Far Cry 3: Blood Dragon - részletek és teaser

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 2.
  • Hír
Link másolása
Befutottak az első részletek a letölthető formában megjelenő Far Cry 3: Blood Dragonból. Tegnap óta már teaser trailerünk is van, s néhány infót is megosztottak velünk a Ubisoft illetékesei.

Kissé értetlenül állunk a Far Cry 3: Blood Dragon előtt. Egyrészt azért, mert joggal hihetjük valódi videojátéknak, mivel már hetekkel korábban hallottunk az Xbox Live-ra és PSN-re érkező alkotásról: kiszivárgott az achievement-listája, illetve korhatár-besoroláson is átesett.

Bolondok napjára időzítette a Ubisoft az első infók megosztását, sőt mi több, még egy teasert is mellékelt a spin-offról.

2007-ben járunk, s ez már a jövő. A Földet nukleáris háború sújtotta, s új utakat kell találni a béke fenntartásáért. Az amerikai kiborg hadsereg megoldást talált egy távoli szigeten egy erős biofegyver képében. A Mark IV Cyber Commando őrmesterét, Rex Power Coltot küldik a helyszínre információgyűjtés céljából, hogy kiderítse, hogy mi a fene folyik ott.

A játéknak már honlapja is van, de a nyolcvanas éveket idéző B-filmes hangulatot nem tudjuk hova tenni. Lehet, hogy tréfa az egész?

16.
16.
CJgabor
#15: Bocs a duplázásért. A "megcáfolódik" most rögtön visszavonnám. Még mindig nem vagyok benne biztos hogy ezt komolyan gondolják :D De amekkora hülye vagyok én erre bezzeg fizetnék
15.
15.
CJgabor
Fúú. Nem is tudom mit gondoljak.
Először is, what the fucking fuck? Sokan mondják hogy áprilisi tréfa, de ez szépen lassan megcáfolódni látszik. (Ez de fura egy mondat.)
Másodszor is: FUCK YEAH! Igen, sajnos azzá a zelvakult fanboy-já váltam, akiket mindig is annyira gyűlöltem. Nem tehetek róla, de valamiért a Far Cry 3 világa magábaszippantott :) Talán azért, mert évek óta most érzem először igazán azt, hogy MEGÉRTE pénzt kiadnom egy játékért. Nem tudom. Én várom.
Harmadszor pedig: mi az hogy XBL-re és PSN-re? A PC-t miért hagyjuk ki már megint? :(
Szinte soha nem fizetek DLC-kért, (sajnos még játékokért is alig...) de erre tuti befizetnék. Csak adják ki PC-re.
14.
14.
adam6751
#8: Úristen xD
UBISOFT*
13.
13.
Rakottkrumpli
Nem tudom, hogy ez kamu-e, bár valószínűleg az, de remélem az első rész remake-je tényleg készül.
11.
11.
adam6751
10.
10.
giga321
Áprilisi tréfa, nem igaz hogy nem esett le a stábnak
9.
9.
ktome
Csak nekem jut eszembe a fenti képről, illetve a teaser zenéjéről a Terminátor? :D
8.
8.
adam6751
#1: Először Tyranny of King Washington most meg ez? Furcsa ezt mondani, de a unisoft megőrült...

Amúgy én is gondoltam rá hogy csak áprilisi tréfa, de ennyi ideje készült rá a ubisoft? Csak azért hogy beszopassa a népet? Hát ezt azért kétlem...
7.
7.
NemTudomMiLegyen
Szerintem nem az, lehet tegnap jött a teaser meg az infók, de egy-két kép régebbóta ismert, ahogy a játékról is tudunk már egy ideje.
6.
6.
EBR2000
Ez tuti hogy tréfa, a webshopban is elég hülye árak vannak pl. 79,99£ a soundtrack a játék meg 129,99£ és ki árul ruhát 159,99£ poszter 99,9£-ért szemüveg is szintén ennyi...
És valaki elmondja hogy banántartót,mosógépet,porszívot és babakocsit ki árul játékokhoz???
5.
5.
strike19
Ha hírt akartok kirakni írjáok ki ,hogy PSN mától letölthető GTA Vice City Stories és a Liberty city stories PS2 és PSP változat.
http://www.rockstargames.com/newswire/article/49251/liberty-city-stories-and-vice-city-stories-coming-to-psn-next-we.html
4.
4.
strike19
Ez április 1.tréfa.Ennyi erővel apple iplay hírt is kilehetne rakni.
3.
3.
l4cyk4
Valószínűleg poén lesz, elég csak egy pillantást vetni a webshop-ra.

http://fc3blooddragon.uk.ubi.com/shop.php
2.
2.
m1cZ
Azt remélem tudja a kedves cikk író hogy tegnap április 1 volt...
1.
1.
Faszi
Itt nagyon elgurult a gyógyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...