Survarium - lehet regisztrálni az alfatesztre

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 5.
  • Korai verzió
Link másolása
A Vostok Games elérhetővé tette közelgő posztapokaliptikus MMOFPS-ének regisztrációs oldalát, így már minden érdeklődő jelentkezhet a Survarium alfatesztjére. Túlélők, ne habozzatok!

A volt S.T.A.L.K.E.R-fejlesztőkből verbuvált Vostok Games legfrissebb blogbejegyzéséből tudjuk, hogy hamarosan kezdetét veszi a Survarium zárt alfatesztje. A korai próbalehetőségre már regisztrálhatnak az érdeklődők.

Már nem kell sokat aludnunk ahhoz, hogy tanúi legyünk a zöld apokalipszisnek, és választhassunk a különböző frakciók között. A szerverek nyugalmát megtörik az első lövések, hiszen a PvP-re kihegyezett móka embert próbáló feladatnak ígérkezik - a túlélők összefoghatnak, vagy farkastörvények szerint likvidálhatják a riválisokat, ha akaratuk különbözik azokétól.

Ha a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat szellemi utódjaként kikiáltott Survarium fejlesztése a tervek szerint halad, még idén megnyílhat a nagyközönség előtt is.

7.
7.
mestermagyar
#5: Nagybetü nincs. Kösz a tanácsot! :D
6.
6.
markoci555
nemtom mi ez, de megyek regisztrálni :)))
5.
5.
Mortician
#4: Nekem sikerült. Kell bele kis- és nagybetű valamint szám is. Ha így csináltad és akkor se jó, akkor nem tudom mi lehet a probléma.
4.
4.
mestermagyar
Valakinek sikerült? Nekem nem engedi a jelszót. bármit beírok, az a válasz, hgy nem tartalmazza a megfelelő karaktereket.
3.
3.
wiesztdani
Lehet, hogy hülye kérdés, de ilyet még nem csináltam. Ha beregisztrálok és alfateszter leszek, akkor utána mi a teendő? Csak játszani kell a játékkal, vagy ki kell tölteni valami értékelő papírt, vagy mit kell pontosan csinálni?
Elnézést a tudatlanságomért, de ilyet még nem csináltam, de ez a játék nagyon érdekelne.


2.
2.
ichigo477
regisztrálni is fogok nem hagyom ki
1.
1.
Moldren
Minden ami posztapokaliptikus jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...