Látnivalókon a Far Cry 3: Blood Dragon

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 5.
  • Képek
Link másolása
Tényleg azt hitted, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon csupán a Ubisoft áprilisi tréfája? Nagyon tévedsz, hiszen úgy látszik, a kiadó nagyon is komolyan gondolja, hogy egy nyolcvanas évek B-filmjeire emlékeztető játékot készít.

A szinopszis a következőképpen szól: 2007-ben járunk, s ez már a jövő. A Földet nukleáris háború sújtotta, új utakat kell találni a béke fenntartásához. Az amerikai kiborg hadsereg egy erős biofegyver képében megoldást talált egy távoli szigeten. A Mark IV Cyber Commando őrmesterét, Rex Power Coltot küldik a helyszínre információgyűjtés céljából, hogy kiderítse, hogy mi a fene folyik ott.


Mivel a bejelentést április elsejére időzítette a Ubisoft, minden okunk megvolt arra, hogy ne vegyük komolyan. Ennek ellenére nagyon is lehetséges, hogy végül valóban kapunk ilyen játékot, hiszen már az első screenshotok is napvilágot láttak belőle. A látvány - hasonlóan a témaválasztáshoz - kellőképpen elborult, lesz itt minden: összeesküvés, ballisztikus rakéták, agyatlan akció és sokkolóan színes külcsín.

30.
30.
kharami
Már az első Far Cry után dobni kellett volna a nevet, és nem azért mert nem lett jó a 3 meg a 2, csak egyszerűen azért, mert semmi köze a far cry hoz!
29.
29.
moonborn
úúúúúúúúúúúúúrissstenn -.-
28.
28.
spidey
Vagy egy baromi jó áprilisi tréfa, amely nem ér elsején véget...
27.
27.
kamgecam
Fölösleges még ítélkezni!
Úgyis kiderül hogy mi a túró lesz ez! Borderland+Alice Madness+Mass Effect turmix.....ja DmC-t ki ne hagyjam!
Még a végén jól is elsülhet! :D
26.
26.
DevilGamer
Na én most nem vagyok képben, tehát most mi van? A Far Cry 3 ugyebár egy szép kis open-world túlélősdi egy szigeten, és ez? Ez most... egy... na jó, mi ez? 2007-et írunk és már a jövőben járunk? Mi ez?
25.
25.
Drazhar
Az alapjáték is szvsz baromi unalmas és feleslegesen hype-olt volt, ez meg amint látom ki is marad.
24.
24.
Kocsis92
én elméletem szerint a közönségkedvenc Vaas-t kell majd irányítani, ő úgyis elég máshogy látta a világot :D
23.
23.
strike19
Nekem tetszik ez a stílus.Csak legyen jó történet és körítés.
22.
22.
shooter1234
#18: Én gondoltam rá és valószínűnek tartom hogy a történetből kiderül, hogy semmilyen kapcsolatban nem áll a far cry korábbi részeivel.
21.
21.
UrbyG
Hát elsőre én is Áprilisi tréfának gondoltam ezt a játékot, de most kezdenek meggyőzni! Biztos, hogy valami módon összefűzik a Far Cry 3-al azt is el tudnám képzelni, hogy Jason egy bedrogozott álmát kell végigjátszani vagy akármi... Meg annak tükrében, hogy az alapjátékban is volt pár érdekes, halucinálós megoldás itt sem lenne meglepő... Meg az ubi csak tudja mit csinál annyira nem hülyék... :D Vagy kitudja... Én kíváncsian várom a fejleményeket!
20.
20.
adam6751
Szar lesz...NEKEM legalábbis 100%. Utálom a Sci-Fi-t, jövőbeli témát játékokban, filmekben, sorozatokban. Pfujj...a hideg is kiráz.
19.
19.
Ghost16
Ez még viccnek is rossz volt.
18.
18.
Kocsis92
arra miért nem gondol senki, hogy lehet majd a történetből derül ki, hogy áll kapcsolatba a far cry-al?:D
17.
17.
ultra pc
áááááááá emberek!Egy ilyen nagysikerű sorozatot most mér kell elb...-ni egy ilyen hulladékkal?
16.
16.
giga321
Pfff. Ez valami oltári nagy hülyeség. Bukás szagát érzem, nem is értem mi köze az FC3-hoz.
15.
15.
shooter1234
Hát pedig én elhittem hogy ez csak egy áprilisi tréfa. Egyszerűen nem lehetett komolyan venni. Erre tessék, mégis jö ez az akármi. Eddig érdekesnek tűnik, bár a ez a sci-fi vonal nem az én műfajom, de hátha jó lesz. És a Far Cry címet tényleg nem ártott volna kivenni, de van egy olyan érzésem hogy ezt is csak a névvel akarják eladni.
14.
14.
NemTudomMiLegyen
#10: Nyilván abban az univerzumban az már a jövŐ. Egy ennyire földtől elrugaszkodott játékban most tényleg abba kötsz bele, hogy itt már 2013 van, na és, hozzánk ennek semmi köze, a saját világukban azt csinálnak amit akarnak.
13.
13.
xinosz
#12: Engem meg arra emlékeztet, mint amikor egy festékgyár felrobban! Habár még nem láttam olyat de hasonló lehet! :)
12.
12.
BrendOoN
Szerintem a Ubisoft csak több dubstep zenét licencelt és hogy ne legyen kidobott pénz elhatározták, hogy csinálnak egy ilyet. Egyébként a grafika és a színek engem egy Syndicatere emlékeztet, ami jó adag LSD-t vett magához.
11.
11.
xinosz
Mi ez a kéklilavöröspiros, esik az eső meg süt a nap?
10.
10.
mrxten
#7: az a mondat akkor lenne értelmes, ha utalás lenne benne arra, hogy mihez képest a jövő
9.
9.
McDuff
#2: az hogy Far Cry,az még hagyján,de a címben "Far Cry 3" szerepel,kérdezem én mi a picsa köze van ennek a 3. részhez??????
8.
8.
kamgecam
Szerintem csak túl sokat vett be Jason a doki gyógyszereiből....
7.
7.
Atuska95
#6: de ha azt vesszük alapul h egy 80-as évekbeli film játékbeli változata lenne a 80-as években akkor nem és gondolom ők is igy gondolták
6.
6.
mrxten
" 2007-ben járunk, s ez már a jövő " tekintve, hogy már 2013 van ez max. a múlt lehet a jövő semmiképp sem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...