Microsoft Zoo - képeken a törölt állatkertes cím

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy időben a Frontier Developments a Zoo Tycoon szellemi utódján szorgoskodott, ám a Microsoft Zoo munkálatait idő előtt leállították. Az ötletek egy részét a Kinectimalsban láthattuk viszont. Nézzük meg közelebbről!

A Frontier Developments egykori grafikusa, Anil Glendinning felelt a Microsoft Zoo kezelőfelületéért, és most ő maga osztott meg részleteket a törölt alkotásról. A játék a Zoo Tycoon szellemi örököse lett volna, és Xbox 360-ra szánták. A célunk egy állatkert létrehozása lett volna, ahol interakcióba léphettünk annak egzotikus lakóival. Egy harmadik személyű nézőpontot használó kalandjátékkal lettünk kevesebbek.


Az ötletek egy része nem veszett el, hanem átköltözött a Kinectimalsba, Glendinning szerint gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató produktumnak nézett ki a Microsoft Zoo. A felhasználói felület földes árnyalatokat, telített színeket és kézzel rajzolt illusztrációkat tartalmazott - ezek egy részét ti is megcsodálhatjátok a mellékelt képeken.

Habár a Zoo Tycoon egy állatkert-menedzselős stratégia volt, az új irány érdekes színfoltja lett volna a Microsoft palettájának. Kár érte?

6.
6.
zimonyini
5.
5.
markoci555
4.
4.
rics92
Imádtam a Zoo Tycoon-t, megvolt minden kieggel együtt, nagy kár érte :(
3.
3.
Extol
Kár , szeretem az állatokkal kapcsolatos játékokat.
2.
2.
Cooper911
Kár érte, kellemes kis cuccnak tünik egy kis kikapcsolódásra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...