SW: The Old Republic - játszható faj lesz a cathar?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Star Wars: The Old Republic hivatalos Facebook-oldalán rejtélyes teaser kép tűnt fel, ami azt sejteti, hogy az univerzum macskaszerű lényei, a catharok játszható fajként köszönnek vissza az MMO-ban.

A Star Wars: The Old Republic fejlesztői elültették a bogarat a fülünkben: egy meglehetősen árulkodó teaser kép azt vetíti előre, hogy az eddig NPC-ként jelenlévő catharok játszható fajként térnek vissza a jövőben. Persze könnyen lehet, hogy csak tévedünk, míg a BioWare kirakója nem lesz teljes, addig csupán feltételezésekre hagyatkozhatunk.

"A cathar a szavannákkal és durva fennsíkokkal tarkított Cathar bolygó kétlábú macskaszerű faja volt. Híresek voltak lojalitásukról és szenvedélyességükről. Gyorsak és erőteljesek voltak, nagyszerű harcosoknak és odaadó, hatékony vadászoknak tartották őket. A catharoknak magas morális értekei voltak, melyeket a családjuktól és a társadalmuktól tanultak. A nőstényeiket rabszolgaként tartották, míg a hímekről azt gondolták, hogy túl értékesek rabszolgának" - olvasható a Star Wars Wikin.

8.
8.
Starkiller89
Én január óta vagyok előfizető, szerintem az a 4.000.- FT egy hónapra nem sok, napi szinten 133 FT, ami egy energiaital árának a fele, tehát naponta félreteszel 140 FT-ot, és megvan az egy havi előfizetés...ha van időd játszani, napi 10-12 órát, akkor egy óra csak 13 FT :) f2p credit limit 200k, preferred statusnak pedig 350k. És havonta kapsz 500 Cartel Coinst, amiből azért leeht venni dolgokat :)
7.
7.
Hab
#6: Ha meg pénzlimit miatt nem tudsz vmit megvenni, előfizetsz egy hónapra, kifarmolsz elég kredit-et, megveszed ami kell és utána visszamész preferred státusz-ba.
6.
6.
Hab
#5: Azért azt tegyük hozzá hogy az unlock-okat creditért is meglehet venni, mert sok előfizető, köztük én is beteszik GTN-re. Prefered status-ban 300k a pénz limit ha jól tudom, ebből azért elég sokminden megtudsz venni. Nem nézegettem sok mindent hogy mennyibe kerül, de pl heti operation unlock-ot 200K credit körül lehet venni most. Hány játékban van ilyen lehetőség?
5.
5.
LiMiT
Én is előfizettem 2 hónapra (már lejárt ugyan) és nézzétek meg a többi "ingyenessé" vált mmokat. Vannak megkötések, persze, de az SWToRé az egyik legrosszabb az összes közül. Se perc alatt utána tudtok járni hogy mennyi minden van elzárva azok elől akik nem fizettek elő, meg hogy más játékokban mik elérhetőek ehhez képest.
Jogos persze, senki nem dolgozik ingyen és én sem várom el hogy mindent ingyen adjanak, de azért az a két dolog amit legutóbb felsoroltam igazán teljesíthető lenne, sőt alapból nem kéne hogy legyen ilyen megkötés egy mmoban legyen az havidíjas vagy ingyenes.
3.
3.
thernielle
Engem mondjuk megfogott annyira, hogy 3-4 class kipróbálása után befizessek rá, és én imádom :)
Az "mmo"-része nálam mondjuk kimerül pár heroic runban, meg abban, hogy az öcsémmel bohóckodunk, de a sztori veszettül jó minden kaszttal, a hangulat meg Star Wars, szóval a fene tudja. Azért lehet ezt játszani F2P-ben is. Hidd el LiMiT, ha sikerül túllépned a megkötéseken, akkor kedvelni fogod. Azt tudatosítsd magadban, hogy ezek csak frusztrálnak, és igazából csak időveszteség ér nélkülük. Hát akkor fricskázd meg őket és játszd kényelmesen! :)
2.
2.
Ecneb
#1: Nem tudom miről beszélsz, barátaimmal játszunk már egy pár hónapja vele, van pár karakterünk is, de eddig nem ütköztünk olyan akadályba, hogy ez vagy az miért nem ingyenes! Questekért is csak ládákat kaphatsz, ha premium vagy amiben meg nincs semmi extra cuccos, a ruhák vagy az alkatrészek a robot társaknak sokkal hasznosabbak. Lehet az a gond, hogy egyedül próbálsz játszani egy mmo játékot!
1.
1.
LiMiT
Annyira de annyira szeretném szeretni és játszani ezt a játékot, de olyan rohadtul nem megy hogy az nem igaz. A röhejes f2p megkötések ellehetetlenítik a játékot annak aki nem fizet elő. Ha legalább a questekért kapható cuccok közül mindet elérhetővé tennék és a credit limitet eltörölnék(vagy legalábbis növelnék) egyből élvezhetőbb lenne. Nem látom értelmét így időt ölni bele, pedig szívesen tenném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...