Far Cry 3: Blood Dragon - jöhet a folytatás?

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 6.
  • Pletyka
Link másolása
A nyolcvanas évek blőd akciófilmjei előtt tisztelgő Far Cry 3: Blood Dragon folytatást kaphat, legalábbis a főszereplő, Rex "Power" Colt szinkronjáért felelős Michael Biehn szavaiból erre következtethetünk.

A VHS-éra kiöregedett akciósztárjával készített interjút a Major Nelson Radio, ahol Michael Biehn kifejtette, hogy a minap a Far Cry 3: Blood Dragon kreatív direktorával, Dean Evansszel beszélt telefonon, aki nagyon lelkes volt. A fejlesztő éppen egy megbeszélés előtt volt, így Biehn joggal bizakodott, hogy a frencsájz még hallat magáról a jövőben, sőt még egy folytatás is elképzelhető.

A Far Cry 3: Blood Dragon nagyrészt pozitív fogadtatásban részesült, hamarosan a mi értékelésünket is elolvashatjátok róla. Még csak öt napja jelent meg, így bőven van ideje arra, hogy a kasszáknál is szépen tejeljen. Ha az égiek is úgy akarják, nagy eséllyel kapunk még egy részt a Far Cry 3 poénos mellékágából, ahol ismét Michael Biehn szólaltathatja meg a tökös főszereplőt.

13.
13.
Rakottkrumpli
#12: Az, hogy ő egy hardcore gamer, aki felsőbbrendű, és mindenben sokkal jobb nálad, ne is keress olyat, amiben nem! Nem is fog reagálni a kommentedre, mert nem alacsonyodik le 120.000 xp-nyit. (bocs wishingwell, ez nem a személyed ellen irányuló merénylet volt, de ez kikívánkozott)
9.
9.
Zombiekiller6
A demo rohadt jó volt, de be vagyok táblázva szóval nem veszem meg, de kíváncsi vagyok a folytatásra.
8.
8.
Animejetix
Én elkezdtem a játékot de rögtön abba is hagytam.... miért? Mert kicsit se hiányzik az a sok lopakodós hülyéskedés... ugyanaz a harcrendszer mint a 3-ban... itt is csak erről szól az egész... 85% lopakodás az ellenség ki iktatása szép sorban nem akárhogy csak úgy ahogy a készítők akarják mert ha nem akkor meghúzzák azt a kibaszott elrejtett szirénát és akkor futnod kell mert túlerő jön végtelen számban...
maradék nemtom hány százalék meg rohangálós időre menős akció plusz harcolj az állatokkal....
fááááraasztóó....
6.
6.
Ventus
#4: Én még csak a demóval játszottam de már az megvett. Az elején a helikopterben bömböl a Long Tall Sally mint anno a Predatorban az zseniális.
4.
4.
Macifasz
JÖHET! Nekem nagyon bejött, hihetetlen hangulatos játék lett. 80-as évek, Terminator 1 és Robotzsaru tisztelgés (zeneileg is), beteg Rex Colt karakter...zseniális game.:-D Remélem lesz teszt hamarosan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...