Frissítve: Támadás érte a Battlefield 3 szervereit

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 9.
  • Hír
Link másolása
A jó hír mellé valami rossz is jutott a Battlefield 3-rajongóknak és az Electronic Artsnak tegnapra: a Battlefield 3 és a Battlelog szerverei leálltak, miután hackertámadás érte azokat.

Bár az EA és a DICE a hackertámadás hírét nem kommunikálta olyan látványosan, mint a Battlefield 3 Premium-előfizetőinek számát, attól még a dolog sajnos megtörtént: a Battlefield 3 és a Battlelog szerverei is támadás miatt álltak, ha döcögős volt a játék az elmúlt napokban, az ennek köszönhető.

A hivatalos weboldal tanúsága szerint már nincs probléma a játékkal és a szolgáltatással, illetve a rajongóknak attól sem kell tartaniuk, hogy bármilyen adatukat ellopták volna: a hackerek nem törtek be sehova, "csak" DDoS-támadással próbálták bénítani a szervereket - úgy tűnik, sikerrel. Ha bármilyen problémával találkoztok, a Twitteren érdemes körbenézni először, hátha írnak valamit róla.

Update! A támadások folytatódnak, az EA dolgozik az ügyön, viszont a dupla XP-eventet, ami ma kezdődött volna, elhalasztják.

92.
92.
goblinfing
Még mindig nem megy..befosok..
90.
90.
pepe82
#89: Bocs, de erről ez jutott az eszembe:

http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/2635/aurora/elore-kurvak-gengszterek-zeneszoveg.html

:D

Viszont elkeserítelek, mert az esélyek nem lesznek egyenlők. Aki balf.sz, az is marad akkor is, ha makrózik. Viszont az egérgyártók jól járnak! :)
89.
89.
Pasallusz
facen osztottuk a csalást , már mindenki rendeli macro-s egeret , mindenki azzal játszik majd és akkor így egyenlők esélyek, köszönjük :)
88.
88.
pepe82
#84: Továbbmegyek.

Szerintem az is hasznos lenne, ha létrejönne egy közösség, amely összegyűjtené a csalásokat és publikálná azokat (főképp a fejlesztő cégek felé, de egyébként a nyilvánosság irányába is).

Egyrészt megkönnyítené a PunkBuster fejlesztőinek is a munkáját, másrészt sürgetné is őket (valamint a DICE-t és a hasonló játékgyártókat is), hogy ha valami módon csalni lehet a játékban, akkor azt ne hónapokkal/évekkel később foltozzák be (vagy soha).

Nem beszélve arról, hogy a csalás-detektáló algoritmusok és megoldások elkészítésében is nagy segítséget nyújthatna egy ilyen adatbázis, ahogyan abban is, hogy segítene úgy megtervezni és elkészíteni egy-egy játékot, hogy legalább a triviális csalások (mondjuk az egérmakrók) ne legyenek használhatók.
50.
50.
LAZLOW20
#43:Igen Optikai Kábeles/Üvegkábeles ,ez nem irodalom óra amúgy meg Hollandiába GlasVezel de ez teljesen mindegy.
#44 Igen abban igazad van hogyha drágább jobb föleg gamer egérrel játszol akkor kisebb a ping-ed ,de szerintem a válaszidövel kapcsolatos problémák nem is játékbeli bugok.Amire én gondoltam az az hogy mindegy hogy olcsó vagy drága perifériával játszol attól még ugyanúgy lehet bugos a játék ,és itt nem a ping-re gondoltam.Természetesen egy jobban felszerelt erös gépen ,jobban és élvezhetöbben fut a játék ezzel én is egyetértek.
36.
36.
LAZLOW20
#15: Lehet hogy bunkó módon szoltam be amiért elnézést kérek,de az egyik az hogy elég troll szagú volt a hozzászolás a másik pedig hogy semmi köze a cikk témájához ugyanúgy mint az én hozzáoszlásomnak se.:).Amúgy meg ki nem állhatom az EA üzletpolitikáját,és nálam a Battlefield annak ellenére hogy tolom a 3 multiját véget ért a Bad Company 2-vel.Egy két év és ugyanolyan rókabör lesz az egész mint a COD.
26.
26.
PolluxHUN
Hál égnek olyan szociális közegben tudtam felnőni, amelyben arra tanítottak a szüleim hogy az adott témával kapcsolatban csak akkor nyilatkozzak, ha van rendes empirikus tapasztalatom. Az itt összevergúbálódott kommenthuszárok többségének sajnos a jelek szerint ez nem adatott meg. Fröcsögnek hőzöngenek csak nyílt elvakultság gőgje csillag a tejfelhabos szájuk szélén......óóóó igen...I NOW...jön a GÓSZT. Most kell a súlyosan releváns információforgácsokkal ostromolni az arra "érdemes" puplikumot!
22.
22.
#19: tök olcsó már a premium pakk, egy rakás akció is van az üzletekben, plusz még mindig egy csomó alap BF3 szerver él, ahol tolhatod a basic pályákon 32vs32-ben. nem érzem lehúzásnak. az a baj, hogy plusz pénzért adják az extra tartalmakat? az alap BF3 extra cuccok nélkül vajon nem teljes értékű játék?
21.
21.
Cuppak
#19 Nem kötelező megvenni, amúgy meg olcsón belehet szerezni, 20.79 euró most, bf3 meg 10$ volt nem rég, 12ért most is belehet szerezni.. ahhoz képest hogy mostani játék elég olcsón adják.
20.
20.
ki55i
nem csak a bf3hoz vannak dlc-k... akkor ennyi erővel nem kell venni semmit.
19.
19.
Skyer
Megérdemlik, pénzéhes banda az egész. Prémium nélkül még a segged sem tudod kitörölni BF3-ban. Annyira, de annyira a lehúzásról szól az egész... A négy sem lesz különb.
16.
16.
Kougat
hát, ezt sajnos még mindig nem sikerült megoldani, most is játszottunk haverokkal, és egy ideig működött, mostmár nem....
15.
15.
KocZkaZ
#12: És a te bunkó modorú beszólásodra ki kíváncsi? Vagy te egy EA rajongó vagy, hogy le kell szólnod valakit, ha negatív véleménye van?
13.
13.
ki55i
:Ddddd
12.
12.
LAZLOW20
#11: És ki kíváncsi a véleményedre hogy milyen volt!?
11.
11.
markoci555
próbáltam ingyen hétvégén, hihetetlen sz*r volt...
10.
10.
traumraise
Az erős hogy játszhatatlan de vannak disconnect problémák amire ki is írták a főoldalon hogy támadás érte a szervereket.
9.
9.
Falcon
#6: az tényleg nagyon durva 256 játékos én is imádtam a koncepciót csak nem bírtam a grafikáját elviselni pedig ha kicsit jobban odafigyelnek mindenki azzal tolná ps3-on
8.
8.
alexcargooo
dehogy nincs baj...ma is játszottam és ugyanúgy kidobott a szerver
7.
7.
Cuppak
#3 játszhatatlan, what? minden nap játszottam vele haverokkal gond nélkül :)
6.
6.
zaklin005
amúgy se játszok a multijával, uc2-3, kz2-3 multijával simán elvagyok, de mostanában nagyon sokat nyomom a MAGal (256 player egyszerre járművekkel stb), starhawkal és az rdr-el, imádom mindet! megunhatatlan! :)
5.
5.
ki55i
Ne rendeld, de azért rémélem hogy a ghost már a kosárba van :D
4.
4.
Jared
No comment EA úgyis megoldja egy olyan 5 hónap alatt :-)
2.
2.
Gubi
Értem, szóval ezért volt játszhatatlan... :D
1.
1.
KeXxX
huhh.. akkor nem kell szólni még McClane-nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...