Defiance-szerű projekt a THQ egykori fejesétől

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Danny Bilson sok konkrétumot nem árult még el az új játéka kapcsán, az viszont biztos, hogy a Defiance-modellben gondolkodik: egy játék- és egy filmsorozatot futtatna egymással párhuzamosan.

Tudtátok, hogy Danny Bilson Rachel Bilson apukája? Persze most nem ez a fontos, azért kattintottál ide, mert kíváncsi vagy, min dolgozik éppen a THQ egykori fejese.

Nos, Danny Bilson a GameHorizon konferencián jelentette be, hogy egy "sci-fi fantasy horror" anyagon szorgoskodik, a projekt érdekessége viszont, hogy a Defiance által kikövezett modell szerint futna. Ennek lényege, hogy a cím játék- és filmváltozata szervesen függne egymástól: a játékos megnéz egy filmet, utána folytatja játék formájában, majd újra jöhet a videózás.

Bilson rengeteg potenciált lát ebben a felállásban, viszont azt szeretné, hogy a két formátum közti átmenet láthatatlan legyen, ennek érdekében pedig közös írók és színészek dolgoznak majd a játékokon és a filmeken. A projektben egyébként a Watchmen, a Tomb Raider és a Hellboy filmek producere, Lloyd Levin is segít neki.

A koncepció szerint évente nagyjából három kétórás film jelenne meg a sorozat neve alatt, közöttük pedig három-négy interaktív, végigjátszható epizódot kapnánk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...