Az első kép az új Need for Speedről

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 22.
  • Képek
Link másolása
Az NFS hivatalos Facebook-oldalára felkerült az első screenshot a sorozat idei darabjáról, amin egy Koenigsegg Agera rendőrségi autóvá átalakított verzióját láthatjuk. A fakabátok már biztosan benne lesznek a címben.

Teaserkedésbe kezdett az Electronic Arts: a Need for Speed hivatalos Facebook-oldalára felkerült az első kép az idei epizódból. A zsernyákok bedurvultak: egy Koenigsegg Agera átalakított verziójával üldözik az illegális versenyzőket. A játék szlogenje: "Nincsenek szabályok, ne mutass kegyelmet!"

További információk hamarosan!

35.
35.
gel00
Ez lesz a 20. NFS, és az elmúlt időkben a grafikán kívül nem lett jobb a játék. Mindössze 3 jó rész akadt a szériában. (3,5,under1)
34.
34.
Elyas
Mi ez a : "Nincsenek szabàlyok, ne mutass kegyelmet szöveg ? Kitört a 3. VH közben vagy mi a sz*r?
33.
33.
princeps27
úgy néz ki ez az Agera mintha öntöttvasból készült volna :D
32.
32.
ATi0021
#8: Lehet az én emlékeim a rosszak, de a HP2 környékén is voltak bajok az eladásokkal, és biza az Underground irányzat volt az ami ismét fellegekbe emelte az NFS-t és világ szintű dologgá nőtte ki magát. Mondjuk az is igaz LAmbot nehezebb beszerezni, mint egy Civicet.

Az meg, hogy az NFS1 az eredeti NFS az szép és jó, csak sajnos a mai világban nem elég 10 pálya mellé 20 autó. Bár sajnos ez EA lassan tényleg NFS1 alá süllyeszti a tartalmasságot, már megint kapunk egy Burnout Paradise DLC-t újracsomagolva. Bár azért bízom benne, hogy tévedek, vagy legalább már az új konzolok miatt lesz valami frissítés az alapoknál.
31.
31.
Wolverine
Valószínűleg kap majd egy új nevet meg új várost, de sztem hot pursuit jellege lesz a játéknak ahogy az autó oldalán olvasható is a pursuit felirat. Én az ea helyébe inkább csinálnék egy zárórészt amiben a sorozat összes eddigi eleme megtalalható (hogy végre mindenki kielégülhessen) és lehúznám a redőnyt, mert ezek az újabbak csak megalázzák az egykor etalonnak számító nevet. Újat már nem tudnak mutatni sajnos jó ideje..
30.
30.
gnossos
első lökhárítón ezek vízcseppek akarnak lenni vagy elkenődött bogarak? :)
29.
29.
Zombiekiller6
A Carbon marad a kedvencem és kész ezen semmilyen grafika nem tud változtatni. Egyébként szép, de nem egy gran turismo, forza és főleg nem egy drive club!!! Igaz, hogy arcade de akkor is.
27.
27.
KePa
26.
26.
shatterhand
#20: ha árkád az a baj, ha szim akkor meg az
ha underground akkor miért, ha meg nem akkor meg miért nem
25.
25.
shatterhand
#23: "apa kezdődik"
úristen de elcsépelt szöveg ez is:))
24.
24.
marko97
HOTPURSUIT :( mért nem The Run 2 vagy Underground
23.
23.
Drought
Apa kezdődik. De hát végül is az új most wanted-nél csak jobb lehet. :D
22.
22.
Rakottkrumpli
#21: Ha hot pursuit lesz, akkor inkább valami sztori legyen még benne, mert az előző hp nekem bejött, csak mocsok hamar bele lehetett unni
21.
21.
KeXxX
Csak nem egy újabb Hot Pursuit lesz? Mind1. - csak legyen jó az irányítás, a grafika (bár eddig is jó volt) legyen belsőnézet (de nem kötelező, de azért jó lenne), legyen sok 'útszakasz' (pálya mint az előző hot pursuitban, feltéve ha ez is az lesz)
20.
20.
Rakottkrumpli
#19: Nah igen, még mindig nem ismerik az emberek az árkád szó jelentését.. .:/
19.
19.
shatterhand
#18: Az annyira istenített MW első részében konkrétan szappantartót kell irányítani annyira csúszkált a kocsi:)
18.
18.
Gamer 74
#17: Nem, soha nem volt komolynak mondható -autós játék- egy NFS. A fizika olyan, mint egy konténert vezetnék:)
Ez csak egy példa volt.
17.
17.
metercsiken
#16: Mindezt egy képből.... !? *-*
Igaz, manapság én sem játszom ezzel a sorozattal, de régen jó volt.( a tuningolós részek )
De azért megvárom milyen lesz.

#Jared ezt tőled is kérdezhetném?
16.
16.
Gamer 74
A komoly autós játék. Van aki pénzt ad érte? Szomorú.
15.
15.
Rakottkrumpli
#12: Mi a szar? A reggelid, vagy a kép, vagy az autó? Netán a szád íze?
14.
14.
sajmon
Szerintem az underground-ban volt meg az a stílus és atmoszféra ami mellett a többi autós játék elbújhatott.
13.
13.
BTi
9.
9.
ha már régi NFS... a porschéset nagyon sokat toltam...
8.
8.
UrbyG
Jól néz ki ez a kép! :) Akik meg a régi NFS-eket siratják azoknak megsúgom, hogy a valóban régi NFS-ek -Nem az UG 1,2 meg MW és Carbon, hanem a NFS 1-től a Hot Pursuit 2-ig- mind mind az igazi álomautók kegyetlen kihajtásáról szólt csodás tájakon miközben a rendőrök is üldöztek téged. Amikor anno megláttam az UG-t majdnem eltörtem a cd-t mérgemben, hogy mi a sz*r ez??? A MW jó volt, aztán megint kezdett magára találni az NFS a Criterion által csinált részekkel és ha sokan fikázták is a The Run hangulatban viszont még jó is volt! Egy szó mint száz az NFS az igazi sport autókrol szól, amik kint vannak poszterként a szobád falán vagy ami a gépeden figyel háttérként... Ha Honda Civiceket meg Mitsubitsi Eclipseket akartok akkor ott van arra a Forza meg a GT, abban tényleg minden autó benne van és lehet tuningolni is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...