Ma leplezik le az új Need for Speedet

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 23.
  • Képek
Link másolása
Az EA nem vár az E3-ig az idei Need for Speed leleplezésével. A játék hivatalos Facebook-oldalán megerősítették, hogy a mai nap folyamán bejelentik az autós címet. Ennek örömére egy újabb képpel kápráztattak el minket.

A mai nap folyamán kiderül, hogy eszik-e, vagy iszák a közelgő Need for Speedet, amely már teljes értékű next-gen autós címként vonul a köztudatban. Vajon forradalom várható? A városi miliő helyett visszatérünk a végtelen országutakra? Az legújabb kép hátterében a vidéki természetet vehetjük szemügyre. Ha tippelnünk kellene, akkor a High Stakes remake-jére szavazunk. És ti?

A "rivalizálás elkezdődött", maradjatok velünk!

33.
33.
DON GONDOCS
Várom mint a messiást nem tudom miért de várom. Remélem hot pursuit 2 lesz
32.
32.
szogyenyi
#25: Pont hogy azokba nem illik bele a Ferrari, meg a Koenigsegg és még sorolhatnám... Isten ments, hogy egy olyan korcsot kiadjanak.

Érzem én, hogy ez az új részt a Ferrari Hype-al akarják majd eladni: Nézzétek! 11 év szerencsétlenkedés után végre hozzájutottunk a Ferrari licenszhez! Rakunk is bele 60 ferkát, meg vagy 5 DLC erejéig tovább nyomatjuk, úgy is megveszi a bolond nép!

Bár, ettől még lehet, hogy jó játékot kalapál össze az új csapat. Mindenesetre az E3-on kiderül.
31.
31.
calibracio
Sziasztk!
Már itt is az új NFS: Rivals!

http://www.youtube.com/watch?v=83JZmu5rzgI
30.
30.
shatterhand
#27: Mármint számodra dobta ami neked NFS.
Első résztől folyamatosan változik majdnem minden részre a sorozat. Underground/MW/porsche legalább annyira nem NFS mint az uccsó MW ennyi erővel.
29.
29.
Dízel
egy High stakes reboot óriási lenne! marha jó volt a játék meg a zenék hozzá!
én nagyon örülnék neki, más kérdés h. mi lesz belőle, mert a tendencia azt mutatja, h. jobb ha ma be sem jelentik. remélem pozitívan csalódok.
28.
28.
Oldskoolgamer
#24: Szerintem ennek még a címe is bután hangzik. De a legtöbb emberrel itt egyet értek. alapvetően. Amolyan Forza Horizon féle receptet kéne követni főleg hogy ők is lenyúlták.. szóval a TDU-s receptet. De valami erős szim-arcade középvonalat mint ahogyan a TDU és a GRID is működik. Egyszerre legyen élvezetes a játékosnak terelgetni az autót és legyen aránylag reális a hihetőség határán.
27.
27.
Oldskoolgamer
#18: Hát a Criterion kb mindent dobott ami NFS.,,Hozzá se kellett volna nyúlniuk. Az ő Most Wanted reboot epizódjuk is egy vicc. És erre a gamekapocs 9 pontot adott.. Óriásit csalódtam bennük mert mikor a Burnout Paradise megjött először pc-re azt mondtam ez igen!! Valami amire megint emlékezni fogok a régi nfs-ek, a TDU, és a GRiD után. Amolyan majomkodás de nagyon eredeti ötlettel még jobb megvalósítással. Külön dicsértem anno őket hogy milyen jól futott a játék a legtöbb pc-n. De már nekik is elmentek otthonról...
26.
26.
KeXxX
jajj de kár... azt hittem hogy a rendszám tábláról le lehet majd olvasni az új játék címét :D
25.
25.
PCgamer
#5: és nagy ferrari rajongó vagyok, és szeretnék ferrarit az nfs be, de nem olyanba mint pl az új mw vagy a the run(szerintem nem kell mondani miért, teljesen egyértelmű). RENDES NFS-T AKAROK! :D
mint a régi mw vagy a hot pursuit 2 v underground
24.
24.
AIlspah
Underground 3-nak én örülnék a legjobban:)Gondoljatok bele: Mekkora lenne már visszatérnének a legnagyobb sikerű címhez, tuti nyerő lenne, szabad mászkálás stb. Ha nem ez lesz akkor én végleg elhagyom a bizalmamat a játékfejlesztő céggel kapcsolatban. Utolsó esély, vagy U3 vagy valami Forza Horizon-t rengető cím, csak akkor van esélyük !
23.
23.
marko97
remèlem nem Hotpursuit lesz
22.
22.
game dawe
habár a Pro street egész jó volt !
21.
21.
TN71
Ha már rivalizálás,szerény véleményem szerint ez valami SHIFT 3-szerű dolog lesz.
20.
20.
LAZLOW20
#1: A két hölgy engem is jobban vonz mint az újjab NFS :)
Amúgy reménykedjünk hogy nem egy Burnout Paradise 3.0 kapunk.
19.
19.
game dawe
útobbi próbálkozások elég gyengék voltak . remélem sikerül végre valami jót össze hozniuk .
18.
18.
shatterhand
#16: csak a criterion dobta az undergroundot
illetve csak annyira,hogy őket nem érdekli a tuning téma
ennyi
17.
17.
Cooper911
#11: Na jah, az első rész volt a legjobb. Aztán a 3 majd a Porsche. A többi elég vérszegény volt. Még az első underground úgy ahogy de ott is nagyon cheater volt a gép. Remélem ez a rész méltó lesz a nevére és felzárkózik a Forza és a GT mellé.
Én egyébként egy Forza Horizon szerü nyitott világu partys témára gondolok az új rész kapcsán.
16.
16.
Drazhar
Mivel dobták, hogy valaha is Underground-reboot készüljön, ezért pont leszarom mit mutatnak be, totálisan hidegen hagy az egész NFS :D
15.
15.
TheBigBoss
#11: Még ha tényleg HS remake lenne. Nekem tetszett 99'-es HS. De azt a feelinget úgysem tudja visszaadni,sőt...semelyik mai NFS nem tudja. Sajnos változnak az idők,buta aki azt gondolja újra visszatérnénk ezekhez. (pedig de jó is lenne)
14.
14.
shatterhand
Ha marad a criterionnál akkor jöhet.
13.
13.
detto1998
A forza meg a grand turismo jobban leköt, de ezt a sorozatot is szeretem :)
12.
12.
RangerFox
csak ps vitára egy jó port legyen!!!
11.
11.
Oldskoolgamer
Na hát ha High Stakes remake akkor elmehetnek ahova gondolom. Sokadik szög lenne már ez az NFS koporsójába meg kb ez is annyira kell mint mókusnak az erdő tűz. Kérdem én most már ott tartunk hogy arra kell szégyent hozni ami naggyá tette ezt a sorozatot 94 és 2000 között? Az eredeti EA Canada munkájára (mellesleg részben a Test Drive eredeti fejlesztőire)? Ez a cég kb lassan 10 éve hogy abszolút nem a "művészet" kategória ma kb az agyuk helyén is pénz van egy szégyenei a játékiparnak. Az az NFS film is nagyon kell komolyan...(főleg hogy külön vicc hogy az első nfs-ek videói mind valóságban lettek felvéve) szóval az elképzelést tekintve messzire kellett nyúlni...
10.
10.
legyen hot pursuit 2 :-)
9.
9.
dacoon90
#5: Ha jól emlékszem, akkor a Shift-hez volt Ferraris DLC.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...