Traileren a Young Justice: Legacy

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 28.
  • Videó
Link másolása
Most már tényleg csak akkor lepődnénk meg, ha nem jutna a hétre olyan hír, aminek valamelyik DC-adaptáció lenne a tárgya, de esetünkben ez most mindegy is: trailert kapott a Young Justice: Legacy.

A Young Justice: Legacy az azonos című Cartoon Network-sorozat első két évadát köti össze egy PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra és 3DS-re megjelenő akció-szerepjáték formájában, a fejlesztést a Little Orbit végzi, a premier pedig szeptember 10-én lesz esedékes.

A kooperatív móddal is felvértezett anyagban Kid Flash, Superboy, Nightwing és Robin is játszható lesz többek között, az alábbi trailer pedig a gonoszokról szól: őket Bane, Lex Luthor és Riddler képviseli majd mások mellett.

10.
10.
Drazhar
A rajzfilm valóban jól sikerült, és hiába volt gyerekekre kihegyezve, szerintem egy 10 alatti kölyök fel se dolgozik ennyi átívelő szálat. (Anno az Avengers rajzfilm is ilyen volt, képtelenség, hogy azt egy gyerek követni tudta)
Reméltem ez meg fog hozni egy Marvel: UA szintet, de ahogy elnézem nem...
9.
9.
DON GONDOCS
Mivel a rajzfilm sorozat meglepően jól sikerült, így a játékra is kíváncsi leszek: remélem lesz olyan jó Activision remekei mert akkor ide vele.
8.
8.
Bandee0817
valószínű azért tűnik gyerekesnek mert a gyerekek voltak a célcsoport? csak úgy megjegyzésként...
ha felnőttes dc játékkal akartok játszani, ott a dc universe online meg jön majd infinite crisis, az van a 20-as körüli korosztályra hegyezve
6.
6.
thelegendary
5.
5.
princeps27
2.
2.
TryGun
Hát nem csak a graf az egész az :(
1.
1.
Stack
De miért ilyen béna gyerekes a grafika?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...