E3 2013: Érkezik a NASCAR: The Game 2013

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Micsoda fordulat, kérem szépen! A sorozat konzolos karrierje után a NASCAR: The Game 2013 csak mobilokra és PC-re jelenik meg - jelentette be az Eutechnyx. Az idei szezont feldolgozó videojáték nyáron érkezik.

A NASCAR-játékok itt, Európában mindig is rétegjátéknak számítottak, hivatalosan nem is érkezett belőlük a PAL-régióba. Az utóbbi években kizárólag konzolokra jelent meg a NASCAR: The Game-sorozat, ám az Eutechnyx ma bejelentette, hogy a 2013-as szezont feldolgozó produktum kizárólag PC-n és mobilokon teszi tiszteletét. Utóbbi a Redline alcímet viseli.

Járművünket teljesen testre szabhatjuk, aprólékosan cicomázhatjuk fel a Gen 6-rendszernek köszönhetően, Természetesen naprakész csapatokkal és pilótákkal rendelkezik a program, és a karriermódban egy újonc sofőrként kezdünk, de később a Sprint Cup Series Championship bajnokává is válhatunk.

Az Inside Line Highlights valós versenykörülmények közé állítja a játékos, a 2011-es és 2012-es szezon emlékezetes pillanatait élhetjük át újra, pont úgy, mint a valóságban - reális telemetriai adatokkal, mindennel. Persze a jelenleg is zajló bajnokság feszes helyzeteit is lejátszhatjuk virtuálisan, hiszen hetente új eventek érhetőek majd el.

A mobilos kivetülés teljesen kihasználja az érintőképernyő rejtelmeit, saját csapatot menedzselhetünk, szponzorokat kutathatunk és lemoshatjuk az ellenfelet a pályáról.

Mindkét változat idény nyáron startol el. Ha már most bizalmat szavazol a PC-s verziónak, azaz előre kifizeted az árát, már nyomhatod is a bétaverziót a Steamen.

4.
4.
jardo
Nem teljesen értem a döntést, megmondom őszintén. A tengerentúlon mindig is sikeresebbek voltak a NASCAR játékok, ott meg ugye inkább az Xbox a népszerűbb, nem annyira a PC. Szóval nem látom a döntés mögött a stratégiát, hogy akkor ez most milyen célközönségnek is szól majd.

Egyébként való igaz, az Eutechnyx 2011 óta csinál NASCAR játékokat, de szerintem (talán mondjuk a grafikát leszámítva) mindenben gyengébbek a játékaik, mint anno az EA-féle utolsó játék, a NASCAR 09 (pedig az sem volt tökéletes).
3.
3.
foolblack
Remélem lehet végig keresztbe menni a hosszú íveken, mint a toca 2-ben :D
1.
1.
simon 555
Tavaly ha jól emlékszem kijött egy már tőlük nem? Vagy tavaly előtt?
Mindenesetre nem hallottam sok jót róla, pedig érdekelne a dolog.
Múltkor elég olcsó volt PS storen, meg kellett volna vennem(7 font volt)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...