FIFA 14 - Lionel Messi figyel a borítón

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 28.
  • Képek
Link másolása
Az EA Sports megosztotta a nagyközönséggel a FIFA 14 globális dobozfotóját, melyen ismét az argentin klasszis, Lionel Messi kapott helyett. Nagy eséllyel a magyar borítón még egy játékos is rajta lesz. Na ő ki?

Most tudjuk, hogy a tavalyi kiadáshoz hasonlóan, ismét Lionel Messi mered ránk a FIFA 14 borítójáról. Ez a globális dobozterv, régiónként változó, hogy Messi mellett ki ácsorog majd. Nagy valószínűséggel Dzsudzsák Balázs lesz az, legalábbis lenne rá egy kisebb összegünk.

A FIFA 14 szeptember 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de később jönnek a next-gen verziók is.

82.
82.
PS4gamer
Azért ő van rajta mert egy csatárnak nagyobb a tekintélye és a nyomás/teher is nagyobb rajta.
#28: Ribéry-nek aranylabda? Ezt komolyan gondoltad?
Amúgy meg szerintem Szalay-nak kéne lenni Messi mellett, Dzsudzsák mostanában nem nagyon produkálja magát.
81.
81.
roli9992002
80.
80.
Despi
Messi, te szemét! Má' megin' borítóra kerűté?
77.
77.
aRkye
Nem vagyok Bayern rajongó, sőt... De amit az elmúlt idényben letettek, arról példát lehetne venni, és most, Guardiola érkeztével nem hiszem, hogy gyengülnének.
76.
76.
14SKINHEAD88
#58: ,,A Bayern meg mehet havat lapátolni!" Ez durva kijelentés volt Pénz&Sárm barátom XDD
75.
75.
aRkye
Basszus, nekem aztán tök mindegy ki van a borítón, csak a játék legyen jó!
72.
72.
Medium
#22: elsüllyednének szégyenükben, hogy ilyen biszem-baszom szeméthez az arcukat adják!

nem tudom, nekem ez a borító nem tetszik. miért jó az, ha valaki ordít egy cóveren, és úgy néz ki, mint egy majom? előbb rúni ordított a pofánkba, most távolimesszi? nem tudom, ebben mi az esztétika, de (hogy idézzem egy előző kommentelőt)....

a korong a lényeg xd
71.
71.
SLi
#59: Neymar már nyert Libertadores kupát a tinikből álló Santos csikócsapatának vezéreként, aki követi a nemzetközi focit annak nem kell magyarázni, hogy ha egy uru vagy argentin hátvéd neki áll a hentes munkának akkor még a Stoke védői is csak napközisnek tűnnek mellette. Neymar ebben a közegben nevelkedett, a védők ott is kemények, sőt, csak nem olyan szervezett a védekezés, ehhez kell hozzászoknia, majd kiderül, hogy sikerül, de fejben rettenetesen koncentrált tud lenni ha akar, ráadásul "szerencsés " alkat, hihetetlen gyorsan regenerálódik.
69.
69.
EBR2000
#59: +1!
Neymárt egy jó védő vállal neki megy és az elesik... Talán Brazíliába a helyből cseleket bevették de egy Real, Bayern nem fogja!
68.
68.
EBR2000
#65: Na a te komid a szánalmas de nagyon!
Neymar a kedvenc játékosom de nem ér annyit! Még tapasztalatlan! Túl nagy a felelősség a vállán! A másik meg hogy több sportlap is azt írta hogy nem ér ennyit és hogy reklámnak vették! 5-ben nincs de a top 10-ben tuti! Csak hogy nem is kellett volna venniük csatárt mert a keret így is meg van... (Ami 100%-os!)
Konkrétan CR nélkül ki lövi a Realban a gólokat? Benzema talán beáll a gólvonalra és begurítja...
A kommentednek ezt a részét szóra se méltatnám mert én se gondoltam komolyan és azt hittem ez az értelmes embereknek lejön...
És erre is csak azt mondhatom mint az előbb!
67.
67.
RoLee-man
#59: Nem azt mondtam, hogy nem tartoznak a legjobbak közé. De az elmúlt 5-6 év alapján akkor is a barca a legjobb. Mert most így elverték a barcát attól még nem lesznek legjobbak. De a világ eggyik legjobb csapata a bayern. Ezt olvasd végig légyszives: http://www.fourfourtwo.hu/hirek/nemetorszag/bundesliga/bayern-munchen/schweinsteiger-meg-mindig-a-barca-a-kiraly
66.
66.
Vurgi
Én nem is értem.. nem egyértelmű, hogy Xanyi lesz a borítón!?
65.
65.
RoLee-man
#58: Ez a komment szánalmas. Nem olvastam még ennél szánalmasabb, idiótább kommentet. Neymart villogásért vették meg? O.o Ez a legjobb xDDD. Lehet ezért vették meg, de lehet az is benne van, hogy benne van a világ 5 legjobb játékosa között 20 évesen. Sok híres focista szerint a világ legjobbja. Nála jobb csatárt nem vehetett volna a barcelona. Lehet ink. ezért vették. :D Real összeomlik...? (Idióta). Ac milán megnyer mindent. Nem akarom oltani a milánt, csak téged. De mit nyert a milán ebben az évben (években)? Azt te se gondolod komolyan, hogy milán erősebb csapat, mint a barca, real, bayern? XD. Havat lapátolni max te fogsz, hogy legyen pénzed kenyérre. Nem a bayern. ;)
64.
64.
Miksi Mari
#58: Én barcás vagyok,de meglátom,hogy itt Barcába mit fog játszani. A brazil meccsen nem volt elragadtatva a fele sem jött be eddig mint amit mondták róla. Messi már az ő korában kétszeres BL győztes volt és már egy aranylabdája is volt, Igaz Messi már 16 és fél éves korában Juventus ellen játszott. .
63.
63.
Tidus
Na én itt abba hagytam a vitát gondoljon mindenki azt amit akar,mert ennek semmi értelme már megint mindenki személyeskedést rak a vitájába jó magyar módra,már majdnem sporthíradó szintre süllyedünk...nektek a Barca a legjobb nekem Bayern kész.
62.
62.
Miksi Mari
Nyilván azzal adják el a boritót aki a világ legjobb focistája nem azért volt per 3 éve az Adidas és Nike között mert Messi nem a világ legjobb focistája. Mind a két sportszergyártó őt akarta megszerezni még birósági ügy is lett belőle. Erről ennyit és itt kis pöcsök akik szajkozzák a marhaságaikat és semmit nem értenek a focihoz itt degradálják a játékost.Nem értem ilyen emberek mit keresnek itt.
61.
61.
Tidus
A Bayern-ek egy bűne van,német csapat és ezért utálják őket sok helyen,főleg Magyarországon ahol még mindig az 1954-es VB döntő a fő téma...
60.
60.
Miksi Mari
#6: Te annyira ostoba és buta ember vagy, ráadásul még meccset sem nézel, azt már mondanom sem kell hogy szerintem neked fogalmad sincs egy Barca meccsről. .Mondod az ostoba és buta szánalomra méltó monológodat a világ nem te vagy te kis tahó hanem a nagyvilág világhirü szupersztárjai elismerik Messit és egy magyar ostoba pöccs akinek tán még 8 általánosa sincs meg az lemajmozza korunk legtehetségesebb focizsenijét Messit. Ember jobb ha nem nézed a Barca meccset sik hülye vagy a focihoz.
59.
59.
Tidus
#55: PR.Nyilván nem mondja ezt hogy már ők a legjobbak,hanem él ezzel a szerénység mutatással közbe jól elvan azzal ,hogy mégiscsak végigszaladtak europán és ennyi.én meg Barca focistáktól(na (nem a beképzelt rétegtől)hogy jelenleg a Bayern München diktálja a tempot,még az angolok is elismerték ,hogy amit BVB és a Bayern nyújtott a döntőbe az minőség volt.
Amúgy meg 3 éven belül kétszer voltunk döntőbe,azt hiszem senki se mondhat semmit a Bayern teljesítményére,Neymar szerintem sokat nem fog érni ha szembe találja magát egy jó angol hátvéddel pl,szétfogják szedni nem hiába spanyolországot választotta ahol a kiscsapatok a védekezést nem ismerik se az agressziót,ha vesz a Barca jó hátvédeket az lesz előre lépés....egy csapatnak védekezés és agresszió is kell,ez akár tetszik a latin foci kedvelőinek akár nem....nézzétek meg a Spanyol válogatottat azok se az eszméletlen szép tribli focival nyerik a címeket ,hanem szervezett védekezéssel agresszióval és összhanggal.
58.
58.
EBR2000
#55: Neymart (akit nagyon szeretek és tisztelek mert amit most elért az nem kis dolog!) csak azért vették meg hogy villogjanak!

A Real szimplán össze fog omlani... Mourinho annyi átigazolási keretet kapott hogy az egész csapatot kitudná vásárolni...
Míg ti itt ezen vitatkoztok az AC Milán szépen megnyer mindent és ő lesz a legjobb csapat! Forza Milán!!!!!
(A Bayern meg mehet havat lapátolni!)
56.
56.
Jeges-Z
Madocsai Messit a borítóra! :D
Hajrá Paks!!!!!!!!!!!!!!!!!!
55.
55.
RoLee-man
#53: Maga a bayern nyilatkozta, hogy még mindig a barca a világ legjobb csapata... Mert a barcának volt egy rossz időszaka, amikor elfáradt. De nem az alapján döntik el, hogy melyik a világ legjobb csapata, hogy egyszer komolyabban megverték. 5-6 évig uralták és uralják az Európai labdarugást. Nem 1 meccs miatt fog ez megváltozni. Most meg ugye jön neymar, meg új védők. Egyébként amit írtam majdnem ugyan ezt nyilatkozta sweinschteger. Neki big respect.
54.
54.
Panda HUN
52.
52.
lacinho01
#50: a pesnél letöltesz egy patchet amiután minden ugylesz ahogy annak lennie kell
51.
51.
lacinho01
egy biztos puskás ferencnek is kijárt volna egy aranylabda ,egyébként őt szivesen látnám a hazai borítón messivel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...