Infók a The Walking Dead: 400 Daysről

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Telltale Games illetékesei leültek egy kicsit csevegni a The Walking Dead: The Game DLC-jéréől, ráadásul a mindezt videóra is vették. Egy önálló epizóddal van dolgunk, melyben öt különböző karaktert irányíthatunk.

A The Walking Dead: 400 Days rendezője, Sean Ainsworth és designere, Harrison G. Pink hét percen át mesél a nagy sikerű kalandjátékuk első bővítményéről. Egy önálló epizóddal lesz dolgunk, amely hosszabb lesz, mint amit az alapjáték egy adott epizódja, azaz 3-4 óra. Öt különböző karaktert irányíthatunk, mely ötféle összefonódó mesét kínál, amit bármilyen sorrendben teljesíthetünk.

Az első évadban hozott döntéseink befolyásolják a 400 Dayst, ennek függvényében találkozunk ismerős, életben maradt karakterekkel. A DLC-ben egyébként 27 szereplő képviseli magát. Ami felettébb jó hír, hogy a 400 Daysben hozott döntéseik kihatással lesznek a The Walking Dead második évadára, amiről a DLC végén egy trailert is levetítenek nekünk.

A kiegészítő július elején érkezik PC-re, Xbox Live-ra, PSN-re, PS Vitára, iOS-re és Macre 4,99 dolláros áron. Köszönjük, Tücsök112!

23.
23.
Dontrip
#22: Én sem, pedig arra voltam kíváncsi.
22.
22.
Mr. Wagner
Nos a játékot végigjátszottam, de nem láttam a trailert :(
21.
21.
Tücsök112
#14: igaza van..szerintem se kéne aggódnod ezen...ez a hackerek dolga,ők megoldják..
vmit majd megint biztos be kell másolni vagy telepíteni,le lesz írva readme-ben...valószínűleg
20.
20.
Ghost26Dave
Köszönjük emese
19.
19.
eddy22
#14: Szerinted érdekel valakit, hogy a szaros piratebay-es verziód mivel fog működni?
18.
18.
Dontrip
#17: Nem mert a sorozat a zombiapokalipszis kezdete után egy hónappal kezdődik, és addigra Glenn már eljutott Atlantába. Ütné egymást a két sztori. Majd ha megnézed megérted.
17.
17.
Tücsök112
#15: nem tudom...nem néztem még a sorozatot de tervezem hogy elkezdem...
hershel is benne van ennyi erővel ő sem jöhet szóba majd?
16.
16.
valti7
Baaaaaszus én meg letöröltem az első évadot :S most játszhatom ki megint :| :D
15.
15.
Ghost26Dave
Amúgy glenn biztos nem lesz benne ebben a dlcben hiszen aki látta a walking dead sorozatot az tudja mi glenn sorsa lyllit pedig a zombik közé kellene dobni :D
14.
14.
Ghost26Dave
Én a játékot piratebay röl töltöttem le nem tudom hogy működne ez az új dlc szerintetek
11.
11.
Tücsök112
Clem története folytatódni fog a második évadban...egyértelmű..nélküle nem lenne olyan jó a játék..amikor mondtad neki az utolsó tanácsaidat ott kivan írva hogy emlékezni fog erre...egyébként nem kell túl sokat várni hogy megtudd mi lesz a második évadban,és hogy hivatalos is legyen hogy clem szerepelni fog a továbbiakban...a 400 days végén lesz egy kis trailer akárcsak egy átlagos epizód végén...higgyétek el...benne lesz clem,ha meg nem akkor meg majd a játékban...
a két emberről a távolban pedig annyit hogy elég valószínű hogy omid és christa az,mivel az egyik az egy fejjel nagyobb...ha meg nem ők azok akkor meg vmi nagy meglepetés lesz.
10.
10.
Tücsök112
#3: én úgy tudom hogy még visszatérhet...első epizódban elbúcsúzott..
9.
9.
exonic
Kitudja, lehet hogy a kicsi Clemi is benne lesz majd, legalábbis nagyon remélem hogy nem hagyják annyiban az ő történetét! Nagyon várós!
8.
8.
CommShep90
Föl is kéne raknom az előző részeket és még egyszer végigmenni rajtuk, csak hogy legyenek mentéseim.

********SPOILER*********
Lilly nálam az út szélén maradt. Megölte a kedvenc szereplőmet, a kis ****** !
7.
7.
BrendOoN
Egy hete sincs, hogy kijátszottam az első évadot is fantasztikus. Sokat hallottam már ezekről a játékokról amik tele vannak érzelmekkel de én most először játszottam ilyennel. Fantasztikus volt!

SPOILER
#1: Hát amit tett Carley-val... De szerintem meghalt Lilly mivel Kenny mondta, hogy azzal az autóval legfeljebb 50 kilométert megy.

Egyébként az ötödik epizód végén a készítők után láthattuk Clementinet aki egyedül megy és lát két embert. Az Christa és Omid volt? Vagy ezt úgy nem tudjuk meg? :D
6.
6.
edelweiss
Nekem ez az epizódokra bontott tálalás nagyon bejön. Átvehetnék a többi nagy cím esetében is. 4-5 fontot sokkal szívesebben kiadok havonta, mint egyben 25-30 fontot. Ráadásul nem kell 2-3 napot egyhuzamban tolni, mint egy-egy hosszabb játék esetében. A játék pedig a Last of us mellett az utóbbi évek legélvezetesebb játéka.
5.
5.
Dontrip
#3: Hát ez valószínűleg jogos, mert Glenn-t a játékban körülbelül a vírus kitörése utáni egy-két napban ismerjük meg, és ugye az első rész végén le is lép Atlantába, hogy megkeresse a barátait. Ott meg találkozik Dale-lel meg a többiekkel. Szóval igazad van.

Az viszont jó lenne, (és az interjúból úgy is vettem ki) ha Clementine történetét folytatnák.
4.
4.
wolfwarrior
#1 Ahogy mondod.
Ez a játék egy mestermű fantasztikus alig várom.
3.
3.
Necreon
#2: Azt ugye tudod hogy Glenn a The Walking Dead TV sorozatban játszik és semmi köze nem lesz már a játékhoz?
2.
2.
Tücsök112
#1: hahahaha:Dénis pont erre gondoltam,de ha lilly fölbukkan az szerintem a második évadban lesz,énis erre tippelek,szerintem még glennel is fogunk találkozni
1.
1.
Dontrip
Mikor lesz már július?! Nem lehet kibírni! :(

SPOILER
Remélem Lily újra felbukkan és fejbe lőhetem :3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...