Infók a The Walking Dead: 400 Daysről

A Telltale Games illetékesei leültek egy kicsit csevegni a The Walking Dead: The Game DLC-jéréől, ráadásul a mindezt videóra is vették. Egy önálló epizóddal van dolgunk, melyben öt különböző karaktert irányíthatunk.

A The Walking Dead: 400 Days rendezője, Sean Ainsworth és designere, Harrison G. Pink hét percen át mesél a nagy sikerű kalandjátékuk első bővítményéről. Egy önálló epizóddal lesz dolgunk, amely hosszabb lesz, mint amit az alapjáték egy adott epizódja, azaz 3-4 óra. Öt különböző karaktert irányíthatunk, mely ötféle összefonódó mesét kínál, amit bármilyen sorrendben teljesíthetünk.

Az első évadban hozott döntéseink befolyásolják a 400 Dayst, ennek függvényében találkozunk ismerős, életben maradt karakterekkel. A DLC-ben egyébként 27 szereplő képviseli magát. Ami felettébb jó hír, hogy a 400 Daysben hozott döntéseik kihatással lesznek a The Walking Dead második évadára, amiről a DLC végén egy trailert is levetítenek nekünk.

A kiegészítő július elején érkezik PC-re, Xbox Live-ra, PSN-re, PS Vitára, iOS-re és Macre 4,99 dolláros áron. Köszönjük, Tücsök112!

23 komment - szólj hozzá!