Gameplay traileren a Mario & Luigi: Dream Team

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 29.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo következő fokozatba kapcsolt, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Júliusban például elstartol a Nintendo 3DS egyik legígéretesebb first party címe, a Mario & Luigi: Dream Team. Ebbe nézünk most bele.

A Mario & Luigi: Dream Team kötelező vétel minden 3DS-tulaj számára - elvégre miért is vásároltunk meg a handheld, ha nem Marióért és Luigiért? A cím július 12-én jelenik meg dobozos formában és letölthető változatban az eShopban. A legújabb gameplay trailerért kattints a Play-gombra.

41.
41.
Naridar
Amit a cikk kifelejt és sokan nem vesznek észre, hogy a Mario & Luigi sorozat NEM platformjáték. Ez egy RPG, a nagykonzolos Paper Mario-hoz hasonlóan. Teljesen más csapat fejleszti mint a 3D land-et, a 3D world-ot, a Mario Kart-ot vagy a Mario Party-t. Más játék egész egyszerűen, a közös csak annyi hogy ugyanazok a szereplők. Azért tűnik úgy hogy a Nintendo sok Mario játékot ad ki, mert minden játék, bár teljesen más műfaj, Mario név alatt fut, jól bejáratott szereplőgárdával. Olyan ez, mintha az Ubisoft a Rayman-t, a Splinter Cellt, a HAWX-ot és az Assassin's creedet mind a Prince of Persia márkanév alatt adná ki.
39.
39.
aordog
Ezt mär én is írtam egy pärszor:
Rare+ Nintendo az volt maga a NINTENDO
Teljesen igazad van!
A Rare kihuzta volna a szarbol....
Miért adtäk el? Miért hagyta ott a Nintendo- t a Rare? Ez nagyon nagy hiba volt. Melyik licence maradt az N- nél, mert DK- n kivül volt még egy par cím. Pl.: Conker, Star Fox, Banjo..ezek hova tartoznak? Na és a Battleoads? ( többek között)
38.
38.
Type R
Oké ez igaz kicsit túlzásba vitték a sokadik bőrt ès picit pihentetni kellene így a mario galaxy után(ami sz.tem szinte tökéletesre sikerült) ès rámenni pár rég elfeledett cím remakejére esetleg újra fogalmazására ami ugyan veszélyes terület de ha jól eltalálják akkor tuti a siker:-) nagy hiba volt eladni a rare-t:-(
37.
37.
Jinbobo
#36: én is azon nőttem fel, csak továbbléptem. Nincs is semmi bajom a két csőszerelővel, de a Ninti tényleg csak ezekkel tud pénzhez jutni? Minden hónapban jön valami Mario...
36.
36.
Type R
#32. A csapból a sok agyatlan sorozat kaptafára készülő akció folyik! A jó öreg Mario màr bizonyított ès kivívta helyét az örökzöldek dobogóján! De ezt csak az értékeli aki 8 bites gépeken nőtt fel...:-))
35.
35.
aordog
Én utoljära a West End- ben lättam, de szerintem bärmelyik üzletben bekapcsoljäk neked, mivel nem két forint, ezért senki nem kérheti, hogy az ember pusztän egy videobol itélje meg a gêpet!
34.
34.
Trapyd
Budapesten hol van működő kiállított 3ds? Kíváncsi vagyok milyen a gép.
32.
32.
Jinbobo
Mario és Luigi... már a csapból is ők folynak. Ideje lenne nyugdíjba vinni a két csövest:)
30.
30.
Jinbobo
#18: attól függ milyen lány. Például egy szekrény vastagságú, bányarém fejű lány tangában...á, kösz, inkább kihagynám, vagyis szólnék neki jöjjön coopozni, lehet játszani tud:D De ha egy jó kis szőke lenne tangában, akkor változna a sorrend.
29.
29.
aordog
A lenti gondolatoknak szerintem nem sok köze van a hírhez, äm legyen. Ha Ti a PS4- röl akartok csevegni vagy a PS3- rol egy Nintendo hír közepette, akkor beszéljünk...
Viszont, akkor majd ne legyen meglepö, ha egy mäsik hírnél valaki közületek a hétvégi élményeit említi meg.
Még egy észrevétel: ez egy jätékos oldal, egy blog.
Ha közületek valaki a nemi témäba kanyarodik el az szerintem jopofa, abbam az esetben, hogy ha ez ritkän fordul elö. Viszont a gyakori elszakadäs a hìrtöl és a gondolatmenetet a lentihez hasonloan megszakítani, az nem takar mäst mint, a kielégületlen egyének mondatokban, szavakban kifejtett érzelmeit.
Ahogy mäsnak mondani szoktam: nem beszélni kell rola;)

Akkor a hírhez: Jöhetne Wii U- ra, de a Nintendo most a nagyobb nevekre megy. A 3DS sikeres, ezért ezt kell meglovagolni. Így biztos, hogy a DS tulajok megveszik. A DS sikere segít a N- nek az asztali gépének a nehéz beinduläsät ätvészelni!
Ezért most szerintem ez egy jo döntês!
Ha azt akarjätok, hogy legyen Wii U- ra, akkor vegyetek gépet. Aki szereti a Nintendo- t, de a pênzt, ami kb. az alap verzioanäl 70-80K sajnälna az görbe tükröt mutat magänak, illetve kifelé is.
Ha, majd lemegy az ära, persze...
Ezt mondhatja egy egyszerü jätékos, de egy Nintendo pärti ember nem.
Ez itt a baj. Rajtatok múlik a siker vagy akär a bukäs.
Minden gép, ami eladäsra kerül az szämit! Ne gondold azt, hogy mivel Te, Ti nem veszitek meg, az nem jelent semmit.
28.
28.
DON GONDOCS
Ezzel is csak az a baj hogy wii-ura nem jön. Pedig kibírná használni a tablet kontrollert. ejj nintendo, ennyire nem bízol magadban?
26.
26.
#25: Tényleg kihagyhatatlan infó volt, lehet, ez később se tűnt volna fel, hogy van egy 'másik' 'f'-i is benne.
22.
22.
#19: Freudi elszólás? Hmmmm...

'Freudi elszólás az, amikor az ember olyan dolgot mond, amit ideális helyzetben sosem mondana, ugyanakkor tükrözi belső vágyait, illetve gondolatait.'
21.
21.
#20: Köszönöm az információt. Tehát, ha az ember mégis a PS4 - et választaná, 'valamit' még csinálni kell a szerkezettel, hogy fusson rajta, ha jól értem. Kérdés, adott esetben mi lenne ( lehetne ) esetleg az a valami? ...
Illetve érdemes-e ezzel szórakozni vagy tényleg a legjobb inkább egy 'biztos' PS3?
Mégegyszer köszönöm.
20.
20.
#16: sajnos nem fog futni PS4-en, úgy legalábbis nem, hogy beteszed a lemezt és play. ha a Beyond-dal szeretnél játszani, jobb választás egy PS3, pláne, hogy a 4 megjelenésével a használt PS3-ak valószínűleg elszaporodnak és elég olcsók is lesznek... remélhetőleg :D
19.
19.
Norbiii
#18: de helyett= te.
lennék helyett=lennél.
18.
18.
Norbiii
#15: Te vagy akkora állat, hogy ha lenne egy Ps4, meg egy meztelen, tangában fekvő lány, és hívna, hogy csinálj vele valamit, de képes lennék a Ps4-et választani........
17.
17.
#15: S főként meg a fiúkkal!!!!!
16.
16.
#14: Folyamatosan 'tanulok' Tőletek. S mivel a Beyond: Two Souls 'olyan' szinten bejön, elképzelhető, hogy ősszel vagy egy évszakkal később, ha 'Ő' is úgy akarja, beruházunk egy PS - re. Kérdezném Tisztelt Urakat, melyikre lenne célszerűbb: 3 vagy 4? Mert ugye 3 - ra jön ki, de ha jók az értesüléseim, természetesen a 4 - en is futni fog.
15.
15.
Yanez
#14: Játszani a lányokkal kell!!! :))))
14.
14.
trion96
#6: Rosszabb? Hátazt? Sz@rok rá a telokra. JÁTSZANI KONZOLON KELL! Meg talán pc-n.
10.
10.
Trapyd
Szerintem ez állat. Ja nem bocs a Nintendo megint kiad valami kaki játékot. Komolyan mondom bezárhatnák már a boltot, mert senki sem kíváncsi rájuk.
Na, most komolyan megint valami újdonság jön tőlük, nem egy szokványos darab.
9.
9.
Gamelord
Egész érdekesnek tűnik, sok sok ötlettel. Ezért szeretjük :)
8.
8.
Yanez
#7: Ki vagy Te? Egy kémek után kémkedő kém?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...