Képeken a Survarium alfaverziója

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 2.
  • Képek
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztői ma már a Survarium című posztapokaliptikus MMOFPS-en dolgoznak. A PvP-re kihegyezett alfateszt jelenleg is zajlik, innen származnak az új screenshotok.

A Survariumról úgy nyilatkozik a Vostok Games, hogy ez a játék a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örököse. Az új képek mindenesetre komor hangulatot árasztanak, annak ellenére, hogy az alfaverzió csupán a PvP-re hegyeződik ki, küldetések még nincsenek, csupán elszeparált pályákon folyik a vérontás.

A készítők hamarosan további részleteket osztanak meg az MMOFPS-ről, ha te is kedvet kaptál alfázni, jelentkezz ezen a linken. Az új képeken feltűnnek az anomáliák is.

18.
18.
IAppearMissing
#15: Na igen, az első két játék tényleg eltolódott az akció felé, az eredeti koncepció inkább a szerencsevadászatról, felfedezésről szólt. Ehhez az elképzeléshez legközelebb a Call of Pripyat áll szerintem, éppen ezért ez a kedvenc részem.

Hogy mit adtak hozzá, ami erősíti az eredeti elképzeléseket? Pl. a képződmények felkutatása sokkal érdekesebb, fontosabb részét képzi a játéknak, szintúgy az anomáliák. Kevesebb NPC van, de azok nagyobb szabadságot kaptak és reálisabb a viselkedésük a játékos felé, kiegyensúlyozottabb a kereskedelem, nagyobb szerepe van a felfedezésnek, rengeteg jól felépített, izgalmas mellékküldetés van.
16.
16.
Zombiekiller6
A Metro 2033-at és a Last Light-ot jól tudom, hogy a S.T.A.L.K.E.R. csapatából kivált kisebb csapat csinálta csak, mert a játék hangulata, képi világa és valahol az elképzelése is eléggé hasonló volt.
14.
14.
Zombiekiller6
Szépnek szép, de ezt már vagy másfél éve bejelentették, ha nem több :D
11.
11.
IAppearMissing
Lehet hogy a téma adja magát a levadászáshoz, de a Stalker főleg nem erről szólt! Az utolsó rész tetszett legjobban, ott alapból semlegesek voltak az NPC-k a játékossal, amíg a szabályok szerint játszott. És ez lehetővé tette, hogy úgy játsszon az ember, ahogy akar. Ha 1-2 fegyver miatt lemészárolt egy NPC-t, később szembe kellett néznie a következményekkel, vagyis, hogy az egész frakció az ellenségévé válhat.
7.
7.
bodortamas1
Regisztráltam, remélem kipróbálhatom :)
5.
5.
Moltes
#3: Igen, ha kiprobalom es tetszik, akkor szivesebben fizetek erte utana, minthogyha latatlanba kene megvennem.
4.
4.
mrfire
Lesz ennek open.world része is elvileg, a free play PVE mód. Az engem jobban érdekelne. Kérdés mekkora lesz a bejárható terület. A grafikája teljesen jónak tűnik.
3.
3.
Grabowsky30+
#2: de legalább ki lehet próbálni, és az már az ingyenes részből is kiderül, hogy egy használható vagy egy teljesen kuka játékról van e szó!
Kíváncsi leszek erre, a stalkert nagyon bírtam! Mondjuk ezektől a képektől nem vagyok elájulva!
2.
2.
nukleotid
a freetoplay-ekben az a jó, hogy egy játék árát kifizeted, hogy játszható legyen
1.
1.
Moltes
Kivancsian varom, foleg hogy free2play lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...