Incognita - körökre osztott cím a Shank alkotóitól

A Shankről és a Mark of the Ninjáról elhíresült Klei Entertainment új játéka egy "körökre osztott taktikai kémkedés" lesz, melyben ilyen-olyan tárgyakat kell elcsennünk szerte a világon.

A Klei Entertainment bejelentette legújabb játékát, amely Incognita névre hallgat. A PC-re, Macre és a Linuxra érkező cím egy "körökre osztott, taktikai kémkedés", melyben a feladatunk az lesz, hogy csapatunkkal szigorúan őrzött tárgyakat lopjunk el szerte a világon.

Az IGN-nek adott interjújukban a fejlesztők kiemelték, hogy a játékmenet tíz százaléka az XCOM-ra emlékezetet, kilencven százalékban pedig a lopakodás, a helyezkedés és a pozíciónk megtartása lesz a feladatunk.

A játékosoknak biztonsági rendszereket kell meghackelniük, lehetőleg úgy, hogy ne kerüljenek a kamerák kereszttűzébe. Az ellenség hollétének felderítése kulcsfontosságú, vagy okosan cselekszünk, vagy meghalunk - véglegesen.

A Klei alapítója, Jamie Cheng kiemelte, hogy legfőbb céljuk az, hogy a kémkedés zsigeri élményét adják vissza, ahol a gondolkodásnak is nagy szerepe lesz.

Az Incognita elsőként PC-n lát napvilágot, megjelenési dátum még nincs, de a béta "néhány hónapon belül" készen áll. A Maces és linuxos változat egy későbbi időpontban érkezik.

6 komment - szólj hozzá!