Érkezik a Soul Calibur 2 HD Online

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Tízéves a Soul Calibur második része, ennek örömére a Namco Bandai elkészíti a HD-változatot, amelyet online multiplayerrel is felvérteznek. Befutottak az első kedvcsinálók az ősszel PS3-re és Xbox 360-ra érkező bunyós címről.

Már tíz éve létezik a Namco Bandai híres bunyós sorozata, ennek örömére a cég elkészíti a második rész felújított verzióját. A Soul Calibur 2 HD Online nem csupán a kötelező grafikai tupírt tartalmazza, hanem online többjátékos móddal is felvértezik.

A fejlesztést a Project Soul végzi, a netkód teljesen új lesz, az eredeti számos játékmódja is visszaköszön: a Arcade, a Survival, a VS Battle, a Time Attack, a Survival, a Team Battle, a Practice és a Weapon Master.

A játék ősszel jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

14.
14.
darklord947
Hát én csak a 4-gyel és az 5-tel játszottam tehát ez érdekelni fog
13.
13.
én is jobban bírtam a második részt gamecubeon, az aktuális már messze nem a régi, a harcosok közül sok alaptagot kivettek...
11.
11.
IceColdKillah
#2: Az a helyzet, hogy a Namco a Soul 3 után elkezdett rágyúrni a grafikára, ami sajnos a játékélmény rovására ment. A 3-ban pl hatalmas élmény volt a Chronicle of Sword mód, illetve rengeted fegyver stílust lehetett használni. A 4-ben ezt konkrétan megfelezték, mert kellett a hely a grafikának. Az 5-ben a stílusokat megint meg változtatták, az alapító karakterek közül szinte csak néhány maradt meg, és külön kiemelném hogy a legfölöslegesebb karakter stílusát 3 más karakternek is elérhetővé tették, ezzel is büntetve a rajongókat! Én személy szerint imádtam a 2. részt, és nagyon örülök hogy újra átélhetem azokat a felejthetetlen pillanatokat... Maga a tupírozást én is feleslegesnek tartanám, hiszen "egy csak egy verekedős játék" de a nosztalgia miatt szerintem megéri.
9.
9.
jszili32
Ez megvan gamecube-on :)
7.
7.
Trapyd
Nekem is ez a kedvenc részem.
6.
6.
aordog
SD vagy HD?
HD vagy SD?
A HD szépnek szép, de ez a jäték SD- ben is szép!
Rokabör ez, semmi mäs!
5.
5.
ViktorG
Kedvenc részem...nekem jó eredeti grafban is. :D
4.
4.
DON GONDOCS
Kövezetek meg de ezek a régebbi részek jobbak mint a mostani tekken doa SoulC trió, Ezeknél a játékoknál nálam Classic vs Next GEN 1/0, igaz ez pár fps/rpg játékra is. DE van jópár gyöngyszem az újak közt is.
3.
3.
shatterhand
#2: inkabb ezzel jatszom mint a mostaniakkal.
de meg a dreamcastes is jo lenne
2.
2.
Sun9us
Ezt mondjuk, nem igazán értem. Míg egy Hitman HD collection, vagy Team Ico HD, Final Fantasy X HD-nál teljes mértékben jogosnak tartom, hisz mindegyik egyedi valamilyen szinten, és mai szemmel is nagyon jó játékok, csak egy kicsit poros a grafika. Viszont, egy Soul Calibur-nál nem lenne egyszerűbb csak simán az aktuális résszel játszani? Ez olyan, mintha a Fifa 06 kapna grafikai tupírt. Minek? Nagy retro gémer vagyok, de pont az ilyen játékoknál felesleges elővenni a régieket, hisz részről részre, csak a grafika változik, meg több karakter, pálya, játékmód.
1.
1.
RangerFox
Örülök hogy felturbózták a játékot! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...