Monster Hunter-bejelentés PS3-ra és Wii U-ra

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Régi-új Monster Hunter-játék érkezik PlayStation 3-ra és Nintendo Wii U-ra, a Capcom a minap bejelentette a Monster Hunter Frontier G-t, ami a Monster Hunter Frontier Online bővített változata lesz.

Monster Hunter Frontier Online eredetileg PC-re jelent meg 2007-ben, ezt követte három évvel később egy Xbox 360-as változat. A spin-off MMORPG most pedig bővített változatot kap, ez PlayStation 3-ra és Wii U-ra érkezik majd, november 20-án és december 8-án.

A Monster Hunter Frontier-széria a Monster Hunter 2 történetén alapszik, az általa készült MMORPG azóta folyamatosan javult és bővült. A Capcom szerint a Frontier G 10 új szörnyet vonultat fel, 150-150 G-szintű fegyvert és páncélt ad a játékosoknak, és egyebek mellett 3 új területet és 30 új képességet kínál az alapjátékhoz képest.

Üröm az örömben, hogy a fenti dátumok kizárólag Japánra vonatkoznak, nyugati megjelenésről nincs hír egyelőre. A szigetországban egyébként ingyenesen tölthető majd le a program, utána viszont havidíjat kell fizetni érte.

7.
7.
RangerFox
#5: Erre én is kíváncsi lennék.
5.
5.
norbio
Vitára jön valamelyik rész ?
4.
4.
Machiavelli
#3: Ezt feltétlenül fontos lehetett meg osztanod velünk!
2.
2.
DON GONDOCS
jólesz ez, de jöhetmajd egy teljesértékű folytatás is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...