Watch Dogs - a hackelés gyönyörködtet

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj gameplay videóval jelentkezett a Ubisoft, s ebből kiderül, hogy miként használhatjuk fegyverként a hackelést. Pearce bátyó leleményes figura: minden információra ráteszi a kezét, legyen az SMS, vagy telefonhívás.

Chicagót keresztül-kasul behálózza a CTOS, ahol szinte mindent meghackelhetünk, legyen az számítógép, szöveges üzenetek, telefonhívások és bankszámlák is. Időnként különféle bűnesetekről is információkat kapunk, ha szeretnénk, akkor a bűnözők nyomába eredhetünk, vagy futni hagyhatjuk. A mellékküldetések során rengeteg lehetőségünk lesz, unatkozni nem fogunk.

A Watch Dogs november 22-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, majd jönnek a next-gen verziók is. Köszönjük, a.fenybenjaro!

24.
24.
sutgab
#2: Assasin's Creedben lehet mesterséges áramszünetet generálni egyetlen gombnyomással? NEM!!! Csak ezért lett olyan unalmas.
23.
23.
alex512
#19: Szerintem se lesz unalmas, de biztos lesz, akinek igen. Én pl nem bírom a GTA játékokat, mert nekem meg az bitang unalmas, pedig tudom, hogy jó játék...stb. Ez van.
22.
22.
NoRush
#19: Nos, lehet, hogy neked nem tűnik unalmasnak, számára viszont az. Ugyanígy vagyok ezzel jómagam is.

Ez pontosan az a fajta játék, amit agyon Istenítenek, pedig már a videókból látszik, hogy monotonitásba fog fulladni. Az első pár óra lazán lefog kötni, de erre még egy gyökér játék is képes, hiszen mutat pár új és jó dolgot. Azután, hogy ez megvolt, még a legnagyobb fanatikusok szeme is megcsillan azon, hogy jé... majdnem minden utcasarkon ugyanaz az ember áll, ugyanazon animációval, ez a hű de jó emberi mozgás mégse olyan jó, mert mást nem tud csinálni, ez a hackelés meg... öregem, remélem enélkül is lehet majd boldogulni úgy ahogy, mert engem speciel már most irritál.

Összességében jó játék lesz ez, ebből fakadóan várom is a megjelenését, de már most tudom: maximum 1x játszom végig, de talán odáig sem érek el...
21.
21.
valti7
#20: Csak úgy tűnik persze, nem akarok vitát, csak vélemény.
19.
19.
Ecneb
#12: Mint ahogy írtam gameplay videók épp arról árulkodnak, hogy minden lesz csak nem unalmas, ettől kezdve, ha valaki azt mondja, hogy az, az csupán fikázás és nem vélemény. Sosem hittem, hogy másoknál okosabb vagyok, nem tudom ez a baromság agyad melyik hülye zugából jött.
És végezetül nem istenítem a játékot, de ami ránézésre sem unalmas és ezt nyíltan leírom, nem minősül annak.
18.
18.
aordog
Majd kiderül.....ez megint az a jäték, amit ki kell probälni, mert a video csaloka.
17.
17.
roli33
#16: Én is így látom egyelőre.
16.
16.
goblinfing
Ez a játék még mindig 1 assassin's creednek néz ki csak hackeléssel, úgy érzem elég unalmas lesz.
15.
15.
ilor14
#4: Te most komolyan akkora nyomorék vagy,hogy azért regisztrálj,hogy beszólj valakinek? Spk-sok gratulációm neked! (N)
14.
14.
Cassidian
Egész tetszetős a játék. Kár, hogy nem lesz időm rá!
13.
13.
Devil25
Bocsánat rossz helyre írtam :D
12.
12.
NemTudomMiLegyen
#8: Imádom mikor a sok hülye nem veszi észre, hogy az ellenkezőjét csinálja mint a másik, isteníti a játékot, pedig ő se tudhatja milyen lesz. Ha neki unalmas akkor unalmas, ez bizony vélemény. Az basz fel, hogy azt hiszed mennyire jobb meg okosabb vagy nála és majd jól megmondod neki mit gondoljon. Hát rohadtul nem.
10.
10.
jonyjok33r1991
#8: Igaz igaz! Addig nem lehet mondani rá semmit amíg az ember nem látta. :)
9.
9.
Devil25
Nagyon zsír, akkor ezzel le is zárhatom a videós sorozatomat!
4.
4.
emerik
#2: próbáltál már gugglin rákeresni?
2.
2.
ilor14
Valaki tudja,hogy hol lehet előrendelni a Vigilante editiont máshol,mint az 576? Mert ott nagyon drága... Olcsóbb hely nincs? PC-re kérdem
1.
1.
Damon20
nagyon várom már a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...