GC 2013: Így fejlődünk majd az NFS: Rivalsben

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Az EA sajtótájékoztatójáról nem hiányozhatott az új NFS sem. A Rivalsben részletesen testre szabhatjuk a járműveinket, illetve egy komoly fejlődési rendszer is került a programba. Erről szólnak a látnivalók.

A játékban szereplő AllDrive-rendszer elmossa a határokat a single és a multi között, szinte minden látványos megmozdulásért pontot kapunk, kivéve, ha idő előtt lemeszelnek a zsaruk. A Speedlist számos teljesíthető extrát tartalmaz megnyitható finomságokért, a Speed-pontokat pedig új verdákra, vagy a meglévőek fejlesztésére költhetjük el.

És a trailer:

11.
11.
Jersey
#4: Ez a GamesHQfos nem képes normális framerate mellett renderelni a videókat.
10.
10.
SODor
Amikor megnéztem az első gameplay videót komoly dejávú érzésem támadt, mintha ugyanezt láttam volna a The Run-nál meg a HP-nál, és úgy látom ezzel nem vagyok egyedül. Az autók testreszabhatósága nem hiszem, hogy akkora feature lenne, hogy azt feltétlenül mutogatni kellene gameplay videón, főleg úgy, hogy a matricák jó része még a 2007-es ProStreet-ből van átemelve.
Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy a fejlesztők és az EA, mint kiadó 0 energiabefektetés mellett ugyanazt kiadják, csak más címen, és ezt egészen addig fogják csinálni, amíg lesz annyi vásárló, akiknek a pénze visszahozza a minimális fejlesztési költségeket, mert ez 0 munkás, 0 innovációt felmutató, sorozatgyártott, klóntermék semmi más. Nagyon szeretem az NFS sorozatot, de komolyan mondom, inkább ne legyen NFS, mint ezt a kínszenvedést, ezt a haláltusát nézni évről évre.
9.
9.
K.Bandi
A kocsik testreszabása kifejezetten tetszik, de ha nagy lesz a gépigénye akkor ez nem az én játékom.. :/
8.
8.
Dercsi
Pont annak a sz@rnak néz ki mint a run... Én már lemondtam a NFS szériáról...
6.
6.
KeXxX
Nagyon hasonlít a The Run-ra. De még keveréke a tavaly megjelent Most Wanted-nak, és a 2010-es Hot Pursuit-nak. Autós játéknak asszem idén nálam marad a Gran Turismo. A második videónál 0:41-nél az a kocsi nagyon állatul néz ki. Mit nem adnék egy olyanért.
5.
5.
Dízel
nem lesz ez rosz ha nem túlozzák el a játékmenetet ugratós meg csilli villi marhaságokkal amik csak elvakitjak a játékost, és mögöttes tartalom meg nem lesz benne. mennyi pénzt kaphatott ezért a ferrari h. 7 év utan berakhatták a játékba. elég nagy hypeot kapott. csak nehogy egy tunning VW leelőzze... mint szokott lenni par jatékba.
4.
4.
RangerFox
#3: A YT szar, a BF4 videók is laggolnak.....
3.
3.
Lorthirash
#2: vagy szimplán a youtube szar most nem tudom...
2.
2.
Lorthirash
Ez mi? ez most komoly ? ez a gameplay laggos mit akarnak ezzel?
1.
1.
tupaccc
Azért a részletes testre szabhatóság fogalom elég erős kifejezés, ismerve a régi jó igazán testre szabható Underground részeket. Ezt azóta is nagyon hiányolom a játékból. A kütyüket viszont már a HP-ban is nagyon bírtam, ezért ezt az epizódot már nagyon várom.

PS: Mosoly ült az arcomra, mikor a végén a Ferraris részén a csávó sokáig elhalgatott, várta a tapsot, amit végül ő erőltetett ki a népből :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...