GC 2013: Íme, a Dead Island: Epidemic

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deep Silver ígéretéhez hűen bemutatta a Dead Island világában játszódó MOBA-t, a Dead Island: Epidemicet. Az első részletek mellé öt screenshotot sikerült bezsebelnünk egyelőre.

A Dead Island: Epidemic free-to-play anyag lesz, kizárólag a Steamről lehet majd hozzáférni. A Deep Silver látszólag ragaszkodik a ZOMBA (Zombie Online Multiplayer Battle Adventure) megnevezéshez, ettől függetlenül mi nyugodtan hívhatjuk MOBA-nak a játékot.


Az Epidemicben tizenkét játékos játszhat egyszerre, ők három négyfős csapatot alkotnak, akiknek egymással és a folyamatosan támadó zombikkal szemben is helyt kell állniuk. A zombik között akadnak kisebbek, nagyobbak és marha nagyok is - utóbbiakat azért emeli ki a kiadó, mert ezek olyan veszélyt jelentenek, hogy akár azt is megkövetelhetik a csapatoktól, hogy félretegyék ellenségeskedésüket és együtt gyűrjék le őket. Más MOBA-kkal ellentétben az ellenfél bázisát nem kell támadni, viszont különböző kontrollpontokat el kell majd foglalnunk.

Érdekes eleme még a játéknak az a crafting rendszer, amivel változatos fegyvereket készíthetünk magunknak: ezeket aztán fejleszthetjük és változtatgathatjuk a játékstílusunknak megfelelően. Több száz fegyvert ígérnek a fejlesztők.

9.
9.
biohazard rex
Dead Ops arcade (Black ops minigame) koppintás, csak van benne pvp T_T
6.
6.
Elyas
Szerintem betegsèg.
5.
5.
tupaccc
3. nagyon hasonlítasz Depresszió barátunkra. Ő is anno minden hírhez odanyögött pár szavat. Mi nektek az ilyenben a jó?
2.
2.
Dreadlox
tudom hogy a Dota volt a műfaj megteremtője, de a Dota 2 nekem nem jött be, inkább lol vagy smite
1.
1.
Jersey
Most, hogy jól megy a Dotának, meg a LoL-nak, beindul majd a Mobaipar?
Adjistenjólesz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...