Hét percen át mozog a Forza Motorsport 5

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Még mindig a PAX Prime-ról szállingóznak a látnivalók, a rendezvény Twitch-csatornáján a Forza 5 is terítékre került. Hét percen át mozog a Turn 10 autós címe, a főszerepet az új McLaren kapja.

Az alábbiakban szemügyre vehetjük a Forza Motorsport 5 menürendszerét, a vezetési segédletek ki-bekapcsolására szolgáló opciókat, illetve futunk egy gyorskört is az új McLaren volánja mögött. A látvány lehengerlő, de ez elvárható egy next-gen címtől. A játék novemberben jelenik meg Xbox One-ra.

27.
27.
Cooper911
#26: Eredetileg Recedriver cimen futott volna de a codemasters nem engedte :D
26.
26.
dextor25
Nem ezt várom... recék!!
Tökre gagyi az xbox one!
Van 360-om!
Élsimítást kicsit kihagyták a játékból!
Az élsimítás MINIMUM lenne A Forzában!!!!!!!
24.
24.
Grabowsky30+
Szép meg biztos jó játék is lesz! A 4 is jó volt, de azért ez nem egy igazi szimulátor! Nagyjából fél úton van valahol a szim és egy arcade játék között! Ha ez igazi szimulátor lenne soha nem vezetnéd élvezetesen egy gamepaddal!
22.
22.
Oldskoolgamer
Jah és igazából nem is borultak fel az autók szerintem egy korábbi GT-ban de egy késsőbbiben se. De mondom attól természetesen jó játék.
21.
21.
Oldskoolgamer
Lancia power.. Nem kell itt veszekedni nyugi. Valahol megértelek. De mind2 jó játék.
A Gran Turismo első részével én anno sokat játszottam de az se volt igazából szimulátor mert egyszerűen lepattantak az autók egymásról. Ilyen szempontból a The Need For Speed 94/95-ből egy reálisabb játék volt ami meg az NFS-re nézve szégyen mai viszonylatban. Check: 3:17
ez még csak nem is a PC-s verzió hanem a 3DO port 94-ből.

http://www.youtube.com/watch?v=B1DgUpt5fbs

És a PC-s port. 0:58
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lWZNyKCD5RQ#t=58

Brutál jó fizika a korához képest. Az alcím pedig mindig is picit eltúlzó volt de nem kell ezen rágódni folyton itt senkinek.
18.
18.
Gamerdavid
Kiégett a retinám a napfénytől.
Remélem azokat a segédvonalakat vagy miket ki lehet majd kapcsolni mert nagyon idegesítő.
16.
16.
RandomGyerek
Kurva jó lesz ez a forza kár hogy csak xboxon lesz. :) Ez a F4 vs GT5 hülyeség... Majd a GT6 és letarol mindenkit. xD Na viccet félre téve, nagyon jó lesz az új forza szerintem, és várom is nagyon, hogy kipróbálhassam. :)
15.
15.
gatti
Még annyit hogy a Forza4 viszont hangokban és autófelhozatalban jobb . De egy szimulátornál az a fontos , hogy az autók hogyan viselkednek a különböző pályákon . Ebben viszont a GT5 jobb ! Nem véletlenül találták ki a GT Academy szimulátor versenyt !
14.
14.
gatti
GT5vsForza4 - Mindkettőt toltam nagyon sokáig . Véleményem szerint a GT5 közelebb áll a szimulátorhoz ! Tapadás és fizika terén veri a Forza4-et . A Nordschleifen például a GT5-ben bármelyik autóval a valós köridőhöz közeli időket mentem . A Forzában ez nem így van !!!
9.
9.
Pera007
Jónak igérkezik. A grafika gyönyörű, bár egy élsimítás még beleférne az összképbe.
8.
8.
p3ti
Örülök hogy ezzel 1ütt jön az XO, jó lenne vmi Bundle is hozzá
5.
5.
DON GONDOCS
Látványra valóban szemet gyönyörködtető, a pálya a kocsik részletesek és nem elnagyoltak. Így kell kinéznie egy next-gen játéknak
3.
3.
traumraise
engem ez az egy játék vonz az xbox-ban de csak ezért nem veszem meg..
1.
1.
EBR2000
Hát ez Forza! Mindent leír róla.
Majdnem hogy tökéletesen néz ki. A grafika gyönyörű, az autó szép (pedig nem szeretem a McLaren-t... Ha autó akkor az japán. Ennyi!)
Nem kizárt hogy a valaha volt egyik legjobb autós címet készíti el a Turn 10!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...