Akár Forzával is jöhet az Xbox One

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Az Egyesült Királyságban már biztosan él az akció: ott nemcsak a FIFA 14-et választhatjuk Xbox One - Day One Edition előrendelői ajándékaként, hanem a Forza Motorsport ötödik részét is.

A Microsoft a Gamescomon jelentette be, hogy az Xbox One Day One Editionjének európai előrendelői ajándék FIFA 14-et kapnak a konzoljuk mellé. Most úgy néz ki, ez az akció bővülhet ki: a brit Amazon, a ShopTo és a Game egyaránt kínál olyan csomagot, ami mellé a Forza Motorsport 5 jár.


Noha arról nincs hír, hogy az Egyesült Királyságon kívül máshol is lesz-e ilyen ajánlat (legalábbis hivatalosan), az nem kizárt, hogy a dolog összefügg a Microsoft tegnapi bejelentésével, miszerint az óriási igény láttán több Day One Editiont dobnak majd piacra. Az Xbox One egyébként november 22-én rajtol el az első 13 országban, köztük Ausztriában is.

A Day One Edition egy kizárólag előrendelés útján hozzáférhető speciális kiszerelés. Köszi, akifourteen!

27.
27.
akifourteen
Nemcsak az Angoloknal tessek egy szlovak e-shop kinalata:
http://www.getgame.sk/gam/eshop/13-1-XBOX-ONE/52-2-Konzoly
25.
25.
p3ti
#4: Amerikában 2 óra alatt elfogyott a Forza Bundle előrendelésben... miről beszélünk?
24.
24.
p3ti
Na ezzel a packal kellene megvegyem.. bár inkább megveszem hozzá a steelbook kiadást
23.
23.
RandomGyerek
#21: Állítólag ott is nov. 15. a megjelenési dátum. Legalább is külföldi oldalakon ezt írják.
20.
20.
supair
JáJJ!
Mentőövet gyerekek gyorsan!Fulladok...XD
15.
15.
RandomGyerek
#11: Nem bántottál meg teljesen igazad van elvégre nincs olyan cég ami nem hibázott volna. :) Süllyedő hajót úgy értem, hogy azért ha most megnézzük a PS4 és az xbox one-t akkor elég sokan inkább a PS4 mellett vannak, mert olcsobb és barátibb. De az MS igyekszik tenni az ügyben, hogy ne legyen bukás az új box. És nem kell félteni egyik céget sem lesz bevételük rendesen nagyon ütősnek néz ki az új gen. Az xbox one egy remek konzol LESZ és ps4 is (úgy értem, hogy lesznek azért gyermek betegségek, de reméljük nem annyi mint a jelenlegi gennél. :) ) ember kérdése, hogy ki mit vesz. :)
12.
12.
Lord Zozo
#10: Reméljük nem lesz olyan gagyi, mint amilyen a ps3 volt. :-)
11.
11.
roli98
#4: Süllyedő hajót :o
Nézd abban igazad van hogy nem indult jól az XONE bemutatása, de azért mégis visszavonták a kiborító híreket mint pl: az állandó internetkapcsolatot, vagy a használt játékok DRM politikáját.És a külső adattárolók nélkül piacra dobni, hát ez sem vmi jó hír.De azért gyerekek ott van az 500GB belső majd biztos megtelik első nap.Azért azt sem felejtsétek el hogy a ps3 mekkora port kavart 2005-2006-ban.Az MS dolgai ehhez képest semmik.Meg is említek párat:hazudott a Sony, nem real-time demókat mutogattak,bumerang controller meg a 2 HDMI kimenet,azt kiderült, hogy a PS3 csak nem 2x erősebb, mint a box, sok ponton még gyengébb is.Persze a Sony olyan gagyi volt hogy azonnal kitáncolt belőle.Nézzétek ha ezt elfelejtettétek akkor ezt is el lehetne.Mondom én egy(PS3 és Xbox360 tulaj).Még egyszer ne haragudj ha megbántottalak még új vagyok az oldalon. :D
10.
10.
így se kéne, marad a ps4 :-)
9.
9.
dave1986hun
#8: Ha jól tudom azért, mert a Fifás verzió elfogyott.
8.
8.
dave1986hun
Spanyolországban is kapható!!

http://www.game.es/reservaxboxone/
5.
5.
Huntsman
#4: Az ingyér dolgok mindig jók, függetlenül a szándéktól :D
4.
4.
RandomGyerek
Süllyedő hajót akarják felszínre hozni. Mondjuk ez egy szép húzás a microsoft-tól. :)
2.
2.
KeXxX
nagyon meg akarják menteni a konzolt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...