Diablo III - lemondhatunk a PC-s offline játékról

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard ismételten hangsúlyozta, hogy a Diablo III PC-s változatát nem vértezik fel olyan offline játéklehetőséggel, amellyel a héten megjelent konzolos változatot igen. Egy nagy közösség részei vagyunk, el kell fogadnunk.

A játék rendezője, Joshua Mosqueira az Eurogamernek adott interjújában megerősítette, hogy a PC-s Diablo III-hoz a jövőben is kötelező lesz az internetkapcsolat, az offline lehetőségekről lemondhatunk. Mint ismert, a konzolos változatokat ezek a megkötések nem érintik, offline is nyomulhatunk egyedül vagy a négyfős kooperatív módban.

Mosqueira leszögezte, hogy PC-n akkor járunk a legjobban, ha más játékosokkal együtt játszunk. Azt szeretnék érzékeltetni, hogy egy nagy közösség részei vagyunk, ehhez megfelelő környezetet alakítottak ki, s ez a tendencia a jövőben sem fog változni, a Blizzardnak még mindig vannak tervei.

A Diablo III-at az első naptól kezdve kooperatív játéknak tervezték. A co-op nem csupán egy szolgáltatás, ez az ideális, persze nem kényszerítenek rá senkit. Hamarosan továbbfejlesztett partnerkeresőnek, új közösségi rendszereknek és extra jutalmaknak örülhetünk.

62.
62.
slawter
Maga a játék nem lett jó. Egyáltlaán nem látszik, hogy mennyi ideig csinálták. Unalmas, ismétlődő, sokkal többet várt volna az ember tőle. A 90% körüli értékelések nevetségesek.

Konzolr is csak azért jött i, hog pénzt hozzon, mert hogy nem azért, mert olyan jó lenne, az tuti. Offline miért nem lett, az meg egyértelmű.
61.
61.
Ecneb
Megkésve, de ezért ide írom, találtam egy nagyon jó MMO játékot, ami egy az egyben olyan, mint diablo! Nem tudom volt-e már cikk vagy teszt róla, de szerintem megér egy misét, a diablo fanoknak főleg!

Path of Exile - ingyenes és zseniális!
60.
60.
bitbandita
#54: Egy OKJ-s sajtpapír is lehet felsőfokú, nem csak szakmunkás szintű lehet egy OKJ-s képzés. Mellesleg nem csak az iskolán múlik ki milyen szakmai tudásra tesz szert. Ismerek egy informatikust felsőfokú OKJ-s papírral az előző munkahelyemről, az összes friss diplomás progmatekos hozzá ment segítségért amikor elakadtak a munkával. Közhely, de igaz: a papír nem minden.
58.
58.
leviske
Nem teljesen értem, hogy ez esetben a konzolosok mégis miért kaptak offline játék lehetőséget? Meglepne, ha egy Blizzard-féle cég hajlandó lett volna plusz tartalmakat rakni a játékába 1 év leforgása alatt.

Értem én a valós okot, de sajnálom, hogy a Blizzard is feladta az elveit a zsé reményében. Pedig kitudták volna harcolni, hogy a Battle.net multiért ne kelljen fizetni konzolokon.
57.
57.
Ecneb
#56: Neked aztán főleg!
Remélem élvezted otthon a béna beszólásaidat, öröm volt nézni, ahogy lejárattad magad. Ha nem a cikkhez írtok, nem fogok rá reagálni innentől.
56.
56.
Bobby Kotick
#55: Most tényleg leállsz egy troll nick-el vitázni?
Kérlek.
Csak igyekeztem rámutatni mennyire nincs semmi, a nagy arc mögött, nem kellene az életet elmagyarázni másoknak, nem lehet jól kijönni belőle.
55.
55.
Ecneb
#54: Vicces vagy, vagy inkább szánalmas, nem tudom melyik jelzővel illeselek. Mond meg kérlek, bármelyik okj weboldal megtekintése után, mit írnak mit kapsz kézhez képzés végén?
54.
54.
Bobby Kotick
lol
Most olvasom csak, hogy a "nagybetűs" életről mindent tudó bölcsnek, OKJ-s sajtpapírjai vannak, és végzettségnek hívja őket. Erős a műsor ma este is.
Kicsit szerényebben kellene osztani az észt.
52.
52.
Lorthirash
lol MEnnyetek már a P***ba ez nem ide való XD
49.
49.
DollSyndrome
#44: ................én meg csak feltettem egy kérdést.
45.
45.
Ecneb
#43: Igen tipikusan! Aki egy forum kommentjein felidegesíti magát, az meg ne magyarázza nekem, hogy elmúlt nagykorú! Kamu történetekkel meg kérlek ne fárassz, nem ezért vagyunk itt, és még csak a viták sem erről szólnak.
44.
44.
Ecneb
#42: Már látom, hogy más is marhaságnak találta amit írtál, szóval nem szóltam, nem ellenségeket keresek itt, csak értetlenkedek.
43.
43.
Bobby Kotick
#39: Tipikusan mi? Barom.
17 éves korom óta nem beszéltem a szüleimmel.
Erről ennyit.
Dolgozni kell, meg tanulni és kitartónak lenni, ennyi, előbb-utóbb kifizetődik, nem atomfizika az élet nagytudású barátom.
42.
42.
DollSyndrome
#39: Én csak feltettem egy kérdést.
41.
41.
Ecneb
#40: Na és hol tart az ország így, hogy a kommentezők fele offline mod-ot akar, míg a másik fele arra biztatja őket, hogy vegyék meg?
40.
40.
Trapyd
A kommenteket olvasva nem csoda, hogy itt tart az ország és amerre tart az nem titok. Én tiszteletben tartom a véleményeteket, de a tény az tény.
37.
37.
Khaszás
#35: Meg őszintén szolva már mindenki megvette a diablo 3-at aki akarta... max olyanok töltenék le akik amúgy se fizetnek a gamekért akkor meg nem tök mind1 a blizznek?.. :D
36.
36.
Khaszás
#35: igazad van de erre létezik más megoldás sztem :D pl ne kelljen állandó net kapcsolat.. :D pl. belogolsz és a menüben kell internet kapcsolat viszont amit megkreálod a gamet már nem v mittom én :D biztos létezik erre más megoldás :)
35.
35.
Lorthirash
a Blizzard sem hülye így hogy felhőből kapja az adatokat nem tudják feltörni ha viszont menne offlineban is akkor egyből mennne a warez
34.
34.
LtK
#31: Abból a szövegből amit leírt mmbike, hogyan vontad le ezt? Mert akármennyire is akarom, nem tudom megérteni észjárásod. Egy szót nem szólt ilyesmiről.
32.
32.
Josi21
Ne gyertek már ezzel a "nincs munka" dumával, igenis van csak keresni kell, ha otthon siránkoztok, vagy beletörődtök abba ami épp jutott akkor csak gratulálni !

Iskolásnak meg mi a faszom köze van ahhoz ha kereső sors jutott ?
31.
31.
DollSyndrome
#30: Az is egy köcsög aki albérlet, rezsi, kocsi, kaja, meg minden egyéb mellett vesz eredeti játékot?
30.
30.
mmbike
#28 Fogsz te még nagyot koppanni ha kijössz az iskolából :) Nem hogy örülsz annak ha 120E-ret keresel, de már annak is, ha egyáltalán lesz munkád :) 120E forint pedig manapság nem nagy pénz. Elfelejtik sokan hogy nem csak kajából áll az élet meg rezsiből. Ruhát kell venned, tisztálkodási szereket, meg kell oldanod az utazásod, ( a kerékpározás sincs ingyen) szociális életet kéne élni, ami nem abból áll, hogy bökdösünk valakit face-en, úgyhogy addig örülj míg a szüleid tartanak el, és ezekre nincs gondod :)
29.
29.
Bobby Kotick
#27: Nem, én találok...
#richgang #bobbyrulz
27.
27.
Ecneb
#25: Látszik, hogy te nem keresel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...