Far Cry 3: Blood Dragon - akár dobozosan is?

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft vezérigazgatója szerint remekül szerepelt a Far Cry 3: Blood Dragon, így a jövőben nemcsak az képzelhető el, hogy rámennek a letölthető spin-offokra, de később azok dobozos kiadása sem zárható ki.

Még júniusban írtunk arról, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon (teszt) eladásai meghaladták az 500 ezres számot, most pedig azt újságolta el Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója, hogy megvan a bűvös 1 milliós határ is.

A Ubisoft abszolút sikernek könyvelte el a Blood Dragon és a Call of Juarez: Gunslinger megjelenését, így a jövőben is alkalmazná a letölthető spin-offok üzleti modelljét, sőt azt sem zárta ki, hogy a nagyobb elérés érdekében akár dobozos változatot is kapjanak később ezek a játékok.

A fentiek egyébként összecsengenek azzal a pénteki pletykával is, miszerint masszív digitális játékáradat várható a Ubisofttól, többek között a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation HD-változata is tervben van. Ha minden igaz, ezeket a címeket nemsokára bejelentik.

15.
15.
FrankBlack
#14: +1
Hát ebben nagyon egyet értek veled :) Én évek óta nem használok DVD-t.
Steam 4ever :) Olcsóbb, gyorsabb, praktikusabb.
A DVD, meg a füzet, poszter, póló, és játékbaba nem az én stílusom. Amúgy is csak porosodna valamelyik polcon, és még nekünk elég kicsi is a lakás, nincs nekem helyem az ilyeneket tárolni. A pólóval meg nem égetném magam :)
14.
14.
Drazhar
Érdekes, hogy már azért azt hallani, hogy a fizikai formátum, és a dvd is kihalóban van, erre most akarnak dobozosdit :D

Egyébként zseniális volt a cucc, az agyonhypeolt alapjátéknál kismilliószor élvezetesebb.
13.
13.
FrankBlack
#12: Tény, hogy nem mindenkinek jött be. A színvilág, és minden a 80-as éveket idézi. Azok, akik akkor voltak fiatalok, gyerekek, és hatottak rájuk a 80-as évek zenéi, színei, és B-kategóriás filmjei, azoknak jobban tetszett, és jobban a játék szerelmesei lettek.

Mivel te még nem is éltél akkor szerintem neked ezért nem jött be annyira, mert az a +amit hiányoltál az a 80-as évek feelingje lett volna, csak neked az nem jött át, és nem csak a korod miatt, hanem mert esetleg amúgy sem kedveled a retro-t.

Nem mindenkinek jött be a game, ez tény, mert nem vagyunk egyformák :)
12.
12.
LtK
Nekem egyáltalán nem jött be. Tényleg nagyon feszegették a határokat és olyan lett, hogy az ember vagy imádta vagy inkább elfelejtette, hogy valaha játszott vele. Nekem már a színvilág is nagyon erős volt.Aztán pedig amennyire tele volt élettel a játéktér mégis annyira üres volt az egész játék.Hiányzott belőle az a + számomra legalábbis.
11.
11.
RetecH
#10: Tényleg nagyon jó játék lett. Még a mellékküldetéseket is megcsináltak pedig azokat még az alap játékban is kihagytam.
9.
9.
p3ti
Ez az... engem csak azért nem érdekelt, mert letölthető volt. Jó lenne egy dobozos kiadás mellé
7.
7.
goblinfing
#5: Ha annyira akarod, hogy felfigyeljenek, rád akkor ásd el magad 1 táblával a nyakadon "fuck pc gaming" felirattal olyan mélyre amennyire csak tudod. Pár száz év múlva, majd ha megtalálnak és kiállítanak, valahova akkor csak az álljon a leírásba, hogy Konzolikus retardiens.
6.
6.
hahota
#5: A szakértőt hallották.
5.
5.
suresz
#4: a pc nem számot tevő
ha komolyan akarunk játékokról beszélni, akkor maradjunk a konzoloknál!!!
4.
4.
Karez
Elnézést, de a vezérigazgató mégis miről beszél?
Tudtommal PC-n dobozosan is kiadták, az OST-vel összecsomagolva:
http://cdgalaxis.hu/PC/20681/far-cry-3-blood-dragon.html

Vagy erről elfelejtették közölni vele? (jó persze, gondolom minden platformra értette az egészet, nem csak pc-re)
3.
3.
bodortamas1
Remélem a Disney-féle Star Wars is tervben van már :)
2.
2.
KeXxX
tényleg jó játékok lettek, és várom már a többit, illetve a folytatásokat, persze ha csak lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...