Gameplay jelenetek a Deep Downból

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Igen, írtunk már reggel egyszer a Deep Downról, ám miután a Sony japán sajtókonferenciáján is előkerült a játék, méghozzá két videó erejéig, muszáj még egyszer említést tennünk róla.

A bemutató során maga Yoshinori Ono prezentálta a játékot, aki elmondta: hiába a középkori körítés, a Deep Down valójában a jövőben, 2094-ben játszódik, a helyszín pedig New York lesz. A történet szerint különböző emlékeken kell átrágnunk magunkat, hogy megoldhassuk a Végső Nagy Rejtélyt.

A Deep Down online játék, négyen játszhatjuk egyszerre, véletlenszerűen dobálja elénk az ellenfeleket, a dungeonök pedig úgy generálódnak, ahogy haladunk előre. A TGS-en mélyebb bemutató is várható a PS4-exkluzív címről.

11.
11.
metercsiken
10.
10.
Rocco-001
Jó lesz ez a jàték ...nàlam tuti vètel lesz.Trailernek ez egy kicsit gagyi lett...de a TGS-en biztos jobban bemutatjàk..figyeljétek meg gyönyöű grafikàja lesz.A zene alatta meg egyenesen hânyadèk....
9.
9.
Drazhar
#4: Bizony, és mennyien megesküdtek rá, hogy az bizony valódi :D
8.
8.
Crow1983
1 trailer alapján sokkal többet vártam ettől!Nagy visszaesés a grafikailag ,a hangulat meg ki tudja!Majd meglátjuk!
7.
7.
crytek
"A Deep Down online játék" Na itt már el is veszítettek egy vásárlót :(
6.
6.
dBLOOD
Micsoda sz*r zene megy alkatta! A japánok mindig ilyen hülye zenéket használnak, kár hogy nem vinnyog a zenében valami fickó japánul, az feltenné a koronát! :D
4.
4.
dzsiádzsó
Nem is áll messze az első trailertől, ami kamu ingame volt :D még HUD is volt, közben most látjuk egész más nézetben játszunk. Viszont nem rossz, bár nekem kicsit túl modern a HUD a játék koncepciójához képest.
3.
3.
azureknight0715
Ha ez jót megcsinálja a Capcom, akkor nagy siker lehet. Van tehetségük hozzá, mert a Dragon Dogma is jó játék volt, sokat játszottam vele, szal ezt is kíváncsian várom.
2.
2.
Rayzax
Hát ez elég jól néz ki oO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...