Jön az Assassin’s Creed: Pirates

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha jól számoljuk, ez már a harmadik Assassin's Creed-témájú hír a mai napon. A Pirates alcímmel megáldott spin-off kizárólag mobileszközökre érkezik idén ősszel, s a tengeri csatákra koncentrál.

Úgy látszik, a franciáknak annyira megtetszett a tengeri csaták hangulata, hogy egy önálló mellékágat is megjelentetnek a témában. Ez lesz a Pirates, melynek létezéséről a múlt hét óta tudunk. A cím iOS-re és Androidra lát napvilágot idén ősszel.

Teljesen új főszereplőt irányítunk a játékban, ő Alonzo Batilla, a fiatal kalóz, akinek útját a templomosok és az orgyilkosok is keresztezik. A Pirates ugyanabban az időben és helyszínen játszódik, mint a nagygépes Black Flag, s Feketeszakállal is találkozunk egy bizonyos ponton. A tengeri csaták mellett La Buse elveszett kincsei után kutathatunk, hajónkat fejleszthetjük a megszerzett XP-ből, s egy húsz négyzetkilométeres területet is szabadon bebarangolhatunk.

7.
7.
eximmice
Jajjj jajj..Ubisoft...én szeretlek,de ez egy feketepont!Az ac tipikusan az a játék ami a nagygépekre való!Most ezt már megint ...minek erőltetik?!A prince of perzsiát (asszem shadow and flame vagy valami ilyesmi a címe) sem fogadom el mobil ezközökre...semmi értelme! Ez persze saját vélemény,de kik a rajongók?A nagygépesek és azok nem véletlen vettek konzolt/pc-t.
6.
6.
Gamerdavid
Szerintem nem lesz valami nagy durranás. Nekem már a Black flag sem jön be annyira.
4.
4.
RangerFox
Ha állandó internet szükség kell neki (amit az ehhez hasonló játékok megkövetelnek..) akkor inkább kihagyom de ha nem, akkor szívesen fogok játszani vele! :)
3.
3.
mestermagyar
Na, most hogy venni fogok új telót, megy ez is rá. :D
2.
2.
Budrick86
#1: Még nem tudhatod,mi sü lki belőle! :)
1.
1.
adam6751
Szar. Túlzás nélkül semmi köze az AC-hez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...