Diablo III - az offline módról ne is álmodjunk

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 20.
  • Hír
Link másolása
Lehet, hogy az aukciós házról lemondott a Blizzard, de az offline módot nem vezeti be: a konzolos változatokkal ellentétben PC-n továbbra is csak állandó internetkapcsolat mellett játszhatunk majd.

A Blizzard a Rock, Paper, Shotgunnak küldött közleményében szögezte le, hogy továbbra sem szeretne offline módot a PC-s és Mac-es Diablo III-ba.

Bár az állandó internetkapcsolat elengedhetetlen volt az aukciós ház üzemeltetéséhez, nem csak emiatt vezette be a Blizzard, így alapvetően az AH jövő márciusi eltüntetése sem hoz változásokat ezen a téren - hiába reménykedtek a játékosok. A fejlesztőcég szerint az állandó internetkapcsolat révén a Diablo III a Battle.net számos funkcióját használhatja, legyen szó a "láthatatlan" multiplayer élményről, a cheaterek kiszűréséről, a Real ID-ról vagy a BattleTagről.

Az aukciós ház megszüntetése és az offline mód régóta foglalkoztatja a rajongókat, és a Blizzard a konzolos verziókkal már meg is lépte ezeket a változtatásokat.

28.
28.
jszili32
A mai játékvilág már az FPS-ekről szól, nagyon nehéz lenne a WoW-ba, vagy Diabloba olyan játékelemeket tenni ami hatalmasat dobna a Blizzard multikon, és ez a hatalmas dobás nem ártana a mai játékok mellett.
25.
25.
szinkron
#23: Látva ezt a diablo katyvaszt, neked az jött le, hogy tudják mit csinálnak?
24.
24.
Gamerdavid
Sajnos ez várható volt. Nagy kár.
23.
23.
Elyas
Màr nem azért de a Blizzard nàl tudjàk mit csinàlnak... Nem hülyék ellentétben néhàny itt levővel.

A Blizz még minimum 10 évig lesz csak abból a pénzből amit a wow hozott 3 GTA 5-t és pàr CODot ki lehetne hozzni nem beszèlve az SCről és a DIOról.
22.
22.
pimpa25
#21: Nem tudok jelenleg is működő trade exploit-ról,ami régen vót,azt fixelték,utána meg csak az igen hülyéket sikerült átbaxni a "ne jobb klikkelj tradehez,hanem húzd be az itemet az ablakba" dologgal.
A jó drop kérdést meg majd meglátjuk,a loot 2.0 lehet a játék megmentője is,de egyenes út is a süllyesztőbe,ha nem balanszolják tökéletesen a drop ratet(gondolok itt arra,h jutalmazzon ugyan a játék,de Enigma/HOTO-hoz hasonló munkát kelljen belefektetni a high end gearbe,és ez ne azt jelentse,h a maxos pl echoing fury buta változatával járok,amíg ki nem esik a jobb statokkal rendelkező,hanem vegyenek vissza a stat randomitásból,essenek az alap,de használható,legendary-k becsülettel,de az igazán értékes unique itemek pl D2-es IK chest gyakoriságával essenek-szinte soha,de ha mégis,kiharapod a monitort örömödben),én nagyon bízom azért az első opcióban.
21.
21.
#20: miért is?
megint lesznek csaló item lopó botok amik kicsontozzák a karidat trade közben, meg kétes cuccokat áruló oldalak. persze pénzért.
jó is meg nem is, hogy kilövik sztem az ah-t.
annyiból jó, hogy így viszont végre kapunk jó drop-ot, amire valljuk be szükség van.
annyiból rossz, hogy ki tudja hogyan is akarják megoldani, hogy a trade biztonságos legyen? mert ugye azt meg kellene oldani...nemde?
20.
20.
Nando
Mondjuk az tény, h ezzel a csalók jól meg vannak fogva, jó ez így.:)
18.
18.
Ragnarox007
#6: Jól meg mondtad nekik, főleg így neten keresztül :) Egyébként lehet szidni a Blizzard-ot, és persze másokat is, de ezt inkább majd akkor tedd ( vagyis NE, akkor se tedd) ha legalább félig olyan sikeres leszel, mint ők... Erre igazából nem sok esélyt látok, sőt, gyakorlatilag semmit, de ettől függetlenül kívánom hogy sikerüljön :)
17.
17.
Lorthirash
#14: xD erre nem kerül sor :) még a régi blizz játékok is mennek online.
16.
16.
Lorthirash
#6: Szerintem ne is gyere többet GK-ra elég hülye van itt nélküled is.
Egyébkétn érthető mert így nem tudják le warezolni ellentétben a konzolos verzióval aminél simán működik a warez.
15.
15.
pimpa25
#14: Szerintem tuti,h lesz offline lehetőség,ha ráuntak,h fizetni kell a szerverek után az villanyszámlát,vagy befejezték a játék érdemi fejlesztését,azaz már nem veszi annyi ember,ami szignifikánsan látható a számlájukon.
#6:Jó nagy tahó vagy öreg!
14.
14.
jani091
Ezzel csak az a baj, hogyha valamiért megszűnne a Blizzard (kitudja mit hoz a jövő?) akkor ugrott a diablo 3 is, hiába fizetted ki a játékot. Persze csak ha nem adnak ki előtte offline patchet
13.
13.
Naridar
#8: a PC-s változatot nem valószínű, nagyon fejlett szerver emu kéne hozzá és nem éri meg a crackeket készítő csapatoknak (ott a konzolos, az fel van törve, loot szempontból is jobb mint a PC-s)
11.
11.
Trapyd
#6: Ilyenkor elégedett vagy és büszke, nomeg korrekt embernek hiszed magad?
10.
10.
Trapyd
Az egyetlen dolog amihez jól jönne az offline a HC. Ahhoz elég mustos.
9.
9.
princeps27
nemtom, tapasztalatom szerint a bnet nem szokott meghalni, nem értem miért fogják fel a hírt negatívan
7.
7.
slawter
Még ha jó lenne a játék, megérteném ezt a hacihőt, de a Diablo 3 egy, a tucat hasonlóknál semmivel sem több játék. Egyáltalán nem látszik, hogy meddig fejlesztették, emddig készültek rá. Unalams, ismétlődő, fantáziátlan.
6.
6.
KőbányaKispest
A rohadt tetves kurva retek anyádat blizzard.
3.
3.
pimpa25
A marketing maszlagot abbafejezhetnék végre.Pénz,oszt annyi.Amíg lesznek kiegek-és az előzetes tervek alapján legalább 2 várható-,addig ilyesmiről ne is nagyon álmodjon senki.
2.
2.
Mr Gutsy
Ez nagyszerű hír örülök neki :)
1.
1.
ArrowCross
Tehát a konzolos verzióhoz nem kell net?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...