Megjelent a Marlow Briggs and the Mask of Death

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
A tokiói híráradat közepette majdnem megfeledkeztünk a Marlow Briggs and the Mask of Deathről, amely egy új letölthető hack 'n slash PC-re és XBLA-re. A játék az elfeledett akciófilmek előtt tiszteleg.

A héten jelent meg PC-n és Xbox Live-on a Zootfly új alkotása, a Marlow Briggs and the Mask of Death, melyben klasszikus akciófilmek, képregények blőd, de szerethető világa elevenedik meg. Könyörtelen, magas oktánszámon pörgő hack'n slashsel van dolgunk, melyben főhősünk, Marlow Briggs szétrúgja a gonoszok valagát Közép-Amerikában. Persze az ősi maja kultúra is előkerül, emellett a hangulat elviszi a hátán az egész játékot. Egy próbát megér!

5.
5.
caligulanero
#4: itt is vagyok.
gépen nyomom, az irányítás kellemes, a kombókat nem túl nehéz megjegyezni, s maga a program sem valami vértizzasztó. történet és kidolgozott karakterek nincsenek nagyon, de helyette jó sok robbanás és vér puffog/fröcsög az arcodba méterekként. nem valami nagy durranás, de a főhős hanghordozása, az élcelődő maszk, aki végig veled tart és közben viccelődik, meg a folyamatos száguldás fenntartja az érdeklődést. olyan századik szegény ember god of war-ja. a pont meg legyen 6 és feles.
4.
4.
Kreto
Hmmm valaki aki játszik/-ott vele megfogalmazhatna egy rövid és tömör véleményt, valamint egy 1-10 ig terjedő pontozást is mellécsaphatna. KÖSZI VALAKI :)
3.
3.
Raam989
Nem tűnik rossznak. Ha jönne Ps-re, tennék vele egy próbát.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát nem mondom, érdekes játék, két gta5 szünet közé bőven belefér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...