Megjelent a Saints Row IV: Enter the Dominatrix

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent a Saints Row IV első masszívabb DLC-je, jóllehet az Enter the Dominatrix eredetileg a Saints Row: The Third kiegészítőfelhozatalát erősítette volna. A debüt apropóján egy új trailer is érkezett.

Ha emlékeztek, az Enter the Dominatrix eredetileg a Saints Row: The Third DLC-je lett volna, azonban a THQ úgy döntött annak idején, hogy jegeli egy darabig a projektet, és ráállítja a Volitiont a folytatásra: így esett meg, hogy a kiegészítő a Saints Row IV-et erősíti, a csomag tegnap óta PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is letölthető.

A történet szerint Zinyak és serege csapdába ejti a Saints-brigádot, történetesen egy gonosz mesterséges intelligencia által irányított virtuális világba zárja őket. A Dominatrix legyőzéséhez és a kiszabaduláshoz vezető út természetesen nem lesz egyszerű, mások mellett egy bagázs szexmunkással is meg kell küzdenünk.

8.
8.
FrankBlack
Ez a játék egy nagy ökörség, baromság, és nagyon idióta :) Pont, mint én :) Nekem való :) Ezt szeretem, amikor egy játék tényleg játék, és szórakoztat, megnevettet :) Nem csípem, amikor sok játék olyan komolyan veszi magát, és még egyesek a szívbemarkoló filmszerű sztorijukkal még inkább meg is akarnak ríkatni. Na ezen maximum majd könnyesre röhögöm magam :) Nekem ilyen a jó játék :)
7.
7.
KőbányaKispest
Ez a játék a legnagyobb ökörség, amit valaha láttam, de ettől egyéni. De egy irgalmatlan faszság.
3.
3.
DarkLord
Nálam anno az alap olyan 75%-nál érdektelenség miatt abba maradt most , majd lehet ezzel együtt újra előveszem, mert Zimos azért bírom :D
2.
2.
dBLOOD
Remélem lézerkard méretű dildoval is lehet verekedni benne! :D
1.
1.
DON GONDOCS
Raptorok, Zimos gatlingun, te jóég kár hogy ezek nem voltak benne az alapjátékban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...