Forza Motorsport 5 - körözgetés Spában

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 25.
  • Videó
Link másolása
A belga versenypályát mutatja be az alábbi videó, melyben egy csinos Ferrari volánja mögött autókázunk 1080p-ben és az elmaradhatatlan 60 fps mellett. Emellett szó lesz egy limitált darabszámban érkező kiadásról is.

A Gamespot jóvoltából egy tökéletes minőségű gameplay-t kaptunk a Forza Motorsport 5-ről. A helyszín Spa-Francorchamps, az alany pedig egy tűzpiros Ferrari.

Időzzünk el a részleteken és fontoljuk meg a frissen bejelentett Paddock Edition megvásárlását, amelyből csak háromezer példányt gyártanak. Jár hozzá egy vagány kapucnis felső, rozsdamentes acélból készült kulacs, kulcstartó, Spy Optics napszemüveg, speciális doboz és DLC-k. Ára ennek megfelelően kissé borsos: 120 dollárt kérnek érte. Köszönjük, p3ti!

11.
11.
csoki0619
#10: Szerintem is, csak sajnos LanciaPower baratunk zsigerbol gyuloli a GT5-ot, es ezt el is mondja mindenegyes autos jatekkal kapcsolatos hirnel.
8.
8.
crashpipi
Bízom benne, hogy kitesz magáért a Sony, ha már hajlandó voltam lemondani erről a csodáról sok év után! :S
7.
7.
Angelwing
Nekem túl színes a Forza,autók szépek,de a többi a sárgás effektel Dirt sorozatot idézi,Gran Turismo sorozat reálisabb Grafika téren,de az meg túl steril.A gran Turismo ha részletesebb lenne,több tereptárgy,egy kis kosz, stb stb Istenkirály játék lenne.
6.
6.
Cooper911
#4: És kitől szerzed a cuccot? Tud hozni nekem is?
4.
4.
jackdaniels2
Én ott voltam a forza 5 forgatásán! (filmiparban dolgozom) ez hétpecsétes titok, ugyanis volt titoktartási szerződés is. csak megjegyezném, ez Magyarországon lett leforgatva, a helikopter a háttér és egyéb effectek végett Csákberény nevü kisfaluban egy kis kanyarban volt az egész felvéve,bár ott Mclaren-el forgattak, ott volt a microsoft-tol egy elég kis pénzes stáb.. mit ne mondjak nem sajnálták a pénzt, hatalmas felforgatás volt, egy egész falu lett lezárva.
ezt mind csak érdekességként mesélem nektek. a többit mint greenbox-al csinálták meg avagy forgatták le. szerintem nem kell megfogalmaznom a greenbox -t. :) próbálták a grafikát és a greenbox-ot összevegyíteni, és ahogy látom ezt elég szépen és sikeresen tették.
1.
1.
karneol81
Ami jó, az jó. Ez pedig az, bárki bármit is mond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...