Forza Motorsport 5 - Florida és a KTM X-Bow R

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 4.
  • Videó
Link másolása
Újabb 1080p-ben mozgó direct-feed gameplayre tettük rá a kezünket a Forza Motorsport 5-ről. Ezúttal a Sebring pályán körözgetünk és vérszomjas KTM X-Bow R volánja mögött. Kifolyik a szemed, annyira gyönyörű!

A napfényes Florida ideális helyszín egy kis önfeledt autókázásnak. A Sebring International Raceway-t csodálhatjuk meg a közelebbről, illetve a KTM szörnyetegét, az X-Bow R-t. Tegye fel a kezét az, aki bele tud kötni a grafikába!

A Forza Motorsport 5 november 22-én jelenik meg Xbox One-ra.

36.
36.
p3ti
#30: "Tök vicces, hogy eddig minden Sony tulajtól azt hallottam, hogy nem számít az, hogy a PS3-ban gyengébb a grafikus chip, sem az, hogy jelentéktelen a memória sávszélessége a Xbox 360-hoz képes, mert ott a mindenható Cell és az mindent megold.
Most hirtelen, hogy ez a két tényező a legnagyobb erénye a PS4-nek, hirtelen milyen nagyon fontos lett..."


Nagyon egyszerű - van egy tonna idióta, aki képtelen felfogni, hogy az áhított Sonyn kívül van más gép is, aki igenis megérdemli a helyét a konzolok között. El nem tudják képzelni, hogy mással is játszanak az emberek, és ezért mindent fikáznak ami más, vagy számukra ismeretlen. Megnézném hány szájkungfus hülye gyerek próbálta tartósan egymás mellett a két gépet, és hányan tudnak normális véleményt alkotni a gépekről. Ha nagyon akarnám, 150 pontos listát tudnék felsorolni a PS3 hibáival, és ugyan ezt megtudnám tenni az Xboxal is. De telibe sz*rom, hisz nem az FPS szeretném számolni, hanem jó játékokat szeretnék játszani jó minőségben. De minden egyes hírnél lemegy ez a nóta, miszerint a köcsög MS saját exclusiveokkal szeretne kecsegtetni játékosainak. Arról már meg sem merek szólalni, hogy kb. a hülye is látja, hogy a PS4 Knack és Killzone duója annyit sem ér nyitócímnek, mint hullának a langyos beöntés
30.
30.
Yami
Tök vicces, hogy eddig minden Sony tulajtól azt hallottam, hogy nem számít az, hogy a PS3-ban gyengébb a grafikus chip, sem az, hogy jelentéktelen a memória sávszélessége a Xbox 360-hoz képes, mert ott a mindenható Cell és az mindent megold.
Most hirtelen, hogy ez a két tényező a legnagyobb erénye a PS4-nek, hirtelen milyen nagyon fontos lett...

#26: Ez így nem teljesen igaz. A fejlesztők rengeteg grafikai számítást a Cell sub-magjaira bíztak, hogy ellensúlyozhassák a harmatos GPU-t.

#18: Véleményem szerint koránt sem olyan mindegy, hogy milyen hardware van benne, de én úgy gondolom, hogy nem olyan eget rengető a különbség mint ahogy azt itt mindenki elképzeli. Például, a CU-k száma több a PS4-ben, de neki a hangfeldolgozásra is ezeket kell használnia, míg az XO teljesen dedikált megoldást használ és a CU-i magasabb órajelen járnak.
A memóriáról meg annyit, hogy a PS4-é kegyetlenül gyors, de cserébe magas a késleltetése és kevesebb is jut belőle a játékoknak (4,5Gb vs. 5Gb).
22.
22.
trion96
#21: Én se értem honnan veszik ezt a hülyeséget hogy xbox 360-on szebbek a játékok! Ez talán 2008-2009-ig volt igaz mert a ps3-ra nehéz volt fejleszteni. Manapság már nem szebbek a játékok xbox-ra (sôt talán már fordítva).

A játékhoz is szólva: Szép, nagyon szép, de nem értem mi ez a nagy felhajtás a grafikát illetôen. Közel sincs akkora különbség pl a forza 4-hez képest.
17.
17.
ikaralyos01
#16: +1 Maximálisan egyetértek! Vannak benne gyengébb dolgok sőt bosszantóan bagatel hibák is de összességében nagyon látványos és hihetetlenül tartalmas!
16.
16.
Tyebeca
#13: Hidd el nekem messziről sem szégyenfolt. Vannak gyengébben kivitelezett pályák és autók viszont nem azok alapján kell megítélni egy egész játékot, ahol közel 100 pályavariáció és több mint 1000 autó van. Vezess csak végig mondjuk a Nürburgring Nordschleifen és aztán mondd hogy ronda. Eddig nem találtam egy játékot egyetlen platformon sem ahol ennyire szép lett volna. Pedig PC-n is kerestem.
14.
14.
ikaralyos01
Szóóval.. Nem csúnya DE! Mitől is next-gen játék ez?
13.
13.
Falcon
#11: szerintem mi ps tulajok ne hozzuk fel a gran turizmót a jelen generáció legnagyobb szégyenfoltja az exkluzívokat nézve! undorító hang és még undorítóbb grafika a 4 rész hd minőségre felhúzva és mind ez 5 évig készült:(


9, az sem igaz hogy nem lesz különbség a multiplatform címekben mert a ps4 jóval magasabb felbontásban kezel minden játékot és pár év múlva jóval több is lesz .. több effekt és nagyobb látótávolság......lesz itt még sírás rívás később aki a x1 et választja
10.
10.
Dontrip
Klassz lenne egy éjszakai pálya, vagy egy éjszakai mód.
8.
8.
rethrospektiv
Prága a legszebb! A 4-ben pedig a svájci alpok. A többi nekem sivárabbnak tűnik. Egyébként nagyon szeretem ezt a játékot...
6.
6.
mataj
Ha erre képes az Xone akkor mire képes a ps4?Ettől fügetlenül a játék nagyon szép.
5.
5.
HipCross
Nekem valahogy videók alapján nem tetszik a grafika annyira. 1080p-ben nézem, de közel sem tűnik olyan szépnek mint a képeken. Meg a környezet, gondolok itt pl a fákra..nem vmi kidolgozottak.
2.
2.
traumraise
Ez az a cím ami a leginkább az xbox felé húz de a gyengébb hardver és a kihasználhatatlan tv funkciók miatt mégis a ps4 lesz megvéve.
1.
1.
DON GONDOCS
OMG, Micsoda látvány. Ha erre képes a XO, hát le a kalappal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...