Ingyen Killer Instinct jár az Xbox Live-veteránoknak

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 7.
  • Hír
Link másolása
Mármint nem az egy karaktert tartalmazó free-to-play változat, hanem a minden földi jóval megpakolt komplett kiadás. Ha elég nagy az Gamerscore-jaid száma, s jó pár évet aktívan eltöltöttél a Live-on, reménykedhetsz.

A Microsoft ingyen Killer Instinctet osztogat azok számára, akik megfelelnek bizonyos kritériumoknak. Nevezetesen, ha rengeteg Gamerscore-od összejött már az évek során, aktív online életet élsz a Live-on, azaz igazi veteránnak vallod magad, akkor reménykedhetsz, hogy te is kapsz ajándékot.

Több ilyen játékos egy e-mailt kapott a vállalattól, a következő fejléccel: "A rajongónk vagy, mi pedig a Te rajongód." A levél így folytatódik: "Köszönjük, hogy elkötelezett vagy az Xbox iránt, s meg akarjuk mutatni, hogy mennyire hálásak vagyunk, így egy Killer Instinctet adunk ajándékba".

Természetesen az összes karakter alapból meg lesz nyitva a szerencsések számára, s a hivatalos megjelenés napján, azaz november 22-én minden érintett felmarkolhatja az ajándékát.

Te köztük vagy?

22.
22.
mataj
#21: Csak egy kérdés, neked ingyér adják a Live elöfizüt?Ja hogy nem!Akkor te is cak bérlő leszel!Na akkor ki nincs tisztába fogalmakkal?!DDD
21.
21.
supair
#18: Fogalmatlan vagy.
Azzal sem vagy tisztában mi az hogy enyém,tiéd,övé.
Ohne fleiss, kein preis! :-)

20.
20.
mataj
És mi van azokkal a felhasználókkal akik 2év után mondjuk valamiért profilt váltottak,azok is bukták a dolgot!Nem lesz itt sok emberkének ingyen játék úgy érzem!
19.
19.
Sakee
tiszta vicc a Gs..... 260óra BlackOps, 30-40óra Mw3, 60+óra BO2 tiszta(!!!) játékidő, s ezekre nem jár Gs.......
de nem mintha érdekelne,csak ez a véletlenszerű,de mégis Gs-hez és Live-korhoz köthető kedvezmény........érdekes...
18.
18.
mataj
#15: Igazad van nem ingyér kaptam de ahogy számolom kb 200ft per darab,és miért nem kaptam meg itt figyel sok játék szerintem az enyém és nekem pont addig kell,amig végigjátszom.Aztán jöhet a következő mert ugye havi 5 játék!Ja és amig én beülhetek egy bérelt porschéba addig te rázadhatod a segged a saját trabantotba!
17.
17.
Thor Vath
Nekem 42.488 gs-em van, öt éves tagság, angol account (kint laktakam még akkor) és így sem kaptam :-/
Szerintem véletlenszerűen adják...
16.
16.
latyaa
Nekem 39149 Gs-m van. És idén decemberbe lesz 3 éves a Goldom, de sajnos E-mailt nem kaptam. De szerintem igaza van Panda Hun-nak, az se mindegy melyik országban vagy.
15.
15.
supair
#12: Amit természetesen NEM KAPTÁL MEG! bocs!
Ha már számolni kell a tied NULLA.NULLÁT kaptál meg.
Döröghet a szánalmas valagad alatt egy porsche,villoghatsz vele,de mikor kiderül,hogy NEM A TIÉD (mosoly).................
14.
14.
Mortician
#12: Azokért fizettél és csak bérled őket.
12.
12.
mataj
#1: Akkor már nyalhatsz is Drive club ingyen jön csak nem az idén!De ha már hasonlitgatod idáig mennyi játékot kaptál ingyen,mert én meg se tudom számolni ps3 as és vitás játékokat.Mondjuk évente 60 db bocs!
11.
11.
Panda HUN
#10: Szerintem nem árt az sem ha olyan országban élsz, ahol jön az xboxone hivatalosan...
10.
10.
jardo
#9: Ne már, én 32k fölött járok most, szóval ha csak ezen múlik, akkor máris rohanok megnézni a mail fiókomat. :D
7.
7.
Panda HUN
Én kaptam egy KI-t, a probléma annyi, hogy még nem tervezem a next-genre váltást egy ideig, akkor sem biztos, hogy a Ms gépe mellett döntök. Plusz nem játszok verekedős játékokkal a Ps1-és Tekken TT óta.... :D
De hát ajándék lónak...
5.
5.
jardo
Azt tudni lehet egyébként, hogy pontosan mik a feltételek? Mióta kell Gold tagnak lenni, mennyi gamescore-ral kell rendelkezni, stb.?
4.
4.
Yami
Amúgy ugyanezen akció keretein belül Xbox One-okat is osztogatnak.
2.
2.
dcba
remelem ez a killer kijon majd egy evvel kesobb pcre is. Nagyon belendult mostanaban az a tendecia h kesobb pcre is kionnek a bunyos jatekok. 2 het mulva Injustice. Igaz en mar oda vissza vegig vittem, de aki meg nem jatszott vele mert nincs konzolja, annak most itt lesz a nagyszeru lehetoseg
1.
1.
supair
Hát ha ennél frissebb játékot osztogatnak a ps plusszon benyalok nektek:-)

Lehet szidni a Microsoftot.
Nekem valószínűleg majd meg kell vegyem:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...