Need for Speed: Rivals - next-gen képsorok

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 9.
  • Videó
Link másolása
Két új gameplay trailert is kaptunk a Need for Speed soron következő felvonásából, az egyik a PlayStation 4-es, a másik az Xbox One-os változatot mutatja meg mozgás közben. Csekkoljátok!

A Need for Speed: Rivals november 19-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a PS4-es és az Xbox One-os kiadások pedig a konzolok premierjekor érkeznek. Most az utóbbi kettőt nézhetitek meg közelebbről is, az EA külön videót készített mindkét next-gen gép számára. Köszi, KisFlex!


34.
34.
drat576
#33: Ja kb, de nekem a gameplay felvételek után ez tűnik a legkisebb gondnak .
33.
33.
SP4C3F0X
Ilyen grafikája a tavalyelőtti NFS_nek is volt.
32.
32.
Solid Snake1984
Nem egy nagy cucc...felejthető...
31.
31.
crashpipi
#29: Azért nem újul meg, amiért a CoD se. Eladható, ebben van a pénz, rövid 2 éves ciklusokban kell felsőbb nyomás miatt tolni és kész. Ha akarnának sem változtathatnának komolyabban, mert keretek közé vannak szorítva a fejlesztők.
30.
30.
crashpipi
#25: Hombre, a kommentedből meg az látszik, hogy Te a jómodort és a kultúrbeszédet nem ismered hírből sem! :D
Burnout Paradise? 2008 év eleje... Pfff... Azért addig ne nyúljak már vissza! :D Untig gémeltük már sok sok évvel ezelőtt. Én arra írtam, hogy az előző NFS is jó volt egynek és az azelőtti is a maga idejében. 3-4 alkalommal pár esti óra és vége is lett. De elő nem venném többet. A Burnout-ot sem. :D Ugyanerre jó lesz ez is. Amúgy, ha már egészségemre, akkor köszönöm szépen!
29.
29.
Wolverine
Az meg, hogy miért nem újul meg már eléggé az nfs, annak elég egyszerű oka van, azért álltak be erre a "hot pursuit" fílingre, mert tudják jól hogy ezzel a stílussal nem tudnak nagyon besülni, meg nagyjából ez jellemezte a régi nfs-eket is, plusz most még újra van ferrari is, hát most valószínűleg azt várják, hogy mindenki dob majd egy hátast, hát nem...és az a probléma, hogy az emberek ennyi monoton rész után már valami újra várnak, mint amit anno az underground széria hozott, mert azzal sikeresen megbolondították a népet, még azokat is akik egyébként nem éppen voltak nagy nfs függők és itt most nem azt kell érteni, hogy újra undergroundot a népnek hanem hogy megújulást, csak sajnos ezt ahogy az ábra mutatja nem igazán vállalják be, mert tudják jól hogy akkor az a mag aki ezeket szereti az elfordul tőlük, és valószínüleg erre harap leginkább a nép, ebből van a legtöbb profitjuk, ezért nem is váltanak nagyot....
úgyhogy végezetül kissé picsásan szólva csak annyit mondanék, hogy uncseeeey....
28.
28.
Wolverine
Ez az NFS még nem a next gen szférában készült, csupán kijön az új konzolokra is, tehát ne keverjük a szezont a fazonnal kedves gamer kollégák, amik idén jönnek ki azok még mind, ha lehet így fogalmazni az előző generációhoz tartoznak, mivel akárcsak egy filmnél itt a játékoknál is 1-2 vagy többéves munkálatokról van szó.
Ezek a játékok csupán tiszteletüket teszik az új konzolokon is, hogy mikor karácsonykor pl kibontja a hülyegyerek a vadiúj konzolját, akkor ne hőbölögjön, hogy nem tud játszani a legújabb nfs-el, amikor neki vadiúj konzolja van...
A lényeg az, hogy aki ténylegesen új generációt vár grafikástul, mindenestül, az minimum 1 év múlva nézzen körül a palettán és akkor majd keresgélheti az állát, addig felesleges itt szókaratékba folyni..
A PC vs. konzol kapcsán pedig csak annyit mondanék, hogy amíg az új konzolosok ugyan kemény nyitóáron kapják a gépüket, de majd karba tett kézzel várhatják az új címeket, viszont nekünk pc-seknek jövőre keményen fel kell izmozni a gépünket, mert a 8 giga ram alapvető elvárás lesz, és akkor a vga-ról még nem is beszéltem meg a prociról...úgyhogy mindenki döntse el maga, hogy mibe fekteti a drága pénzét.
26.
26.
trialboj
Örülök hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, és mások sem igazán értik, hogy lehet az ilyen rakás szart, kiadni 27-re is, úgy hogy még mindig vegyék az emberek?!
25.
25.
sunstreaker
#10: Az elöző cim is megteszi egy laza árkád időtöltésnek??? Hát egészségedre akkor .. látszik, hogy hirből sem ismered az igényt, a minőséget, Laza árkád időtöltésre akkor már inkább a Burnout Paradise .. az új N.F.S - eknél bármi jobb egy laza árkád időtöltésre.. már ha éppen nem a csajoddal dugsz.. már ha van..
24.
24.
drat576
Nekem ez egy hulladéknak tűnik.
21.
21.
simon 555
#15: Neked van bármi fogalmad arról mit jelent az, hogy next-genre váltás?
A PC, hogy jön ide?
PC-n soha nem volt grafikai ugrás KONZOL generáció váltáskor. Mégis miért lenne? A PC szép csendben fejlődik. Soha nem is lesz olyan grafikai változás PC-n mint konzolon egy generációváltáskor...
20.
20.
DarkLord
#19: Na igen ahhoz képest tényleg egy váltás (csak őskövület pc-s-ként alapból ahhoz hasonlítok mindig :D)
19.
19.
Henry82
DarkLord:
a next gen grafika idaig tenyleg nem nagy szam, de ha a jelenlegi generaciohoz hasonlitod, tenyleg jelentos a javulas es a jovoben lesz ez meg sokkal jobb is. azt meg nem ertem miert a PC-s jatekokhoz hasonlitod, PC-re senki nem igert generacio ugrast, ez az egesz next gen mizeria a konzolosoknak szol, a PC-s jatekok garfikaja szepen csendben fejlodget, utoljara akkor beszelhettunk next genrol, amikor a jatekok atvaltottak 3D-re. hasonlitsd a next gen konzol jatekok grafikajat a jelenlegi generacios jatekokhoz (mai PC-s szemmel borzalmas pixelhalmaz), es maris meglatod, hogy next gen ez.
18.
18.
kharami
#15: Sajnos egyet kell, hogy értsek!:(
17.
17.
kharami
#9: Ne haragudj de most ezen mosolyogtam!:) Elég sok különbség volt én azt mondom! DX9 vs DX 7?! mert kb a ps 2 azon a szinten volt, a dx 8 at hirből nem ismerte! :) Nekem elég sok különbség volt és szerintem másoknak is!
16.
16.
kharami
Végig sem néztem! Idáig a next gen nagyon besült, anno amikor kijött a 360 meg a ps3 emlékszem, hogy az ugrás jóval nagyobb volt mint most! Erre mondják, hogy nagyobb a füstje mint a lángja! Ha veszek is next gent azt max a forza 5 miatt fogom megvenni, mert erre a genre nem fog már jönni sajnos, de azt is max 1 2 év múlva!
15.
15.
DarkLord
Már elnézést a készítők nevében is, de ha ezek a nextgen-ek akkor a jelenlegi milyen? egyszerű a válasz ugyanilyen, mert ezt a graf-ot bármely mai pc simán hozza , majd legközelebb jobban rákell erre gyúrni hamár ennyire a grafikára volt itt kihegyezve a videó . Persze félreértés ne essen bazi jó ez a grafika csak nem nextgen ennyi a probléma :)
14.
14.
Dízel
azt hittem anno h. high stakes remake lesz de ez sima Hot pursuit 3 lett. sajnos.
de amugy tény h. arcade autozgatasnak tök jó, csak tényleg nem évente és tényleg nem 10000ért... mert nincs benne annyi újdonság ami ennyit megérne. fifakat is akkor érdemes megvenni ha új grafikus motort kap.
13.
13.
Gímer Gazsi
Dikk má mijen kocsik! van bennük rádijó?
12.
12.
Gamerdavid
Én kiábrándultam ebből az újrahasznosított szemétből. Még a plyákat is a Hot Pursuitből guberálták. A fizika még mindig egy rakás krokodil ürülék.
11.
11.
DigitalEye
#9: Ebbe nem gondoltam bele, jól beszélsz!
Az NFS-el kapcsolatban is igazad van! Az utolsó igazán jó játék a szériában szerintem a Porsche Unleashed volt és annak már 13 éve!
10.
10.
crashpipi
#9: Azért teljesen nem kell eltemetni. :) Ha csak egy laza arcade időtöltést szeretnénk, akkor az előző cím is jó volt egynek és az azt megelőző Hot Pursuit is. Csak nem évente és nem 10.000-ért. :) Én már többször említettem, de remélem, hogy az autógyalázós giccsparádé neonförtelem sosem tér már vissza. :D Hiába írkálnak a gyerekek az EA-nek. Elmúlt, jó volt, lejárt, vérciki... :D
9.
9.
b48xll
#5: ha visszaemlekszel a jelenlegi generacio elejen nem volt som kulonbseg a ps2 es a ps 3 jatekok kozott.....viszont ha most megnezele egy ps3 jatekot pl:egy gow-t sztem nem lehet panasz a grafikara.Hidd el jonnek itt gyonyoru jatekok csak ido kell.

a nfs sajnos az underground ota el van veszve.
8.
8.
Zombiekiller6
#6: :DDD

#3: Én lehet a nélkül is beszerzem (persze ha már lejjebb ment az ára), de azért a split-screen tényleg nagyot dobna rajta!
7.
7.
sunstreaker
hát nem vagyok tőle eljájulva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...