BioShock Infinite - az új DLC launch trailere

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 12.
  • Videó
Link másolása
Mától tölthető le a BioShock Infinite új DLC-je, a megjelenés apropóján pedig a kiegészítő launch trailere is befutott természetesen. A főszerepben Booker és Elizabeth, a helyszín viszont a Rapture lesz ezúttal.

A Burial at Sea két felvonásban visz majd minket vissza a Rapture-be: az első rész mától tölthető le PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a második (amiben Elizabethet irányíthatjuk majd) pedig később érkezik. Üröm az örömben, hogy a külföldi sajtó nem volt túlzottan elájulva a kiegészítőtől, ettől függetlenül az anyag launch trailerét érdemes meglesni, azzal nem veszíthetsz.

18.
18.
Tiger27
sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e jelentősége hogy US vagy Uk store-ról vásárolom meg a dlct?? Köszönöm a segítséget!
17.
17.
Zombiekiller6
A vége nagyon brutál szóval megéri!!!
16.
16.
caligulanero
nem arról volt szó hogy elmarad a lövöldözés? franc akarja újra belevetni magát ebbe az unalmas FPS mechanikába; csak a történet érdekel.
15.
15.
Necreon
Egy két, két és fél órás DLC-ből trailert mutatni? Abban elmesélhető az egész kb. Biztosan nem adok ki érte 15 dollárt, illetve itt eurót...
14.
14.
thelegendary
SANDER COHEN :D
A legbetegebb karakter Atlas mellett :) Jó lesz ez...
11.
11.
Drazhar
#8: Nahát, ki gondolta volna. Elvégre ez egy DLC, kb ilyen tartamúak szoktak lenni.
10.
10.
Scoo
#9: Én is kíváncsi vagyok rá.
9.
9.
Zombiekiller6
#8: Ha mindenhová benéz az ember akkor 3 és az végül is egy átlagos film hossz, ez meg sztoriközpontú játék. Nekem megfelel.
8.
8.
Scoo
A fő gond az, hogy két órás az egész. Ha jól tudom.
7.
7.
dBLOOD
Ó az a tsudálatos unreal engine...
6.
6.
Elyas
Lelállnál végre a faszságaiddal? Szànalmas vagy
3.
3.
A külföldi sajtó nem nagyon érdekel, max az RPS, de ők még(?) nem elemezték. Ez nagyon jól néz ki szerintem, nálam betalált.
1.
1.
Zombiekiller6
Pár napja aktiváltam a Season Pass-t és ezt írja: Failed to enumerate Season Pass offers. No offers currently exist. Please check back later! És nem kaptam meg se a Burial at Sea 1-et, se a Clash in the Clouds-ot!!! Valaki nem tudja mi lehet a probléma? Az gondolom nem, hogy magyar felhasználóban tettem, de a segítségeteket kérném, mert 6000 ft volt. Hozzá teszem PS-em van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...