Launch traileren a Need for Speed: Rivals

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 15.
  • Videó
Link másolása
Új fejlesztőből első számú fejlesztővé avanzsált Ghost Games alkotása első körben jövő hét kedden landol a boltok polcain, ám már most megnézhetjük a Need for Speed: Rivals utolsó előzetesét.

A svédek autós játékát a Frostbite 3 engine hajtja, az esszencia csak néhány aspektusában változott tavaly óta. Vajon a rendőrök és az illegális versenyzők véget nem érő párharcáról szól a Need for Speed? A végeredményre november 19-ig kell várnunk PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

Az Xbox One-os verzió november 22-én rajtol el, míg a PS4-es Európa legnagyobb részén november 29-én, míg Magyarországra december 13-án érkezik. Köszönjük, KisFlex!

20.
20.
crashpipi
Nem támogatja a kormányokat. :S :/
19.
19.
shatterhand
#18: szerettem az undergroundot mert új volt
de rühellem is mert ahogy írtad behozta a divatba és olyan igénytelen festések jöttek, plusz erre ment rá a játék és nem a versenyzés élményére

ki a fa..t érdekel józsinak a toyotája hogy van kifestve? ki ér be elöbb a célba az a lényeg
18.
18.
crashpipi
Még az arcade feelinget is feldobhatja az ebben lévő "közösségi versenyzés". Sok ember fog csalódni a DriveClub-ban is, mert az sem kínál majd ennél sokkal többet. Annyi, hogy az félszimulátor lesz elvileg...
"A régi NFS feelinget" hiányolókat csak megmosolyogni tudom. Főleg, ha az illentő még nincs 20 éves. :D Sosem nyújtott többet egyse. Bennem egyik sem hagyott komoly nyomot. Ez sosem az a játék volt. 12 évesen találkoztam az elsővel '95-ben, gyönyörű volt, szerettem a 2. részt a split screen miatt, a 3-at a rendőrösdi miatt, jó volt a High Stakes-ben, amikor elkezdtek törni az autók, stb. stb. És 1-1 apró dolog mindben volt, úgyhogy ki nem állhatom a károgókat. Max a legelső résztől a Most Wanted-ig a 30-as generáció kb gyerek volt még. Persze, hogy mások az emlékeinkben. Ez ugyanaz, hogy imádtam pl. a Carmageddont vagy az Undergroundot, de felnőttünk, ma már ki lehetne űzni a világból hasonló gyerekes baromságokkal. :D
Ma már ciki volna mind. Gyagyi. Ezért is röhögöm ki az Undergroundért siránkozókat is.
Ez a téma nagy sláger volt odakint és kicsit megkésve, begyűrűzött hozzánk is a Halálos Iramban filmekkel, de már lecsengett. Plusz idehaza sokaknak nem is jött át a lényeg. :D Megjelentek az ízléstelenül spoilerezett, szappantartó színű zenétől csörgő zörgő 1.1-es Punto-k, dízel 206-osok és kettérohadt Calibrák az utakon és azt hitték a büszke gazdik, hogy mekkora menők.
Megsúgom, nem voltak azok. :D
Az Underground sorozat ilyen szempontból semmi több csak egy görbe tükör a tuningnak álcázott igénytelen autógyalázásnak. Egy neonfényes giccsförtelem, a gagyi Mekkája, a színes szpinneres felnikkel, a színes füstökkel és a cikk-cakkban kettényíló motorháztetőkkel. :D
Az igényes tuning megszégyenítése.
Remélem maximum mobilon láthatják újra a kicsik nosztalgiaként! :D
Egy alapkoncepciót követő NFS viszont lehet időtálló. Full arcade fogócska egzotikus autókkal. Pár óra kötetlen arcade autókázásra.
Nem kell a színvonaltalan, gagyi sztori és a nevetséges karrier sem. Arra ott vannak a Forzák és a GT-k. A profibbaknak meg a komoly szimulátorok.
Ez a közösségi versenyzés jó ötlet. Max azok a csórik maradnak ki belőle, akiknek nem a futár, hanem az utorrent hordja a játékokat. :D
Szerintem egy dolog hiányzik ezekből a könnyed autós címekből. Kb a 2. rész óta: az osztott képernyő! Bocs az OFF-ért. ;)
16.
16.
Sznfctm
Azt hittem, valami cigireklámmá változik a végére. "I made my choices. Marlboro." :P
15.
15.
shatterhand
#13: Az,hogy évente választhatok tetszik-e az idei NFS vagy sem még mindig jobb, mint az hogy minden nfs hírhez unalomig előjönnek a "jaj mikor adnak már ki igazi jó nfst, például az underground 3at vagy porsche2t", "ezek már nem is nfs-k csak szarok",stb,stb
Lehet te vak vagy és nem látod, de attól még évente próbálnak új nfs-t készíteni. Megnézném ebből a témából,hogy tudnál évente újat kitalálni. Ja hogy ne jöjjön évente? Legalább van választék. nekem nem jött be a RUN, másoknak meg igen. HP, meg MW bejött, SHIFT nem. Másnak meg fordítva. Csak egy állandó közeg ami állandóan sír. Bár nem tudom minek, mert kutya nem kéri,hogy játszatok vele mindenképpen.
14.
14.
crashpipi
#13: Nem is akarják. Attól még, hogy vannak benne rendőrök, ez nem Hot Puruit. Értő olvasás, barátom!
Ez a játék ugyanazt hozza el, mint a DriveClub. A közösségi autózást egymás ellen. Mindkettőben ennyi újítás lesz.
Ja, hogy ez nem működik, ha a játékot nem a futár hozza, hanem az utorrent?
Az már nem az én bajom. :) Azoknak be kell érniük valóban egy szebb grafikájú Hot Pursuittal. :D
13.
13.
sunstreaker
#11: látom téged nem zavar, hogy évről évre ugyanazt tolják bele a kis pofikádba, én is ismerem az első résztől kezdve, de bakker azért ne akarják már a 2010 - es Hot Pursuit - et eladni ujra más néven.. mintha fognának egy sörösüveget szódát raknának bele, és azt mondanák neked, hogy sör.. te meg amilyen hülye vagy el is hiszed..
12.
12.
KeXxX
Nekem tetszik, egy kis Hot Pursuit érzés, de biztos hogy jobb lesz mint a tavalyi NFS.
Most hogy a Shift-tet emlegetitek, szerintem nagyon jó lett, tetszett, többször is végigjátszottam. Sztori meg volt az első Most Wanted-ben és a Carbon-ban. (a kettő legjobb)
11.
11.
crashpipi
#10: Amire készül, arra pont jó. :) Nem ígér fűt fát, csak néhány óra laza fogócskát. Mi ezzel a hiba? A régiek pont ugyanilyen "sz.rok" voltak. Az első rész óta ismerem mindet. Talán a Shiftek, amik NFS szemmel nézve nem illettek a sorba, de sokan azt is szerették. Szimulátornak ultragázak voltak, viszont nem is arcade játékok lettek. Nem ez a sorozat, amitől szimulátor játékot kell várni vagy sztorimódot!
10.
10.
sunstreaker
#8: most őszintén melyik N.F.S volt az amelyik az elmúlt kb 5-6 évben szar pontszámokat kapott? egyikse.. pedig évről évre ugyanaz és szarabb.. dehát nektek mindegy mi, csak mozogjon..
9.
9.
Gamerdavid
#8: A fazika alatt én az élethű törésekre gondoltam. Tudom hogy ez egy arcade game és nem kell fizika ahhoz, hogy jó legyen.
8.
8.
crashpipi
#3: Nem is akarnak fizikát, Ember! Ez egy arcade játék és nyíltan annak is készül, egészen más célközösségnek és másfajta igényeknek. :D
Amúgy eddig nem, hogy nem kaszálták el, de szépen teljesít:

US Gamer – 5/5
PlayStation Lifestyle – 8.5
Gamespot – 8
EGM – 7
GamesRadar – 3.5/5
AusGamers – 8.5
Eurogamer Spain – 9
7.
7.
shatterhand
#3: árkád b.meg, ÁRKÁD
:))
6.
6.
Angelwing
rágyúrtak rendesen a játék reklámjára,hangulat kitűnő! játékot tesztelés után értékeljük :) de grafikának megelőlegezek egy max pontszámot :)
5.
5.
princeps27
#3: ez nem szimulátor, nem kell jó fizika csak a játékélmény legyen jó
4.
4.
sunstreaker
persze a játék nem lesz ilyen hangulatos
1.
1.
DON GONDOCS
Hát az nehéz elrontani, az utolsó résznél csak jobb lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...