Gears of War az Xbox Live-előfizetőknek

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 27.
  • Hír
Link másolása
Bemutatkoztak az Xbox Live Games with Gold akciójának decemberi ajándékai, a szolgáltatás előfizetői a Gears of War első részét és a Shoot Many Robots című játékot kapják meg ingyen.

Természetesen decemberben sem maradnak ajándék nélkül az Xbox Live Gold-előfizetői, a Games with Gold akció újabb két játékkal bővül ki.

December 1. és december 15. között a Gears of War első részét tölthetitek majd le ingyen, amit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, december 16. után pedig a Shoot Many Robots lehet a tiétek. Utóbbi egy lövöldözős játék, tavaly jelent meg a Ubisoft kiadásában PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, idén pedig Androidon is tiszteletét tette.

A Games with Gold akció jövőre is folytatódik, sőt 2014-ben már Xbox One-on is elérhető lesz.

38.
38.
Csoki80
#36: Mekkora diszlexiás sz@r vagyok, hogy írhattam így le bameg "ám szereti" XD
Mindegy. Én jobban örülnék egy-egy újabb arcade címnek, minthogy az ilyen régi gamekat tologassák a képünkbe. Persze valaki írta, hogy ingyen van. Tudom ajándék ló meg minden. De ha műf@szt adnak azért hagy ne nyomjam már magamnak fel... Bár páran tuti annak is örülnének... sőt...
Én így is úgy is live felhasználó vagyok, jobban esne, hogy ha pl adnának egy hónap ingyen live-t, vagy valami hasonló dolgot. Őszintén én nem szoktam multizni, csak nagyon ritkán, nekem a boxon a Live, csak a youtube, és az explorer miatt kell, mert nem mindig férek a géphez, a feleségem azon dolgozik. Más eszközt, meg nem akarok venni, mert így is tele van a kis albérletünk.
Egyre inkább a ps felé húzok vissza ezek miatt, pedig sikerült megutálnom egy pár éve. Ezen kellene elgondolkodnia a ms manager uraknak....
36.
36.
Csoki80
#35: Nem mindenki ám szereti az lcd/plasma tv képét...
33.
33.
FrankBlack
#26: Szerintem Yami-nak nagyon igaza van. Amúgy semmi nincs ingyen. Ez egy szolgáltatás, amelynek keretében nem kötelességük x időközönként ajándékba adni semmit. Ha mégis ezt teszik azt azért teszik, mert próbálják megtartani az ügyfeleket. Nem kedvesség, nem szívesség, hanem üzlet, marketing. Természetesen lehet háborogni, hogy milyen gagyi, vagy régi játékot adnak ajándékba, de sok alapja nincs, mert nem lenne kötelességük semmit sem adni. Ha meg annyira nem tetszenek egy szolgáltatónak az árai, szolgáltatásai, akciói, és ajándékai, akkor nem kell igénybe venni.
31.
31.
Maci80
Nem azért költöttem rá,de ha már a hűségünk jutalmaként indították az egészet,szerintem megérdemelnénk annyit hogy év végén valami friss vagy legalább ne egy 1500ft-os játékkal szúrják ki a szemünket.Egyébként szerintem többet érnek azok az extra leárazások amik voltak és most is vannak Live-on.
29.
29.
Yami
#28: Ha 6 évig azért költötted rájuk a pénzed, hogy a Games with Gold-dal játékokat kapj, akkor jól megszívtad...
28.
28.
Maci80
Sokan itt azzal jönnek hogy ingyen kapjuk a játékokat,és akkor nekik mindegy hogy mit kapnak?
Bocsi de nekem nem mindegy főleg nem a karácsonyi szezonban hogy mit kapok ajándékba,pláne hogy cirka 6 éve költöm rájuk a pénzem.Ezután pedig ne jöjjön senki azzal hogy "ajándék lónak ne nézd a fogát",mert annak küldök egy kalap szart ingyen és legyen boldog vele.
26.
26.
Yami
#25: Két dolgot kellene belátnia a fanyalgó kreténeknek:
1: Ez nem egy PS+ szolgáltatás, nem is akar az lenni. Itt nem azért fizetsz, hogy játékokat kapjál hanem hogy igénybe vehesd az Xbox szerverek szolgáltatásait.

2: Nem emelték a Live előfizetés árát, nem vettek ki szolgáltatásokat, tehát az így kapott játékok mindenképp AJÁNDÉK-nak tekinthetőek.

Persze régi és/vagy arcade játékokat dobálnak, de könyörgöm milyen alapon vannak elvárásaitok egy ajándékkal szemben? Remélem anyátok is leqrjátok, hogy mi ez a szar amikor pulóvert kaptok tőle... Szánalmas bagázs.
25.
25.
hurkagyurka2
Tök jó!!! Hány éves játék, 6-7? Mondhatná az ember, hogy "ajándék lónak..." de úgy rémlik a Gold egy havidíjas, fizetős szolgáltatás. Úgyhogy ez a "decemberi ajándék" kicsit sántít... Látszólag meg sem próbálkoznak felzárkózni a PSN+-hoz, jó nekik így ahogy van. Pedig azt hihettük, a next-gen konzol piacra dobásával majd ezen a téren is durranni akarnak.
24.
24.
a.sebi
Aki gears of wart szereti annak megvan mar ez a 2000. Ftos game, mellesleg a judgment hez is adták letöltő kódként, ugyhogy gyenge....
Te jo eg elvileg folytatodik a oneon az akció...ott mit adbak majd passianst?
Ez az egy dolog amit a psesektől irigylek, ott jo ujabb gamekat adnak..
23.
23.
Boncsika
Olvasgatom az oldalon a híreket és azt veszem észre, hogy egyeseknek itt semmi sem jó és csak a fikázás elégíti ki... Szörnyű!!!
Nekem még nincsen meg a GoW, így én örülök, hogy nem kell érte még 1000Ft-ot sem kifizetni!
22.
22.
rethrospektiv
Nem értek egyet azzal, hogy ingyen kapom.Az ő konzoljukon játszom és goldot is vásárolgatok. Valljuk be, hogy a sony nagyvonalúbb ilyen téren.Az ms siman csak hülyének néz.Néhány játékosnak viszont ez sosem fog leesni...sajnos.
20.
20.
toriell
Itt az idő előfizetni:)!
19.
19.
Killerbee
#11: 90% közelébe se lehet, még a fele is sok. Ettől függetlenül aki akarta már megvette rég.
18.
18.
Mortician
Úgy hisztiztek, mintha az ingyen játék miatt lenne goldotok.
17.
17.
MrBenjamintoto
Win, eddig csak pcn játszottam ki
16.
16.
caligulanero
emberek, nem vagytok komplettek. Kaptok valamit, ingyen! ebben a világban. ha nem is kell repesni az örömtől, legalább belegondolhatnátok ebbe.
15.
15.
jardo
A GoW-ot már a Judgment mellé is INGYEN adták... Mondjuk a másik játék nem tűnik rossznak, nálam egy próbát mindenképpen megér, de azért elalélni nem fogok tőle, az ünnepi hónapban ennél sokkal, de sokkal többet vártam. Főleg azok után, hogy az előző hónapban is két arcade címet adtak, ráadásul két ótvar fost.

Minden hónapban azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de a Microsoft újra és újra bebizonyítja, hogy de, van...
14.
14.
Gery8922
én végig vittem már ezt a gamet (gears)
nagyon jó
mindenkinek csak ajálani tudom
13.
13.
adam6751
#12: Tök rendesek. Kapunk egy lassan tíz éves játékot, amit egy ezresből a legcsóróbb is megvesz...
12.
12.
adam6751
11.
11.
rethrospektiv
Szerintem a GoW a boxosok 90 százalékának megvan....Az ms -szándékosan kicsivel - nem becsüli a játékosokat eléggé. Ha a tisztelet annyira menne, mint a lehúzás, jobban örülnék, mint Mózes az ígéret földjének.
10.
10.
McDuff
Ki gondolta volna?
9.
9.
theo9311
Valamiért a MS nem szeret az emberek kedvében járni.
7.
7.
ptmilan
Én személy szerint örülök a Gears of War-nak, már régóta tervezgetem a megvételét, de sosem jutottam el odáig, hogy pénzt áldozzák rá. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...