Halo: Spartan Assault - Xbox One-os megjelenés

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Még ebben a hónapban napvilágot lát Xbox One-on a Halo: Spartan Assault, míg Xbox 360-ra január folyamán érkezik a kooperatív lövölde. A next-gen verzió 1080p-ben fut, 60 fps mellett. Itt az új trailer.

Karácsony előtt landol Xbox One-on a Halo: Spartan Assault. A felülnézetes kooperatív lövölde december 24-én érkezik, míg az Xbox 360-as verzió valamikor januárban. Azoknak sem kell csüggedniük, akiknek már megvan a Windows 8-as, vagy a Windows Phone-os változat, mert kedvezményes áron, öt dollárét frissíthetnek a next-gen verzióra. Máskülönben 15 dollárt kell leszurkolnunk érte.

Az Xbox One-os Halo: Spartan Assaultot egy teljesen új kooperatív móddal és fegyverekkel vértezik fel, valamint megkapjuk a windowsos változat DLC-jét, az Operation Hydrát is - mindezt 1080p-s felbontás és 60 fps mellett.

A dátum örömére újabb trailerrel és néhány képpel gazdagodtunk.

10.
10.
hurkagyurka2
Ez most valami vicc ugye? :) Pedig messze még április elseje... Ennyire kifogytak az ötletekből az MS-nél? Vagy csak a Halo szériával nem tudnak a továbbiakban mit kezdeni? Next-gen konzolra ilyet kiadni, vazze... Ha csak mobilra vagy tabletre jönne, azt mondanám egye fene. De így! Mondjuk 15 dolcsiért, hmm, tudja fene...
9.
9.
supair
Tök jó hogy ezen ugrabugráltok, az 1080 p-n:-)
Vicces kis állatkák vagytok!
Ész meg nuku! XD
6.
6.
zenmaster
Na a sok PS Fanboy megérkezett, akik gondolom már minden 1080p játékot kitoltak otthon a PS4-en... :)
5.
5.
dBLOOD
#1: LOL Jaja! Csak nehogy erről is utólag derüljön ki hogy csak 720p-ben fut mint a CoD: Ghosts! :D
3.
3.
Solid Snake1984
Én azt hittem ez fps lesz!! :(
2.
2.
traumraise
na ez nem rossz. Részben ezek miatt is vettem xbox onet...ha összehasonlítom az XO és a PS felhozatalát az ilyen kisebb játékokban, akkor nálam az XO nyer.
1.
1.
majomember
a Forza mellett vegre van meg 1 jatekuk ami elfut 1080p-ben:D jejj! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...