Pro Evolution Soccer 2015 - PS4-re biztosan lesz

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 9.
  • Hír
Link másolása
A Pro Evolution Soccer legújabb részét ugyan még nem jelentették be hivatalosan, de azt azért már elárulta a Konami, hogy a játék PlayStation 4-re is megjelenik majd. Fura, de az Xbox One-os változatot nem erősítette meg.

Az EA Sports nem húzta az időt, már a next-gen konzolok megjelenésére elkészítette a FIFA újgenerációs változatát, a Konami viszont kivárt, és a Pro Evolution Soccer 2014 csak PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, PS4-re és Xbox One-ra viszont nem.

Noha az új részt még nem jelentették be, jó hír, hogy azt már elárulták a készítők, hogy a Pro Evolution Soccer 2015-ből lesz next-gen verzió: "A PES 2014 nem fog megjelenni a next-gen konzolokra, de arra számíthattok, hogy a PES 2015-öt már játszhatjátok a PS4-eteken!" - olvasható a Konami Twitterén.

Igen, furcsa, de a Konami az Xbox One-os kiadást valamiért nem erősítette meg, még kérdésre sem: "Egyelőre nincs infónk róla, de mindenről értesítünk majd titeket" - olvashattuk az xboxos verzió kapcsán. 

Vajon mi lehet a háttérben?

9.
9.
JackBauer
#6: Ps-n move-n lehet, de az elég értelmetlen, kisebbeknek FIFA szerintem bejövősebb lehet.
8.
8.
taurenshamanlvl60

én szileveszterkor úgy berúgtam min ronaldo a fejest
nagyon jó kapus
7.
7.
Norbiii
#6: Szia. Nem volt még move-om, viszont Wii-n játszottam a Ffifával mozgásérzékelős szinten, amit ugyanúgy kézzel kellett csinálni. Nos, a focit lábbal játsszák, nekem nem jött be. Mind2 játék jó, talán a Fifa.
6.
6.
Cipo3
van egy 5 és egy 7 éves gyerekem, melyiket érdemesebb megvenni nekik?

Ezeket lehet PS-en move al játszani? Vagy nincs értelme, mert a lábmozgást nem veszi.
5.
5.
Panda HUN
Remélem azért 360-ra még kidobják a Pes2015-öt. A 14 nagyon pöpec, persze a legnagyobb élmény teljes manuális módban.
3.
3.
zimonyini
Nagyon örülök, pont tegnap vettem meg a 2014et xboxra ( egyébként akit érdekel most 576ban és Media Marktban is 5500 Ft, annyiért nagyon megéri), és ismét rájöttem, hogy bár a Fifát minden évben megvesszük az öcsémmel, azért nekem a Pes közelebb áll a szívemhez.:)
2.
2.
Norbiii
Nem meglepő, persze hogy lesz. Ám nehogy az legyen majd, hogy végleg ketté (háromfelé) oszlik a videojáték-ipar, és olyan játékok, amelyek eddig minden platformra jöttek, most csak egyik illetve, másikra jönnének (pl: PES). Ez talán nem lenn jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...