Jön a Resident Evil 4: Ultimate HD Edition

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 22.
  • Hír
Link másolása
A PC-sek örülhetnek, hiszen februárban érkezik a Resident Evil 4: Ultimate HD Edition, amely a legszebb változata lesz a Capcom zombis játékának. A nagy felbontás mellett 60 fps-sel fut majd - nézzünk is bele!

A Capcom bejelentette, hogy február 28-án érkezik PC-re a Resident Evil 4: Ultimate HD Edition, Steamre és a boltokba. Az ígéretek szerint ez lesz a legszebb változat, amit HD-felbontással élvezhetünk 60 képkocka/másodperc sebességgel.


Tartalmilag is a legteljesebb csomagról beszélhetünk: lesznek achievementek, mentéseinket a felhőben is tárolhatjuk, lesz globális ranglista, teljes kontrollertámogatás és a korábban kiadott bónuszokat is megtaláljuk - például a Separate Ways epilógust.

Minimális rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
  • Processzor: Intel Core 2 Duo (2,4 GHz vagy jobb), AMD Athlon X2 (2,8 GHz vagy jobb)
  • Memória: 2 GB RAM
  • Merevlemezterület: 15 GB szabad hely a merevlemezen
  • Videókártya: NVIDIA GeForce 8800GTS vagy jobb, ATI Radeon HD 4850 vagy jobb
  • DirectX: 9.0c vagy újabb
  • Hang: standard audio eszköz


Ajánlott rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
  • Processzor  Intel Core 2 Quad (2,7 GHz vagy jobb), AMD Phenom II X4 (3 GHz vagy jobb)
  • Memória: 4 GB RAM
  • Merevlemezterület: 15 GB szabad hely a merevlemezen
  • Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 560 vagy jobb


A Resident Evil 4: Ultimate HD Edition 19,99 euróba kerül, s a letölthető változat mellett dobozos formában is napvilágot lát.

50.
50.
Lacifer666
Jól néz ki,de felesleges!Van egy felhúzott grafikával kiadott sima R.e 4. a torrenten ami mindössze 2.5 gb helyigényű és az eredeti gépigénnyel fut.:D
49.
49.
keiji maeda
#48: ha érdekel nem v15 éves vagyok megéltem már pár szar irányítást de ezé a játéké ritka szar volt ahhoz képest hogy 2005-2006- os játék minden platformon jó volt de pc-re nem bírtak jó irányítást csinálni , elég szomorú ha megint kiadják és nem foglalkoznak még mindig vele 2014 ben gyalázatos lesz , te meg szállj magadba mielőtt megint pattogsz és "kiosztasz őstehetségeket" mert nem hiába löktek ki az oldalról korábban
46.
46.
GAMEROD
#45: És ha nem? Legyen rá 10 perced hogy hozzászokj. Ha nem megy, akkor kérj beutalót CT-re. Nem hiszem el basszus. A mi korunkba még egér se volt, mégis tudtunk a Doom-al játszani.
45.
45.
keiji maeda
emlékeim szerint baromi rossz irányítása volt a pc verziónak még kontrollerrel is, ezt a hibát vajon kijavították ?
44.
44.
SL-Emericus
ez a legnagyobb kedvence :)
annyiszor végig vittem hogy meg se tudom számolni :)
43.
43.
GAMEROD
Már 12 éves a játék. Hogy telik múlik az idő.
42.
42.
Gumiember
Ez volt az utolsó jó rész sajnos :(
41.
41.
McDuff
Ez a kiadás így a konzolos HD remake után 1,5 évvel teljesen felesleges.főleg hogy PC-n már széjjel lehet moddolni már vagy 5 éve,és ennek a látványát jócskán felül múlja!nah akkor lesz a játék 15 giga!
39.
39.
kolosszus87
Nem is a Capcom lenne, ha nem adná ki szinte minden játékát 100 féle turbo edisönben.
37.
37.
GAMEROD
Tévedés hogy egy moddolt PC verzió grafikája rossz. Igaz hogy a grafikai mod mérete nagyobb mint a játéké, sőt az átvezető videók is letölthetőek jó minőségben, mindez felturbózva ENB seriessel kifogástalan. Elvilgeg a Gamecube verzióból lettek kiszedve a bemásolható textúrák és még csinosítgatva is vannak. Helyenként tényleg fotorealisztikus a cucc. Tehát inkább coopot tennének bele.
34.
34.
TryGun
#31: Azt amire te gondolsz split-screen-nek hívnak és ebbe teljesen felesleges lenne. Meg még is hogy képzelted? Leon-ból kettő lesz, vagy mikor megtaláljuk a kiscsajt akkor majd kiírná a játék hogy"Eddig egyedűl sz.ptál tessék mostmár ketten sz.phattok!" vagy mi?
33.
33.
GAMEROD
PC-s irányítással se volt gond. Akinek nem volt arra 10 perce hogy beállítsa és megtanulja kezelni a játékot az szerintem az életben sem állja meg a helyét. Nem dicsekvésképp de én negyed óra után már másodperc alatt lőttem ki a varjakat a fáról billentyűzettel. Persze hozzátartozol a régi pc-s játékok ismerete is mivel anno még egér se volt elterjedt mégsem okozott gondot egy fps kijátszása sem. El vagytok kényelmesedve.
31.
31.
GAMEROD
CO-OP-ot is rakhatnának bele. A Resident Evil 4-hez már most is elérhetőek HD textúra pakkok, a coop hiányzik nekem nagyon belőle olyan ami nem osztott képernyős.
29.
29.
Raatkainen
Ne ez az ami teljesen fölösleges volt, a modokkal én tökéletessé varázsoltam a RE4-és még sokkal jobban nézett ki ennél is -.-
28.
28.
theRealkoeman
A RE új részei engem már nem vonzanak, kiégtem teljesen, már nem érdekelnek és ezt csak maguknak köszönhetik.
27.
27.
DON GONDOCS
Ennél szebb grafikai modokat lehet letölteni, ingyért.
24.
24.
FrankBlack
Nagyon jó játék, de a pc-s port nagyon fos volt anno. A grafika okádék volt, és az irányítás... kontroller volt a megoldás nálunk, és így az asszony játszott vele (a kontroller neki való, nekem meg nagyon nem :)
Amúgy a game nagyon jó, ezért remélem tényleg tisztességes pc-s grafikát, és korrekt irányítást kap ez a felújított verzió (főleg egér+bill. támogatást !!). Mert HD texture pack (mint előttem is említették) van a rajongók által is ingyen :)
23.
23.
DON GONDOCS
Ennél szebb grafikai modokat lehet letölteni, ingyért.
21.
21.
Django
Inkább az 1-2ből csinálhatnának rebootot, azol voltak a legjobbak!
20.
20.
Rakottkrumpli
Ezt a HD dolgot sosem értettem. Ha már újból eladnak valamit PÉNZÉRT, akkor legalább tényleg dolgozzanak is rajta és ne csak 2 texture artist-ot állítsanak rá, akik 10 példány áráért megcsinálják, mert egyrészt nem éri meg csak a hülyéknek megvenni, másrészt így nem néz ki jobban, szinte semmivel. Akkor állítsanak rá egy model artist-ot is és csináljanak HD modelleket, meg állítsanak rá egy level designer-t, aki a pályákat is felpofozza. HD textúra pakkot sok játékhoz ingyen le lehet tölteni pár modder keze alól, ezek meg pénzt kérnek érte...
19.
19.
catilina
„…lesz … teljes kontrollertámogatás…”

Nekem PC-re ne teljes kontrollertámogatás legyen, hanem teljes billentyűzet–egér-támogatás. A kontroller konzolra való. Szerintem.
17.
17.
suresz
tényleg az egyik legtutibb játék
16.
16.
DigitalEye
A főszereplő úgy néz ki, mint David Bowie.
14.
14.
Raam989
#4: Akkor te biztosan nem játszottál a többi (inkább korábbi) Resident Evil játékokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...