Mozgásban a Middle-Earth: Shadow of Mordor

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 23.
  • Videó
Link másolása
Taliont, a kószát csúnyán rászedték és meggyilkolták, ám ő feltámad és bosszút áll ellenségein. A Middle-Earth: Shadow of Mordor egyik fícsöre, hogy megszállhatjuk és saját céljainkra használhatjuk ellenfeleinket.

Talion megszállhatja ellenfeleit, akik aztán ideiglenesen hősünknek engedelmeskednek. Az alábbi gameplay videóban is ezt a képességet használhatjuk a bivalyerős troll legyőzéséhez. Jól néz ki, ugye?

A Middle-Earth: Shadow of Mordor idén érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Köszönjük, ArrowCross!


57.
57.
MedvePapa
Elég jó csak engem egy kicsit a Princ of persiára meg a assasins ra hasonlít..De lényegébe türhető!!
53.
53.
azureknight0715
Eddig jónak tünik, csak az a bajom vele hogy ebből a videoból semmi gyűrűk ura feeling nem jött át, pedig épp az kéne. Meg most nem tom hogy ezek orcok, vagy goblinok akarnak lenni, mert ha orcok akkor lehetnének jobban is megcsinálva.
52.
52.
K2 The Highest
Assassins Creed és Batman feeling az egész. Nem bűn a jótól lopni, de azért lehetne kevésbé látványos is :) A HUD is elég ismerős nem?
50.
50.
levantine
#49: Lopás, lopás..... Ez annyira röhejes szöveg. Kit érdekel, hogy létező játékelemeket használtak fel, hogyha a játék jól sikerül? Nekem már most jobban tetszik, mint az AC.
49.
49.
KőbányaKispest
Jótól nem szégyen lopni? Ha így működne a társadalom, nem lennének jó.... ez echte AC Witcher Batman mixer. De még a kamera állás is detto ugyanaz. Lényeg a kreativitás, de hát, nem szégyen lopni...

nekiállok már én is lopni.
48.
48.
Pain
#35: Én a harcot sem írom még le. Engem jobban emlékeztet a Batman harcrendszerére, ami pedig elég sok kihívást nyújtott. Meglátjuk, eddig nagyon várós!
47.
47.
mojohnny
A videó tetszetős, de kíváncsi vagyok, hogy ez az egész "megbabonázós" rendszer hogyan is fog működni élesben és hosszútávon leköti-e a játékosokat. De egyébként tetszik ez a AC-LOR mix, várós :)
45.
45.
simon 555
#36: A videóban magyarázzák kicsit. Igaz nem az egészet, csak a képességeit, de valami olyasmit mondanak, hogy amikor átvált abba a másik nézetbe, ahol kéken világítanak az ellenfelek, akkor átlép egy másik világba, abba ahová Bilbo és Frodo is amikor használják a gyűrűt. Szóval meg van ehhez a képessége. Gondolom majd elmagyarázzák, hogy honnan.
44.
44.
Stranger
Jó játéknak tűnik, csak nem nagyon illik bele Tolkien világába, de még a filmek hangulatával sem akar egyezni a játék, nemhogy a könyvekével.
43.
43.
Adamknight
Kellemesen csalódtam. Azért valljuk be, ennél láttunk már rosszabb Lotr játékokat is.
42.
42.
Raam989
#39: Talán éppen ezért nincs benne a címében, hogy Lord of the Rings...
Középfölde világa, történelme, karakterei, eseményei, stb. nem merülnek ki annyiban, mint a LotR filmben/könyvben láttál...
41.
41.
DON GONDOCS
Első megtekintésre egy Assassins Creed-be oltott Gyűrűkura és és második megtekintésre is egy AC Lotr. Azért a fantasy témának köszönhetően a misztikus képességek jól beleillenek a játékba. Ez a játék már most megy a listára.
40.
40.
TBO0
A grafikával az ég világon semmi(!!) baj nincs, aki ezt emeli ki, az kicsit el van tévedve. :) A harcrendszer viszont más kérdés, sikerült a legötlettelenebb, legegyszerűbbet ellopniuk, ami szomorú. Mindenesetre vannak benne jó ötletek is, reméljük lesz köze a Tolkien-féle gyűrűk urához a nevén kívül. Talán egyszer játszható. :)
39.
39.
kopic
Egy baj van vele: eddig nincsen semmi GYU hangulata a jateknak.:(
38.
38.
Uhu123
#37: Más oldalakon írtak valamennyit a sztoriról: A főszereplő meghalt, feltámasztották és a túlvilágból hozott magával képességeket.
37.
37.
kristof97
#36: Az nem lehet, hogy azzal a karddal van valami amit Aragorn szerzett az élőhalottaknál a 3. filmben? Mert nekem is elég furcsa volt, és csak ezzel tudnám magyarázni (nem rajongóként, csak a trilógiát látva).
36.
36.
biohazard rex
Kíváncsi vagyok mivel fogják magyarázni ezt a félisten állapotot, mikor még a főszereplők is megsebesültek tolkien könyveiben...
35.
35.
kristof97
#33: Mármint olyan jót aminek köze van a rendes AC világhoz. A 4 jó lett mint open world kalózos játék, de mint AC, phú inkább hagyjuk. Reménykedek, hogy egy helyszínváltás (ami remélhetőleg a távol kelet lesz) visszahozza a rendes hangulatot (az Embersben szereplő csajjal nekem nem volt bajom ,mint karakter: célzás volt!! :D ). De kevésbé OFF téma: ti láttok olyan dolgot a játékban ami rossz lenne, leszámítva a gyengécskének tűnő harcot? Mert a "lopott" elemek szerintem mennek hozzá (kivéve a lopakodás, legalább is ezen videó alapján) és van benne pár egyedi ötlet is.
34.
34.
Ghost26Dave
De ez alapján csak Mordor területén lehetünk?
33.
33.
Pain
#27: Ezio története nagyon jó, ha csak azt a szálat dolgozná fel az AC(meg Altair) és a Desmond sztori nem lenne benne, még jobb volna a dolog. Igazából sztem a Revelation után nyugodtan befejezhették volna a dolgot, utána már nem igazán tudtak már semmi jót kitalálni.
32.
32.
p3ti
Rendkívül érdekes...szerintem nem lesz ez annyira rossz mint ezt itt sokan állítják - nekem tetszik. A hangulata eléggé megfogott
31.
31.
Lorthirash
Érdekes sztem nem baj ha vesznek innen is onnan is, majd kiderül mi lesz ebből.
Ez alapján nem lehet megítélni egy játékot mert az utóbbi 10 évben nagyon sok cég megpróbált lopni World of WarCraft játékból és még se jött össze nekik azonban azt sem árt megemlíteni hogy a blizzard is átvett néhány ötletet más mmorpgk-ből amit nagyon jól tett.
De kicsit eltértem a témától.... :)
29.
29.
Dízel
Rosszabbra számítottam, már csak a war of the northból kiindulva.
Ilyenkor nem kinos nekik a felismerés hogy mások játékából lett összelopkodva az övék?! Tényleg nem rossz amúgy, szep a grafika, a palyak is jól néznek ki, (remélem nem csak mordor lesz benne meg goblinok mert az kurva unalmas.) az animaciok nem rosszak bar kicsit darabosak, de ezek a "boss" harcok ugyan olyanok lesznek?... odamész, körbe pásztázod a területet, megvan a célpont, aztan scriptelt küzdelemben dönthetsz élet és halal között?! ez a része elég uncsi...
sokkal jobb lenne egy skyrim féle gyűrük ura jobb harcrendszerrel
28.
28.
Dercsi
Csiszoljanak, polírozgassanak a grafikán még egy kicsit, és már kész is az év meglepetése számomra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...