Késik a Heroes V

  • Írta: Daks
  • 2006. január 28.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi aláírás gyűjtési akció sikeres volt, a rajongók rávették az UbiSoft-ot, hogy tolja ki a Heroes of Might and Magic V megjelenését és dolgozzon még egy kicsit rajta.
A tegnapi aláírás gyűjtési akció sikeres volt, a rajongók rávették az UbiSoft-ot, hogy tolja ki a Heroes of Might and Magic V megjelenését és dolgozzon még egy kicsit rajta.



PuhaUbi-ék jelentéséből megtudtuk, hogy ők maguk is egyet értenek a petíciót indító fanokkal, így megfogadva tanácsukat ráállnak a játék tökéletesítésére. Az új időpont egyelőre ismeretlen, végleges dátumot a jövő héten tudnak mondani.
5.
5.
Tyrel
Én anno még fileplanetről szedtem le a bétát szerintem még mindíg fent kell hogy legyen, keressétek meg, nekem is sikerűlt...

Itt valaki panaszkodott a játék védelmére, hát a bétán starforce van és szívtam vele napokat mert fileplanetnek elfogyott az érvényes béta kulcsa, akkor letöröltem a cuccot, rá pár nappal kaptak még kulcsokat akkor megin letöltöttem, akkor az új kulcsommal rágcsálódótt 10 évet ez a nyamvadék starforce és akkor végre beengedett egy játékba amiben csak a multiplayer megy, tele van bugokkal és 2 egész pálya van meg párszáz disconnectálós player... Ez még volt úgy 1-1,5 hónapja, nem tudom azóta javítottak-e a béta kliensen meg az elérhetőségén, minden esetre bármeddig is tologatják a megjelenési dátumot, nem baj, emrt sok bétás javaslatot valósítanak meg és sok sok bugot javítanak ki... Ki akarna valami félkész termékkel játszani?
4.
4.
Csak már lenne kész és tökéletes!
3.
3.
fojesz
Nos igen, itt látszik meg, hogy ubiék a felhasználókért dolgoznak... vagy legalább értük is... ;)
2.
2.
lewton6
na EZÉRT szeretem az Ubisoftot! így kell ezt csinálni!
1.
1.
Bladez
Első dolog amit javítsanak ne frontline pro védelem legyen alatta:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...