Egymillió példányban kelt el a Forza Motorsport 5

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 19.
  • Hír
Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a Forza Motorsport 5, hiszen a megjelenés óta egymillió példány talált gazdára a szimulátorból - jelentette be a Microsoft. A Turn 10 egy ingyenes DLC-vel ünnepli a remek eredményt.

A Microsoft szerint az Xbox One-tulajok több mint egyharmada ruházott be a Forza Motorsport 5-be, így a Turn 10 alkotása abszolút bestseller. Ez számban kifejezve egymillió kópiát jelent - tudtuk meg az Xbox Wire-től.

A játékosok eddig több mint 653 millió mérföldet autókáztak a Forza 5-ben, ami olyan hosszú, hogy 49 223-szor körbeérné a Földet. 94 millió versenyt nyomtak le a pilóták, és több mint 8 millió órát töltöttek el játékkal. A Drivatarokkal több mint egymilliárd versenyt bonyolítottak le, és 66 millió egyedi tervezésű festést alkottak a verdájukhoz.

A mérföldkő megünneplését egy új, ingyenes DLC kiadásával képzeli el a Turn 10. A Road America Track egy új pályával bővíti a játékot, melyet a karriermódban, a Rivals módban és a multiban is bevethetünk. Egyébként négy alternatív változata létezik.

40.
40.
cannondale
Csak 1milla:(
Tobbre szamitottam... 2-3 milla.
30.
30.
kopic
lol

Mi a franc tortent, hogy a sok komment torolve lett itt is ?:S Az enyemet miert toroltetek ? Nem irtam semmi sertot, csak azt, hogy ez szep eredmeny, es megkerdeztem, hogy a Ryse vajon mennyinel tarthat.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...