Mobiljáték készül a The Walking Dead alapján

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Mármint az AMC-féle TV-sorozat alapján, a finn Next Games jóvoltából. Az ötödik évad kapcsán az AMC piacra dob egy The Walking Dead mobilos játékot, ami teljes mértékben visszaadja a szériára jellemző feszültséget.

Új mobiljáték készül az AMC-féle The Walking Dead-sorozat alapján, a játék az ötödik évad premierjének környékén landol iOS-re és Androidra. Az egyelőre alcím nélkül leledző alkotás a Helsinkiben székelő Next Games rakja össze, a stúdiót a Rovio, a Supercell és Disney Interactive egykori tagjai alapították.

Bár a játék műfajáról még nem tudunk semmit, bizakodásra adhat okot a stúdió fejesének nyilatkozata. Teemu Huuhtanen szerint a TV-sorozatra jellemző feszültséget és kiélezett akciót adják vissza a játékban, így ha szerencsénk van, nem egy újabb felülnézetes shootert kapunk.

Ami mindinkább érdekes, hogy a játék és a sorozat eseményei összefonódnak, és erősítik egymást. Az ígéretek szerint "még nem is láttunk hasonló kezdeményezést az otthoni gépeken vagy mobilokon".

Megjelenés októberben. Kíváncsian várjuk!

6.
6.
RetecH
Csak jó lehet. Ugye? Ugye?!
5.
5.
Caine
Egy próbát mindenképpen megér majd!
4.
4.
Pharaoh
2#: Én is utálom, mikor logikátlan (és/vagy zombi meghatározástól eltérő) módon ábrázolják az élőhalottakat (ezért utáltam meg a Resi' filmek utóbbi részeit)!

Mellesleg szerintem a Deadlight pont mobil/tablet piacra ideális és nagyon hangulatos alkotás a témában, úgyhogy azt kéne inkább tető alá hozni, valamelyik fejlesztő gárdának!
1.
1.
Cristiano
ezt akkor ki fogom hagyni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...