Gameplay traileren a 2014 FIFA World Cup Brazil

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 18.
  • Videó
Link másolása
Új gameplay előzetest kapott a nyári foci-világbajnokság hivatalos játékváltozata, bónuszként pedig egy nagyon furcsa, mégis gamer kötődésű futballhírrel is készültünk nektek...

2014 FIFA World Cup Brazil április 17-én fog megjelenni PS3-ra és Xbox 360-ra - az EB-játékkal ellentétben nem DLC-ként, hanem önállóan futtatható, dobozos címként. A játék pont azt hozza majd, mint amit egy efféle anyagtól várnál: a jól megszokott FIFA-játékmenetet kapod meg erősen focivébés körítés mellett.


Hivatalos hír továbbá, hogy a Nintendo Pokémonjai népszerűsítik majd a japán válogatottat, Pikachu konkrétan a csapat hivatalos kabalaállata lesz, de tíz másik focimezes zsebszörnnyel is összefuthatunk majd:


10.
10.
Edgar26
A hírhez annyit, hogy láttam már pár oldalon a játék árát. Sajnos teljes árban adják, ami a Fifa14 tulajokkal szemben nagy pofátlanság szerintem. Nekik kedvezményesen kellene adni. Egyébként biztos jó hangulata lesz, én a 2010-el jó kis órákat töltöttem el. Még Magyarországgal is világbajnok lettem. Tudom, ez csak egy játék, szép kis álomvilág:)
9.
9.
Edgar26
#3: Engem eddig nem sikerült felidegesítened, de most túlléptél egy határt. Egyrészt tudsz Te normálisan is írni, ez kiderül az első mondatodból. Ezzel nincs is baj, trollkodj csak tovább. A második mondatoddal viszont kiverted a biztosítékot. Ne írj ilyeneket már valakinek hogy Isten megveri. Én nem vagyok egy óriási hívő, de ez egyrészt bánthatja akinek írtad, másrészt azokat akik hívők. Úgyhogy állj le ezzel a nagyon jópofa dumáddal mert szerintem rövid időn belül sok emberrel meggyűlik itt az oldalon majd a bajod KEMURI
8.
8.
PeterGriffin
#3: Te még egy lányt sem bírnál megverni kemuri X,D
7.
7.
Hunszi
PS3, X360?? és a többi? ez egy vicc...
6.
6.
KeXxX
Hangulatos kis előzetes, kíváncsi vagyok rá ,lehet megveszem, lehet..
5.
5.
kulabácsie
Mióta megvan a ps4, azóta be se kapcsoltam a ps3-at.
De ezt lehet megveszem ps3-ra.
3.
3.
Cristiano
#1: istenem az ilyen embereket úgy megverném: ) isten megveri mindennel majd
2.
2.
gucho
Pc-re is kiadhatták volna.
1.
1.
lesik20
Na még Kemuri/Christiano elött itt vagyok.

Érdekes lesz, bár én még mindig amondo vagyok hogy ez egy DLC-ként kellene kiadni a Fifa 14-hez.

De hát az EA az EA marad
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...