Diablo III: Reaper of Souls - itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 19.
  • Videó
Link másolása
A vég közeleg. Malthael, a Halál Angyala visszatért, romlást és kárhozatot hozva magával. A hit szent ereje mindennél fontosabb, Crusaderek gyülekeznek, ők talán szembeszállhatnak a torz veszedelemmel.

Kevesebb, mint egy hét múlva landol a boltokban a Diablo III első expanziója, a Reaper of Souls. Új karakterosztállyal, játékmenet-finomításokkal és feltornászott szintsapkával. A Blizzard elérhetővé tette a kiegészítő launch trailerét, amely a szokásos magas minőséget képviseli.

Megjelenés március 25-én PC-n és Macen.

23.
23.
p3ti
Amennyire utáltam a D3mat az első 1 évben, annyira megszerettem a 2.0 patch óta. Végre kezd visszatérni a játék a gyökereihez, kivették azt a retkes AH -t, és ha kicsit hasonlítani fog a D2re akkor nagyon szívesen újra fogok játszani vele. Most hogy ennyi újítást kapott a game, és jön hozzá a kiegészítő, így átlépem a Paragon 100-at...

Amúgy aki játszik vele, az 24. tegye nagy gőzzel, mivel addig 50%ra növelték az XP -t, és Torq 4-5 ön kb. 20 perc alatt szintet lép a karakter...ezen kívül úgy hullik a legendary és a Set mintha kötelező lenne ^^
22.
22.
Lorthirash
Most a 2.0 patch nagyon brutál lett. Most hozzá jön ez pöpec lesz.
20.
20.
Yetikee
Büntet ez a trailer, csak érkezne már a futár..
19.
19.
sajttaller
#16: Ha szeretted a diablot eddig, de a 3-nál csalódtál, akkor már most érdemes újra esélyt adni neki, a jelenlegi patch-el élvezetesebb a játék, egyrészt a 60. szint után is lehet fejlődni a paragon szintek által, aminek már nincs limitje, másrészt értelmes tárgyakat lehet találni a játékban, és nem arról szól, hogy farmolsz 10 ezer szart, amit megpróbálsz a balekoknak eladni az AH-ban, majd az összegyűjtött milliárdokból veszel 1 tárgyat, amivel picit erősebb leszel, most simán lehet fejlődni benne, és egyre nehezíteni a játékot (10 nehézségi szint van).
18.
18.
DarkLord
#16: A fontosabb dolgok ami miatt érdemes újra játszani a játékkal.:

-jobb loot rendszer, találsz a karakterednek megfelelő tárgyakat és használható legendary tárgyakat is.
-jóval pörgősebb az új rendszer
-a paragon fejlődési rendszere is jóval ütemesebb lett és érdemes fejleszteni
- új szintek a játékban , legerősebb Torment 6 itt az xp 1 millárd/óra , ami nagyon brutál

és ez csak pár fő dolog a sima új patch-nek köszönhetően, a RoS-al pedig kapunk egy új karaktert, új act, lvl 70, lesz bountyzás, hell rift, adventure mode és még sorolhatnánk. Én, mint őskövület diablo-s azt kell mondanom igen jó felé mozdult el a játék, szóval vágj bele újra nem bánod meg.
17.
17.
AnFionn
Kicsit félrevezető a trailer. Több innováció (loot-rendszer, új eventek, stb.) az alapjátékhoz szánt javítás fogja tartalamzni, nem a kieg. Szóval alapvetően egy új jelenetért egy új karakterosztályér, új szintekért és egy új segítőért fogunk kiadni 10k forintot. Mondjuk én kicsit sokallom az árát, de akinek megéri....
16.
16.
Cipo3
Én amikor kijött akkor játszottam azóta nem, de akkor borzalmas élmény volt. Előtte nyomtam a Dungeon Siege legújabb részével és az minden szinten szarrá alázta.
Pedig hány millió órát játszottam a Diabló 2-vel. S nagyon vártam a 3-at.

Ha azt mondjátok sokat változott (nem tudom mit, mert nem mondtátok) akkor lehet adok neki még egy esélyt.
14.
14.
Giga0509
Végre már.Act 6-nak én simán el tudnék képzelni egy poklot,úgy mint a 2-ben.
13.
13.
Sun9us
#11: És Leah-t tuti, hogy viszontlátjuk. Adria-t pedig Critical Hit végre kapjuk.
12.
12.
Yetikoma
#7: Még mindig nem késő írj nekik, és vissza állítják. Igaz minden meglévő tárgyad Soulbound os lesz, de jobb mint újra megvenni mindent.
A Kiegészítő végre méltőnak tűnik az elődhökhöz.
11.
11.
DarkLord
#10: ACT 6 igen nem elírás, hisz köztudott, hogy már tervben van a folytatás.
10.
10.
DarkLord
A végén azért sikerült Malthael-t megvillantani..:D És valami átalakulás történik ott, csak nem mi belénk fog költözni már megint a gonosz, mint ugye az első rész végén történt, bár akkor az ACT 6-nak nem tudom, hogy lenne értelme, de úgyis megoldják.

A játék eme ACT-ja pedig olyan szinten dark, hogy élvezet lesz benne kóborolni és gyilkolászni. Remélem azért epic lesz a végső harc, mert így az a 2 mp nekem úgy jött le, mintha a Diablo-s harc lenne csak Malthael lesz Diablo helyett. Meglátjuk már egy hét sem és ilyenkorra már mindenki tudni fogja mi az igazság. Én nagyon várom!
8.
8.
Sznfctm
#3: +1, kellett egy kis idő, mire a 3. rész beérte a Diablo2 szintjét... ;)
7.
7.
Stiw
#6: A csalás áll tőlem a legtávolabb. De igen, valószínűleg az első a legvalószínűbb. De már mindegy, sajnos ezt le kell nyelnem. Majd lesz másik, amire jobban vigyázok. :)
6.
6.
Sun9us
#5: Valószínűleg ellopták az acc-odat, és ezt zárolta a Blizz. (Vagy csaltál WoW-ban, és észrevettek.) Egy kis veszekedés a Supporttal, és visszakaptad volna az acc-odat.
De ezt akkor kellett volna, most már mindegy.
5.
5.
Stiw
#3: +1
Nekem ez lesz a következő, amit megveszek. Sajnos mikor 2012-ben megvettem, még abban az évben zárolták a battle.net-es accountomat, nem tudom, hogy miért. Odalett az eredeti wow és D3. Gondoltam várok egy kicsit, és amikor hallottam, hogy kiszedik az AH-t, és jön új kiegészítő, tudtam hogy ez a jel a vásárlásra. Csak a pénz nincs meg, mert mindig elszórom másra:D Ezeken felül az egyik kedvenc játékom. Ahhoz képest csak 10 órám lehet benne:D
4.
4.
Split
3.
3.
Sun9us
Ha a játék annó a mai formájában jelenik meg, (2.XX patch, AH nélkül.) szétbüntet mindent, és mindenkit. A megjelenésekor nem játszottam vele annyit, mint az elmúlt pár hétben. Iszonyatosan addiktív. Elsőre sokalltam a 10 ropit a RoS-ért, na jó most is sokallom, de kit érdekel, már alig várom.
2.
2.
Cipo3
A világ egyik leg túlhipeoltabb játéka folytatást kapott?
1.
1.
Stiw
Ez nagyon epicre sikerült! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...