25 Tomb Raider kép!

  • Írta: fojesz
  • 2006. február 9.
  • Képek
Link másolása
Újabb 25 képecske érkezett galériánkba Lara Croft legújabb kalandjáról - nekem nagyon úgy tűnik, hogy Lara ezúttal nem(csak) mellbedobással fog győzni!
Újabb 25 képecske érkezett galériánkba Lara Croft legújabb kalandjáról - nekem nagyon úgy tűnik, hogy Lara ezúttal nem(csak) mellbedobással fog győzni!

A Legend-ben Lara új kalandokat jár meg, új képességeit, mozdulatait kamatoztatja majd a különféle katakombákban és ősi romokban. A grafika terén is újítanak a Crystal Dinamics-os srácok, ezt szemlélteti a most kiadott 25 kép. A Tomb Raider: Legend öt platformra jelenik meg majd április 7-én, mindegyik verzióról öt screenshot került a GK képei közé. Csekkoljátok őket!

Xbox 360:

PC:

PS2:

Xbox:

PSP:

Ugrás a galériához

6.
6.
fojesz
Itt most nem értenék egyet főszerkesztőm első hozzászólásával, mivel szerintem Lara igenis jobban néz ki, mint valaha! :) Ok, nincsenek kosárlabda méretű mellei, de így sokkal természetesebben néz ki, és számomra egy nőben/lányban nincs is fontosabb, mint a természetesség... :)
5.
5.
Sybilla
Aki esetleg a videókat is szeretné megtekinteni, látogasson el a legnagyobb és legprofibb magyar, szinte official TR-honlapra:



www.tombraider.hu



A videók sokkal meggyőzőbbek az új gém sikerességéről, mint a képek ... :)
4.
4.
Myko Alto
Hogyne veszíthetne?!? Befekszik és mellkissebítést kér...van olyan :P
3.
3.
lewton6
megnyugvással konstatáltam, hogy Lara néni mellezete nem esett át drasztikus csökkenésen. :)
2.
2.
Jger
Azért megficcen hoyg Pc-s jobban néz ki mint a Box-os!:D

Pc Rulez!
1.
1.
Myko Alto
Kiváncsi leszek én erre ám azért ám :) Bár szerintem nem lett jobb csaj Lara bébi (pedig a technika már adott lenne hozzá), remélem a game maga klassz lesz és nem olyan gyengusz, mint az utolós részek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...