Through the Woods - túlélőhorror Norvégiából

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A független norvég csapat alkotása egy harmadik személyű nézőpontot használó túlélőhorror, amely erősen a skandináv mitológiára és városi legendákra építkezik. Zseblámpával kolbászolunk egy erdőben - ugye ismerős?

Ha a játékmenet terén nem is, a történetet tekintve bizonyára üde színfoltja lesz az idei felhozatalnak a Through the Woods. A független norvégiai csapat, az Antagonist nem kevés művészettörténeti inspirációt szívott magába a skandináv mitológiáról, városi legendákról és a mesékből ismerős lényekről. Mindent megtalálunk a harmadik személyű nézőpontot használó Through the Woodsban.


Hősünkkel Norvégia nyugati partján találjuk magunkat, egy sötét rengetegben. A fejlesztők rendkívül büszkék a játék mély és személyes sztorijára, illetve az ijesztő és folyamatos feszültséget teremtő hangzásvilágára. A játékosok mindössze egyetlen elemlámpával vágnak neki a kalandnak, de később más használható eszközöket is találnak az út mentén.

Az ígéretes horrorjátékra már szavazhattok a Steam Greenlighton. Ha minden sínen halad, akkor 2015 harmadik negyedévében jelenhet meg a Through the Woods, és később más platformokon is tiszteletét teheti.

11.
11.
#1: kia ferde fszt érdekela grafika? hatalmas hangulat így elsőre:D
te meg huzzál kodozni ha a garfika számít
10.
10.
B-Bird
#8: Akarod mondani Cristiano. Cristiano mindenütt? :-)
9.
9.
B-Bird
#6: Egy kis vérszívásba még senki nem halt bele. ;-)
8.
8.
FlexSteel
Kemuri. Kemuri mindenütt.....
7.
7.
Cristiano
#6: nyugi nem kell foglalkozni velük: 9
6.
6.
Teuton
#3, #5: Ti aztán jók vagytok, b*sszátok meg!
5.
5.
B-Bird
#2: Prehistorik -ban is van erdős pálya. Flight Simulator sorozatban is van olyan, hogy erdő felett repülsz...
Atari 2600-n is volt még a '80-as évek elején egy Forest c. játék. :-)
3.
3.
mestermagyar
#2: Terrorjátékból van még a battlefield 4 1-2 pályája, a rust mert a házakat robbantgatják otthon barkácsolt robbanószerrel, a COD arról szóló single-részei amelyek a dzsungelben játszódnak, minecraftban a griefelős szerók, Counter strike-on a pl. maya pályánál. Elég sokat kihagytál.

De amúgy rohadt sok erdős horrorjáték készül Slenderman, The Forest, Alan Wake-nek szintén nagy része erdős terület, The Vanishing of Ethan Carter szintén erdősnek tűnik...
2.
2.
Teuton
Hány erdős terrorjáték is van/készül már? Slenderman, The Forest, Alan Wake-nek szintén nagy része erdős terület, The Vanishing of Ethan Carter szintén erdősnek tűnik... segítsetek ki, valamit még biztos kihagytam.
1.
1.
Extol
Jaj ne, mi ez a grafika?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...