TESO - infók a veterán tartalomról és a PvP-ről

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 28.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda megígérte, hogy azoknak a játékosoknak is szavatos élményt nyújt a The Elder Scrolls Online, akik már elérték a maximális szintet. Lesz itt veterán kampány és élvezetes PvP is - részletek a kattintás után.

A The Elder Scrolls Online kreatív direktora, Paul Sage egy szép hosszú blogbejegyzésben részletezte az MMO endgame tartalmát. Ha végigtoltuk a kampányt és elértük a szintsapkát, akkor sem fogunk unatkozni.

Először is, a PvE Veteran Rank-zónáiban szólóban vagy társakkal összeállva nyomulhatunk. Ott lesznek még a négy főre kihegyezett Veteran kazamaták, a Craiglorn Adventure Zone, a 12 játékost támogató Trialok és megannyi PvP-móka is.

A ZeniMax Online szerint a PvE komoly részét képezi a játéknak, a kampánylista már elérhető az észak-amerikai és az európai szervereken. A kampányok során kisebb csatákat vívhatunk meg a Szövetségi Háborúban, ezért ha azt szeretnéd, hogy a barátaid mindenképpen melletted harcoljanak, meg kell győződnöd róla, hogy mindnyájan a megfelelő kampányt választották ki a listából.

Végezetül még egy fontos dolog: ha hozzáférésed van a bétához, nem kell leszippantanod a végleges változatot, a kliens automatikusan frissíti magát. A patch már március 27-én elérhetővé válik.

A TESO április 4-én jelenik meg PC-n és Macen, de az előrendelők korábban hozzáférhetnek az MMO-hoz. A konzolos változatok júniusban érkeznek.

5.
5.
Extol
a PvP-t sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, na majd élesben
4.
4.
catilina
Bétás tapasztalataimról itt olvashat, akit érdekel:
http://www.alea-area.mblx.hu/
2.
2.
névtelenség
#1: Csapj hozzá egy nyelvtankönyvet is, ha már ott vagy!
1.
1.
Cristiano
majd egyszer be szerzem úgy olvastam Tescoba április 4 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...